60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Fenrir
    Steamen az AA3 fórumrészben jelenleg a "Worst Launch in the History of Steam?" téma a legaktívabb :)
  • armageddon666
    na bazz :\ ez volt nálam is ... kiütöttem, megcsináltam újra, ELFOGADTA, KIÍRTA AZ EREDMÉNYT, mondom akkor go következőre, elkezdi tölteni, visszadob hogy nincs meg a lövészet... KURVAANYÁD?
  • Belton
    nagy nehezen be enged a login :D ere nem megy az auth wááááá
  • [HUN]Crassus
    203-as fegyóval pont meglett a 6/6 erre áll az auth:P
  • John McLane
    Én kb negyed óra után bezártam:)
  • Ben007
    az hogy szar
  • Metalmilitiakid
    vazze a m16 os lövészet után vagyok updatel már kb 4 perce , ilyenkor mivan?
  • armageddon666
    hmm... valahogy kipipálta a futkosós tréninget... most volt a lövészet, ugyanúgy beállt a frissítésnél -.-
  • Ben007
    már nem jó :(
  • HoReSz1975
    most már megy, ugy látszik kétszer kell vele probálkozni

Ezt a nevet nem fogadja el az AA3: ]x[oRe$z, nem lehet karaktereket megadni benne, mint az AA2 -ben
  • John McLane
    Elvileg megy steam win7 alatt, simán feltelepólt.
  • [HUN]Crassus
    middle mouse-ra még mindíg nem lehet RELOADOT konfigolni:S wtf?
  • HoReSz1975
    valaki nem tud windows 7 alá működő steam -ot, mert nekem kompatibilitási hibával nem akarja elinditani
  • armageddon666
    az mókás mert a KURVAANYJA nem menti el hiába csinálom :) most már el sem indul a kiképzés...
  • Prince23
    Nah meg van... de úgy tűnik -sztem- hogy meg kell csinálni az összes tréninget, és csak utána lehet menni szerókra, mi?
  • tutituti
    Hát a creating AA3 account,please wait... nél nem mozdul egy ideje.
  • armageddon666
    jah... megcsinálom aztán tölt... és semmi :) alttab után meg ki is fagyott nice :D
  • tutituti
    na engedett accountot csinálni.Teljesen jó.
  • heystumafly
    az esetleg szóba jöhet h nem jó a procim, amúgy a dual core meg a core 2 között mennyi a ülönbség mert nem igazán értem én az ilyen témát úgy h ha valaki tudna segiteni ebben az jó lenne
  • Fenrir
    Úgy emlékszem, hogy nem kötelező megadni, ha nincs akkor ne írj oda semmit se.

Btw be logolni már be lehet, de ugyanúgy nem menti el a kiképzési eredményeket.
  • Neoncsoves
    azt hagyd ki
  • Prince23
    Hát nekemem nem jön össze:((( a kreálás után rögtön kérte az AA2 nevemet meg a psw-t is. Az meg mi????
  • heystumafly
    valaki? valami sejtés h mi lehet?
  • [HUN]Crassus
    OMFG VAN AUTH SZERVER!!!!! GO GO GO
  • Prince23
    lol thx, én meg itt már vagy 5 akkountot is csináltam
  • Metalmilitiakid
    mit szólnál ha azt mondanám hogy csak az elmúlt fél oldalt olvasd vissza ? ...
  • Prince23
    Kreáltam, de nem enged be, ez miért lehet? unable your account ezt írja
  • heystumafly
    valaki nem tud valami arra, hogy eltudjam inditani , mert jelenleg megpróbálom elinditani , kijön a kis aa3 ép aztán kilép a játékból..pls help.
  • Metalmilitiakid
    yep muszáj
  • Prince23
    Én a steamről töltöttem le, az steames account nem jó hozzá? muszáj kreálnom neki?
  • tutituti
    sikerült valakinek beloginolni,vagy esélytelen?
  • the1gabor
    én is hasonlora gyanakszom. hát ha 10 szervert tennék raidbe, nem csak a vincsiket:D akkor ha egy is kiesik mindenkinek megvan a cucca:D (csak poénkodok) jah a googlisok odröffenthetnének 1 kicsit. Én láttam hogy van benne PB. vagy csak a helye van ott?
    ergo reggel ment a multi mert nekem nem akart csatlakozni szerohoz. és igen voltak szerok és voltak is rajta emberek. összesen volt kb 200 slotXDXD

HA LELÖVITEK AZ OKTATÓT BÖRTÖNBE JUTTOK ÉS KAPTOK MACIT IS MEG SZÁJHARMONIKÁT!!!!!!:D

• Fenrir
    Mi értelme van/lesz annak, hogy a régi, 2.0-ás account-omat hozzákötöm a 30-áshoz?

ui: Jah ezt már megkérdezte valaki :)
  • Prince23
  • PunkZoli
    strihelni?
  • Mighty
    Punkbuster meg még nincs is hozzá. Lol mi lesz itt :)
  • Mighty
    raid3?
    Az nem igazán gyorsítana az authentikációs serveren. RAID eleve diskek összefűzésére van, ráadásul a raid 3 elég szar. Minimum raid5.

Mint írtam alább, valószínűleg szarul van megírva, és rohadt sűrűn kér le vagy továbbít adatot egy-egy kliens az auth server(ek) felé. szvsz a hálózati eszközeik vannak csutkára hajtva. Elküldhetnének néhány embert a google-hoz némi tanácsért :)
  • the1gabor
    ha holnap meg nem leszek akkor tudjátok hova tüntemXD
  • the1gabor
    -én 9 kor próbáltam a pálya betöltött pikk pakk csak nem updatelt acc accom és igy csak a 2dik traningig tuttam elmenni...
    -ha offline játszol mindig azt fogja kiirni hogy nem sikerül a tréning
    -a gyakorló pályán csak ugy tucc átmászni a kamu ablakon ha lefelé nézel... ha felfelé akkor beakadszXD probáljátok ki.
    -update: Az auth szerver még mindig szar

-javasalat: A (-"szidás k és f betüs szavak"-) amerikai hadsereg (ugyanis steamen ez van irva a developerhez) mért nem tud betenni még 10 auth szervert egyszerre csak nem halnak meg!!!!! EMBER RAID3 !!!!!! sok gyökerek istenem sajnálják azt a 200eft egy szerverre a 10000billiárdos költségvetésükböl.............
  • xido
    nabazz..jó tudni kösz:)))