America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellhammer
Sztem ez sokkal jobb:

By tikal :P

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Strahd_
:p

repro
faszér nem adtak el a többiek? megérsz legalább 2 tevét :P

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
:D most jöttem vissza Tunéziábol .) de ma megyek is tovább éljen a nyár :D

patacsi HUN
reggelt eltüntember :D

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
1db Strahd_ :D

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Jó reggelt!

pet70000
ZsozS figyel!!!

ZsozS
Sziasztok, jó reggelt!

Írtam 1privit a Homey gyereknek tegnap, hogy +probáltak visszaélni a nevével. Tegnap jött 1mail tõle, hogy megoldja a problémát és ne telepítsem a cuccot! Tegnap volt 1kis leállás traackerN és miután már mûködött az oldal, nem találtam az álHomey-t, pedig (meg akartam neki köszönni, hogy rám gondolt a patch tesztelésénél)

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Gfreiter
Reggelt all!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
PB frissítés - Ha úgy érzed, ok nélkül vagy kitiltva a szerverekrõl, valószínûleg a PunkBuster nem tudja frissíteni magát. Megpóbálhatod letölteni a pbweb.exe-t a PB oldaláról, majd elindítani azt, hogy manuálisan frissítse a PB-t (másold az \America's Army\System\PB könyvtárba és indítsd el). by aa.hu ;)

My Life for Freedom!

Brutal
hi all
Lenne 1 kis gondom már meignt..formázás volt és most ujratelepitettem az armyt és persze megint célba kellett lönöm és rámentenem a 36 találatos céllövöldémre a szarabb eredményeket nah de ez most mellékes..
A lényeg hogy mennék gamelni bármilyen serverre kidob valamiért nem tudjátok mért dob ki mindenhonnan?Ahogy belépek és kiválasztom hogy támado vagy védö akarok lenni egyböl kivág,de mindenhonnan és nem értem mért..ilyen még eddig sosem volt..van esetleg tippetek?

Plz irjatok thx Brutal

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Nyers
Új bannerek az AA.com-on

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
WOW 1 MEIER!!! Hali!:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ZsozS
Hja köszi! ;)

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

pet70000
jövõk hama, csak még van egy versenyem szombattól-keddig.....
meg Dexa sem szót', hogy má' nincs lag....

Bucser
Hi ZsosZ tudtál beszélni Twilekkel??? Ugyanis lezárult a tagfelvétel ahogy az oldalon írta....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ZsozS
köszi Mighty!

ZsozS
SZia PETbro!
Jó hogy látlak! Mikó' jösz gamázni?

Mighty
Administrative Tools/Services
Itt keresd meg a messengert es tiltsd le.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

pet70000
én asz'ondom, hogy gyorsan csinájá' valamit, mer' ez így nem mehet tovább!!!

ZsozS
Folyton kapok mikor ARMYzok 1kib*szott üzenetablakot... és mindig kidob a játékból és mire visszaérek persze hulla vagyok. Segítsetek már, hogyan lehet ezt a szart kivédeni!

patacsi HUN
szia M3I3R :D

ZsozS
Szia MEieR :) rágen láttalak!
köszi a yotanácsokat ás is v.mi hasnolóra gondoltam... a rohadék

M313R
Hi!
Nem is játszottam (mással se sokat) ezer éve...
Azért fórumokba be szoktam lesni néhanapján hátha van valami változás szerver/patch-update/lag/bug terén.
Nekem meg e:-n van :-P

►►^._.^◄◄

Mighty
Haha! Nalam a D:-n van :)

Mighty
Nezd mar, egy Meier!
Szevasz koma! Ezer eve nem lattunk :)

M313R
Meglestem, és amit csinál:
Nyit egy kaput ide:
http://members.lycos.co.uk/titi321/lalala/test.php
És elküldi ezeket:
C:\Program Files\America'sArmy\System\User.ini&AGP.HumanController|UserName|UserPassword

Ha csak nem az a célod ezzel a cuccal, hogy elküld ezeket az adataidat a megadott címre szerintem ne használd :)

►►^._.^◄◄

Mighty
Erdekes, en nem kaptam. Lehet, mert csak 70-es az honorom?

MINDENKI

Senki se toltse le a ZsozS uzeneteben talalhato file-t. A DEV-ek nem adtak ki semmilyen patch-et. Ez valoszinuleg egy trojai es az accountod sem lehet biztonsagban.

Mighty
Irj egy privit Homey-nak, es majd intezkedik.

ZsozS
Sziasztok!

Kaptam 1privit a trackeren... és hát fenntartásaim vannak vele kapcsolatban! bemásolom...
------------------------------------
This letter is official and signed
by AAO Tracker team (A.53 Signature)
------------------------------------

Dev's asked me to advertise the new patch due to its importance.
It fixed some security holes in the game/server and fixes some
NVidia G.Card bugs. It will reduce lag during game time and the
login time. Please download it and install it.

Our mirror for this patch is:

Your's, Homey.
link

repro
Látom imátkozol a képen :D

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Mindenesetre örülünk, hogy itthon vagy ;)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

vaty hozhattál volna....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[Rush]
Elvihettél volna ;)

hTTp://ror.hu/

[negativ] Cirek
Itt jártam: :)

itt laktam:

itt nagy levegõt vettem... :D

nem volt rossz :)

tömören ennyi

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Mighty
Gondolom, elesett bajtarsat/bajtarsait siratja. Nem lehet kellemes.

irakbú' jött......

A mai gondolatébresztõ kép....

a basicet igen, de minden infot megtalálsz a kezdéshez az americasarmy.hu-n(fenn a banner). sok sikert

Hi!

most kezdtem bele a játékba
a tréning-eket végig kell csinálni?
a másodiknál idõn belül végignyomom, de paff nem eszi meg
mi a gond?
ahh kikészülök a tréningektõl

Gfreiter
Jó reggelt mindenkinek!

Dexa
na akkor jer szaros addig jatek.hu-ra vagy jojatek.hu-ra...
;)

:D

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
szólunk majd...
;)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

pet70000
szójatok' má', ha L múlt a laagggg
köce

Sadist
Na két nap után bementem egy szerverre, ami az auth fejlesztés elõtt pöpec volt (vagy legalábbis elég jó), most meg ami van az nem lag, hanem képregényes idõutazás. Pingek 300 körül, ajtóba 3-an beakadtunk mert nem tudott egyikünk sem átmenni rajta, az ellenfelek a semmibõl bukkantak elõ/tûntek el, szóval valami iszonyatos. Én se ajánlom senkinek hogy játszon, amíg nem rendezõdik a helyzet. Addig úgyis mindenki csak felhúzná magát rajta. Szúúúúszáááááá.....

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gfreiter
Semmi baj, amúgy nem láttam az ip-t. Azért jó volt talizni veeld oly késõn. Hiányzott, hogy senki nem játszott :(

patacsi HUN
bocs G, hogy multkor eltüntem, gondolom nem vetted észre az ip-t amit beírtam... :( majd legközelb...

Sadist
Ekkorát nõnének a szememben...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem