60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • modellmaker
    na és hogy mentesz fegyverek között?

újdonság, a profilomból eltűnt a katonám. :| most az újjal meg nem mentett el semmit. :D
  • armageddon666
    arra jöttem rá hogy ha fagyás van az jó jel :D

meg arra hogy 110% nem vicc :)

meg arra hogy lehet fegyverenként menteni... így a gránátvető már megvan -.- másik 2t viszont nem akarja elfogadni ... 100% pontosság :( mondták is hogy "Outstanding" és semmi... X ...
  • [HUN]Crassus
    várok....filmet nézek:)
  • Facek
    Ha freeze van, ne piszkáld, várj. Legalábbis nálam kb minden mapon volt 1-2 perces freeze, de aztán feléledt.
  • [HUN]Crassus
    én a medic traineget nemtudom elindítani,mert kifagy:S
    ha véletlen elindul és végigmegy az 10 perc fixen....és akkor is freez van:S
  • [HUN]Crassus
    nekünk egész nap nemmegy:P
  • Facek
    Gondoltam megcsinálom még1x úgyse tudok játszani /mindig visszadob menübe/ 74 hit 0 miss 0 friendly fire minden confirmolva, ÉS ILYENKOR NEM MEGY AZ AUTH :DDD
  • heystumafly
    nekem is ugyan ez a baj...
  • Zomil
    megcsináltam megint 2 traininget erre mikor beötlti a m19-est kilép a főmenübe és persze nem mentette el az előzőeket...
    pedig már kb. 5-ödjére csinálom meg a lövöldözöset, egyenlöre bugos szar az egész :S
  • [HUN]Crassus
    te vagy az ország legmákosabb játékosa kábé:)
  • heystumafly
    de azt nemértem van akinek engedi megcsinálni van akinek nem, ez hogy van?
  • Ben007
    már szingliben lement nekem
  • Facek
    Nah elméletileg katona lettem, lement az utolsó videó is, bár nem jelzi hogy megcsináltam volna a tréninget, de már nem lepődök meg :DD
  • Ben007
    hohó nem mindig ugyanaz 16x már tapasztaltam most azt hittem ezzel a kóddal átléphetem a pofázást
  • Ben007
    nem
  • [HUN]Crassus
    mindössze 8!!!!! hozászólással lejjebb.......
  • mascarun
    A medical training ben ugyanazok a tesztkérdések mint az előző verziókban?
  • Ben007
    ty
  • armageddon666
    és végülis jó lett a 2.0? ^^ meg akkor már megkérdezem hogy egyébként milyen játék ez? :D mennyire "valósághű" ? pl. lövedéket befolyásolja a távolság? szal veszít a magasságából vagy oda megy ahova célzok? O.o
  • Ben007
    FU*K FU*K Medic field training 8/8 100% FAILED! Multiban már 15x-re hallgatom végig a pofázást
  • modellmaker
    most engem is megszivatott. :) belépni még tök könnyen beengedett, de a weapon familyzation vagy milyen traininget 98%-as összel végigtoltam és FAILED. :D mondom na mindegy akkor. :D
  • modellmaker
    és megint csak azok maradnak, akik eddig ezzel játszottak. :D
  • Belton
    Hát igen de az az igazság mindenki ki akarja próbálni még az is aki sose tolta az aaot és mindenki egyszerre join :D
    Szerintem el számolták magukat aztán keletkezett ez a káosz ami most van.
  • Metalmilitiakid
    hát már nem azért mondom , de akinek annyi angol készsége nincs hogy a kimondott szavakat hasonlítsa a képernyőn és videón (bemutató videó minden rész előtt) látottakhoz , akkor inkább ne is vigye végig a training et :D
  • [HUN]Crassus
    6. resetnél tartok most,hogy valamilyen Isteni csoda folytán átengedett a medic traininghez.../nah ez most befagyasztja a gépet csak RESET van:S/

kis help annak aki eljut idáig:

FEl,LE,JOBBRA,BALRA,FEL,BALRA,LE,JOBBRA

érteni fogjátok:P:)
  • heystumafly
    amúgy meg no para.

The good news is that absolutely everyone here at the Army Game Project, and our Partners, are working to resolve this problem, and you should see an increase in both accessibility and gameplay performance very soon. Once the load balances out a bit, both these elements will improve dramatically.

tuti megoldják, ezt igy nem hagyhatjá, sztem hétvégére talán az aut server is jó lesz :)
  • Fenrir
    Jó csak az ember nem hinné, hogy harmadszor is elkövetik ezeket a hibákat.
  • heystumafly
    csa én vagyo ilyen pesszimista?..-.-
  • Belton
    Pontosan :)
  • Spészgószt
    ezé mondom.....szúúúúszáááá ! Majd jó lesz ! Pihi !
    1.0 óta hülyéskedek vele...az is szar volt eleinte a 2.0ról nem is beszélve !!!!
  • Belton
    Csak azok fikazak a jatekot akik meg nem voltak itt nagyobb at alasoknal :)
  • heystumafly
    hallod, nekem a ctrl+alt+del se megy néha...
  • Metalmilitiakid
    én a personal jacket nél ctrl+alt+del eztem mert másképp nem ment mert ott se lehet kilépni
  • modellmaker
    Egyelőre még mindig csak auth szerver lehalások vannak, ok már egy napja, de akkor is, ugyanez volt a FF 3.0 megjelenésnél is. Nem számította ekkora rohamra. Sőt ezt Redmondban is eljátszották már, csak arra nem emlékszem mivel. Szal hanyagolhatnánk ezeket a fikázásokat egy darabig, előfordul. Btw azért hogy egy napig, azért ez tényleg kezd gáz lenni.
  • Prince23
    Inkább menjenek olajat keresni az amcsik, nem értenek ők ehhez
  • Fenrir
    Wowozol még Robika? :)
  • [HUN]Crassus
    ezek amúgy hatalmas játékkészítői FAIL-ok:P
  • Spészgószt
    lol beszarok még kilépni sem tudok belőle mert "connecting auth server" az meg persze nem megy....
  • Fenrir
    A single része annyi, hogy megcsinálod a kiképzéseket, feltöltöd őket aztán onnantól kezdve csak multi van.
  • armageddon666
    perpill sehogy nem lehet vele játszani :)