60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    Van erre script is. Egyszerűen beírod egy .txt fájlba sorszámokkal együtt, mondjuk 1-től 1000-ig és utána csak ezt írod be:
    exec fajl.txt

Lehet csinálni mindegyik fegyvernek külön fájlt, mondjuk m4.txt, ak.txt stb.
  • Sadist
    Vérkomoly... Szal nem lesz benne olyan, hogy hősünk egy Berettával legyilkolja az összes terroristát. Persze azért jó kis Hollywood-i effektek lesznek benne, de remélhetőleg nem a realitás kárára
  • Dexa
    Admin forceclass ( | ) - Immediately changes the class of the specified player. The class is specified using one of the following abbreviations:
    g - M16A2/M203
    r - M16A2
    s - M82
    s24 - M24
    ar - M249
    m - Modded M4 without M4 Mods
    m4a1auto - Ranger M4A1
    m4m - Modded M4 with m4 Mods (if you changed the file for it down below)
    ak - AK47
    ak74su - AK74
    gp -AK w/ launcher
    rpk - RPK Light Machine Gun
    svd - Dragunov sniper rifle
    mos - Mosin-nagant sniper rifle
    sl - Squad Leader
    ft - Fireteam Leader
    rct - recruit (no weapons)

egyéneknél...
    sy rosszul Mlékeztem mert már rég volt minden...
    :S
  • cyrus #44621
    Mekkora lenne hospitalon....

ahogy kísérik ki a vipet...
  • cyrus #44620
    legyen vérkomoly ! (:O
  • Cactus
    Forgatókönyv az mókás lesz, vagy vérkomoly?
    Mert ha móka, akkor lehetne a bugokat kritizálni pl.: Elején egyik katona runbuggal indul, aztán SL meg rászól, hogy That dont make no sense at all!
  • cyrus #44618
    Én hősi halált akarok halni htx....
  • cyrus #44617
    énis videót !
    :D
  • N1tro
    igen, SF fegyvert.
  • Dexa
    vagy az egész teamnek ugyan azt a fegyvert adta?
  • Dexa
    biztos akkor admin paranccsal, mármint az admin changeclass dologgal váltogatta egyenként a kezetekben a fegyvert...
  • Dexa
    a forgatókönyv folyamatosan készülget
    olvastad már?
    ;)
  • N1tro
    Milyen server progi van amelyikkel be lehet álítani hogy milyen fegyverekkel lehessen menni? Mert tegnap az egyik angol serveren az admin szórakozott és játék közben váltogatta a kezünkben a fegyvert( SF fegyver.....)
  • Dexa
    ...mondtam én hogy csíter...

szal most komolyan:
    csigazabálók fraps-szel ill őkegyessége windows movie maker-rel csinálták ha jól emléxem a movie végére...
    ami olyan progi most megpróbáljuk megszerezni gyorsan...
  • Sadist
    Hmm
  • [negativ] Cirek
    meg ilyen lesz a nightvision.
  • [negativ] Cirek
    pl ak helyett lézeres m16 lesz a kezedben meg ilyenek.
  • Dexa
    GameCam-mel kapcs (jó... sok tényező játszik közre (felbontástól kezdve... de ez alap minden ilyen dolognál/felvételeknél... :) )

woah, 15 sec worth = 100 meg

fraps is also a good progamme, a lot easer i find
  • Sadist
    De hogy lesz mókás? Elcsúszik a kép és a hang, vagy hogy?
  • [negativ] Cirek
    jó elég ha kilépsz a játékból és újra be. :)))
  • Sadist
    Ehh, beelőztél...Szarakodik az SG
  • Sadist
    Mi az hogy pár nap után? :O
  • Sadist
    Admin jog szükséges hozzá. PB_SV_GetSs [player_name_or_slot#]
    Ezt beírod konzolba, ahol a paraméter a játékos neve, vagy pedig a sorszáma. Sorszámot a pb_plist parancsal tudhatod meg.
    Ha bővebb infot akarsz, akkor nézd meg www.americasarmy.hu-n a FAQ/PB Admin manualt.
  • [negativ] Cirek
    a recdemo-val készül videó, pár nap után nagyon "mókás" lesz.

