60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • TaRka0107
    Szevasztok! Akkor senki se tud bejelentkezni? Ott akartam csinálni a játékban accountot, és ugyanaz van mint spészgósztnál!Bármelyik felhasználónevet beírom és azt írja hogy használatban van!:D Play offline-ra rámegyek és semmi nem történik! Bejön üresen a háttér és kész! Igaz hogy elvan csúszva a képem, lehet azért nem látom:D
  • the1gabor
    jah minezt Steamen
  • the1gabor
    bameg nem jo. már leszedtem 1 hete. tegnap 11 be is frissült és nem indult el... akkoor ujraszedtem, most megy de TELE VAN BUGGAL!!!! nem menti el h megcsináltam a training missiont. MI A F*** van!?! rohat idegesitő. már tegnap is jáccotam volna...
  • Spészgószt
    A regelésnél eltünik a next és ott áll! Vagy várnikell sokat vagy mia a fax??? 1 of 4 nél nem tok tovább menni :(
  • [HUN]Crassus
    amcsik bakki:)
  • [HUN]Crassus
  • Vaxi
    hú de régen játszottam már ezzel :|
    majd leszedem újra, nagyon jó game
  • iXiXeL
    Üdv. Emberek!

Letöltöttem a kliens progit, és az lenne a kérdésem, hogy hol vannak a gépen a letöltött fájlok, és melyek azok, ugyan is el szeretném menteni, mert ha újra teszem a gépet nem szeretném megint letölteni a klienst.

Valaki help!

kösz!
  • [HUN]Crassus
    igazából én is úgyvagyok vele,hogy hulljon a férgese:P a sok idióta úgysem bírja sokáig a "stressz-t" leugatják pikk-pakk és elmennek CSÉZNI nem is baj....
    én tudom,hogy kurva jó játék lesz ,csak még csiszolgatni kell....
  • Spészgószt
    thx már így is poland volt me az zsírabb :)
  • Facek
    Akkor nemtudom én most csináltam meg zsinorba 3x :/
  • armageddon666
    nyomtam :\
  • PunkZoli
    vátsd át settingsben a content servert spanyolra pl
  • [HUN]Crassus
    mindenki rendesen áttudja konfigurálni az irányítást??
  • Spészgószt
    nekem még mindíg "unreleased" a steamon hiába indítgatom újra
  • Facek
    Nyomjad közbe az előrét.
  • armageddon666
    nekem 10ből 9szer visszaesik :\ és nem jöttem rá miért...
  • N3TuddKi
    népszerű témák 2. hely?
    lol
  • Facek
    Van egy rész ami számomra se tiszta még, az amikor van a fal cölöpökkel elválasztva, hogy melyiken kell átmászni. Ott néha sikerül néha meg visszaesik :D
  • Facek
    Már leírtuk párszor. Reggel próbáltam akkor jó volt, mikor be voltam jelentkezve, azóta nem lehet, csak offline és akkor nem okés.
  • armageddon666
    ideges vagyok nem hülye :) egész virtuális testtel mentem oda...
    ---
    képarány... jah, marhajó, 4:3... 5:4 véletlen sincs... de még így is súlyosan vastagok a fekete csíkok... megnézem megint...

(mondja hogy nyomjak Spacet :D nyomom a spacet, elkezd mászni és visszaesik :D szal ennél mit csináljak? nem én vagyok a hülye >.<)

de úgyis ráérek még próbálkozom :\
  • tutituti
    Hát nagy nehezen felszenvedtem.
    Nekem megy az alt+tab is,nem fagy ki a menüben,a játékban sem.Tehát nincs vele problémám eddig.
  • PunkZoli
    :(
    ott van mellette a képarány, és mutatja is, hogy melyiknél lehet fekete csík...

az ugrás meg mindenhol megy, kivéve ott nem ahol nem az a feladat :D
    a saras részen végig kell gyalogolni a cölöpökön pl... ott leestem előszőr és próbáltam lecsalni, de nem ment, pedig nem volt nagy magasság :D
  • John McLane
    Sziasztok!
    Oflline módban kipróbálható. Win7 alól próbálkoztam vele, mert XP alatt egyszerűen nem indul(vicc az, hogy még VGA driver sincs a kártyámhoz W7 alá...). Szóval bejelentkezni nem lehet, de offline megy. Első tréninget végigcsináltan de NOGO. 1.09-et futottam, szintidő van a pályán vagy kihagytam valamit? Vagy az auth hiánya miatt nem okés?
  • Facek
    Azért mert nem csak az embered fejének kell át combat rollolnia hanem az egész testének, még nem a játék a szar. Melelsleg csak akkor failed ha offline mód. türelem.
    Amúgy simán meglehet csinálni minden akadályt kis rutinnal. 52 ms a rekordom.
  • armageddon666
    életembe nem láttam még ilyen kibaszott bugos szarfos gecit... 1280*1024ben faszé van ott a 2 fekete csík egyrészt, másrészt kiképzésben nem ugrik át a kurva akadályon, meg csinálom a buzi combatrollt akkor is beakad, hát kurva jó... (arról nem beszélve mikor mindenki előtt beérek akkor is failed) szánalmas szar az egész...
  • Belton
    Karbantartas van az auth servernel ki is irja aszem.
    Amugy mindig is ez volt a nagy at alasoknal ugyan igy szar volt a login stb de utana jo lesz csak varni kell turelmesen .
  • Facek
    Az a probléma , hogy most hajnal van amerikába és gondolom ott vannak az auth szerverek, így nem hiszem, hogy hamar megoldják... :S
  • Szpecnyaz
    de az a legszebb hogy a hivatalos oldalon beléphetek a felhasználómmal!
  • MarkBlade
    Hiába idegeskedsz kb annyian próbálnak játszani vele min magyaro. lakossága. Pár napig ez lesz.
  • Neoncsoves
    nekem is folyton failed
  • Szpecnyaz
    EZ A BUZI NEM ENGED BE A FELHASZNÁLÓMBA!Ez minek van?Pedig többször is próbáltam rá csatlakozni.Sőt!Tegnap játszottam vele és be kapcsoltam h autómatikusan beléptessen.Mot meg semmi
  • Neoncsoves
    engem sem enged be
  • PunkZoli
    engem most meg nem hajlandó beloginonlni? nálatok is így van?:D
  • Facek
    ha offline módba csinálod nekem is állandóan failed
  • Szpecnyaz
    Hello

Az első kiképző pályát a perc alatt kell megcsinálni?Mert nekem mindig faliedet ír ki arra amikor beérek a célba :(
  • Ben007
    nekem igen
  • PunkZoli
    csatolni lehet a 2 accot, de ugye még az sem működik
  • MarkBlade
    Az aa2-ből most át lehet hozzni az accot? Mert mintha lett volna egy ilyen kérdés is a regnél.Mondjuk nem fogadta el..
  • Facek
    Nálam szépen megy, egyedül azzal van problémám amit leírtam, viszont arra is találtam "alternatív" megoldáts, csak windowedbe kell rakni majd vissza.

Kellemes volt tök jól megcsináltam az egyik tréninget erre kiírja hogy nem bír csatlakozni a szerverre... :D