nálam sokszor nem jelenített meg csomó mindent, miután mégegyszer meg akartam nézni.

kell pár operatőr akik Fraps-szal felveszik a témát.
    a legfontosabb egy komoly forgatókönyv megírása szerintem.
  • [negativ] Cirek
    elvileg a konzolba:

pb_sv_getss (és a sorszáma a srácnak)

pl:

pb_sv_getss 17

még nem próbáltam azért elvileg. :)
  • Sadist
    Én egy olyanra gondoltam, hogy először mindent recdemo paranccsal vennénk föl. Kis helyet foglal, rohadt sokmindent felvehetünk vele, és ahogy olvastam a HUD sem látszik rajta. Utána valaki akinek nagyon bivaly gépe van beállítaná army-t valami tisztességes valami emberes grafikára, árnyékok, textűrák, töltényhüvelyek, torkolattüzek stb. és lejátszaná a demokat, közben valami Frapshez hasonló progival fölvenné. Utána a vágás szerintem már nem lenne gond.
  • [negativ] Cirek
    Egy ilyen progi

vesz fel hangot, de az én gépemen kicsit elcsúszik a képhez képest.
    Szerintem erős vas kell hozzá.
    (2200+ AMD, 1024MB RAM)
  • N1tro
    Sziasztok, hogy lehet valakiről PB screenshot-ot csinálni?
  • Dexa
    spec arra a progira gondolsz amit már mondtál korábban is...
  • HAFgoofy
    1, Egyértelmű hogy aláírtam,no meg közzé tettem a HAF oldalon is a linket!
    2, Most lett meg végre a jó gépem így akár az operatőr szerepét is vállalom ha gondoljátok, csak kéne még egy dolog a forgatáshoz:
    egy olyan progi ami hangot, és képet is felvesz a játékból!Mert eddig bármelyiket próbáltam mindegyik csak videót rögzített hang nélkül (demo verzióba) teljeset meg sehogy sem sikerül szereznem!
    TEHÁT EGY ILYEN PROGI IS KERESTETIK
  • Dexa
    háááát
    azért nem lennék a szenvedő fél mert ki tudja mikortól lesz már ban és nem csak sima 2 perces kick a duplicate login miatt, szal hogy mint csítert venne számításba az a fos...
    nemde?
  • Dexa
    nos
    néhány tényező még van ami lényeges a forgatáshoz...
    először is kellene minél több ember majd... kéne egy lezárt szerver amit vígan lehet buzergatni és a forgatás miatt cheat szervernek kéne lennie, kéne még 2-3 operatőr akik nagy felbontásban fel tudnák venni a cselekményeket, szal kéne ez a 2-3 emberke de nagyon majd... de legelőször is majd fel kéne menni egy lezárt szerverre végigmutogatni szerveren hogy mi a szitu... azért a szerveren is képben legyenek mit kell csinálni...
    bindeket is még mek kéne szakérteni akinek szüksége van rá és alapból nem tudja ezeket...
    szal lenne még 1 kis előkészület amit mi nem tudunk csak úgy megoldani a szereplők nélkül...

szal akkor ami kell:
    emberek
    lezárt jó szerver
    operatőrök jó vassal (nagy vinyó ;) )
    és kicsit a szereplőknek a szituk begyakorlása és bindek betanulása...
  • [negativ] Cirek
    Nos a PB valóban kirug ha a srác a Te nevedet veszi fel, de "csak" duplicate login miatt.
    szóval banolni nem fog.
  • Timbo
    Már töltöm! Ti melyik serverre szoktatok felmenni?? Vagy ahol vannak még általában magyarok! És kell vmi server kereső progi?
  • Sadist
    De csak a nevedet banolta, vagy pedig GUID-t? Mert GUID-je szerintem soha nem lesz az, ami neked.
  • Psion #44589

Igen van, mert mikor TK-ztam az eggyik nyomit, nagylelküen felajánlotta ezt a funkciót nekem !

• Timbo
    Köszi!!!
  • Doma #44587
    négy. de.
  • Doma #44586
    Ingyenes
    Az alapjáték:
    ftp://69.13.128.84/AmericasArmy220.exe
    és a patch:
    ftp://69.13.128.84/aao_patch_220to221.exe
  • Dexa
    www.americasarmy.hu