60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • John McLane
    Szerencsére nekem is megadta a tegnapit, ma viszont nem hajlandó elindulni. Kifagy a tréning betöltése közben...
  • the1gabor
    nah most reggelre megatta amitt tegnap xarakottam szépen expertre...
    viszont megcsináltam a med trainiget updételi az auth ot utána fö menü de a profilomba nincs benne... komojan agyfasztkapok meg nyakleprát...
  • Falcon87
    Legnépszerűbb téma sgn?:D Kijött a 3.0 vagy mivan? Kicsit régen informálódtam a játék felől, pedig fasza kis gém ez :)
  • [HUN]Crassus
    nah valamit fixáltak,mert minden trainingem átugrott EXPERT-re:P Igaz a MOUT/az uccsó/ fagy folyamatosan..egyszerűen nem indul el....
  • Borg
    Én úgy döntöttem, hogy jövő héten lesz a release date, szal addig se baszom fel magam rajta :)
    Hiába trainingeltem már egy sort, folyton kifagyott valamelyik töltésnél, vagy bejelentkezésnél nem engedett tovább... alapvetően többet töltöttem a semmire várakozással, mint játékkal...
  • HoReSz1975
    Nem várok semmire, inkább csináltam egy új accot, mert úgy is előlről kell kezdeni
  • sparrow35
    Boldog szülinapot A pingvinek!!
  • Zomil
    még1szer nekifutottam, de m19 training betöltése közben megint kidobott a főmenüben és persze nem mentett el semmit, azt hiszem majd csak jövöhéten fogok ezzel játszani :(
  • Zomil
    hiába update-eli a profilomat, ha kilépek a főmenüben, ugyanugy elfelejti :S
  • Spészgószt
    Most nyomd most nekem mindent elfogad megy faszányosan!
    Hooah!
  • N o N a m e
    már mindegy, töröltem, kellett a hely
  • PunkZoli
    ezer, még reseteltettem is a jelszavamat, és azzal sem enged be... viszont csináltam egy zsír új accot, és azzal megy
  • TaRka0107
    Ezt az 54es HSZ-hez akartam írni!
  • TaRka0107
    Noname tettél fel DX10et XP-hez?:D
  • Belton
    Video codec , dx , frissites video kari driver csere.
  • Spészgószt
    Tuti hogy mindent jól csinálsz???? :))))
  • Spészgószt
    Nekem azt kiabálta "Impresive!!! This is the best, i've never seen yet" ha jól emlékszem :) ....
  • PunkZoli
    hát én agyfaszt kapok, hogy nem tud bejelentkezni a kis accomba
  • Spészgószt
    A tréningeket elmenti a látszat ellenére!!! Nekem is megadta most azt amit délelőtt összeszenvedtem! Ha meg megáll a connect közben akkor elég neki egy f12 és disconnect parancs akkor abbahagyja és mehet előről nem kell alt-tab meg mindenféle reset vagy ha nagyon akarod akkor f12 exit ;)
    van ám consol is! keresgéltem hátha van valami értelmes parancs, de a disconnect-nél jobbat perpill nem találtam!
  • N o N a m e
    vagyis tudom miaz, csak nem tudom hogy kerult oda, mert én nem irtam oda az biztos!
  • N o N a m e
    mi a fasz a hszem végén az a "SÜN!"?!
  • werkfilm
    America's Army Devs Laid Off Following Launch

Just one day after the launch of America's Army 3, the U.S. Army has opted to close its main Emeryville, CA-based studio in an effort to "consolidate development."
    A representative for the America's Army confirmed the news with Shacknews, noting that future development for the free-to-play PC military simulator will now occur at the program office in Redstone, AL. Exactly how many developers were affected is as-yet-unknown.

"This consolidation will allow us to gain efficiencies between our public and government applications," the representative explained. " We appreciate all the hard work that every member of the America's Army team has contributed to the project, and we look forward to delivering future America's Army game releases in the months ahead."
  • Facek
    No kis helyzetjelentés.
    A legtöbb szeróra nem lehet belépni, ráadásul ki se ír semmit, hogy miért de gyanús, hogy helyhiány miatt, csak szarul jelzi ki a slotokat. Ahova meg sikeresen be tudsz lépni ott meg akkora lagg van /hisz külföldi szerók/ hogy játszhatatlan. Egy szeró volt ami tűrhető lett volna erre 5 perc után kidob egy runtime errorral.
  • N o N a m e
    2.8.4-es verziom van, az AA3-at még nem próbáltam, nekem az a bajom van, hogy mikor elindítanám a játékot, akkor megjelenik a logó és dolgozik a gép veszettül, 20-80 százalékban használja a CPU-t, de nem indul el a játék. 10 percig hagytam hogy hátha elindulna, de nem... nem tudom mi lehet a gondja, valaki segítsen plz!
  • kifli
    én betudok, de mikor tréninget csinálok nemmindig akarja feltölteni a profilba az adatokat :/
    multiba meg nemtudok csatlakozni mert visszadob :/
  • PunkZoli
    be tudtok egyáltalán lépni az accotokba? nekem még az sem megy :(
  • Árnyvadász
    Nekem is dettó ugyanez. Harmadik tréning jönne, mintha töltené és visszamegy a főmenübe és az előző két tréning, ami expertre meg lett csinálva sehol nincs. Minden nulla pontos és kezdhetem előlről. De akkor ugyanez mégegyszer. Éles harcba (multi) be se lép. A rohadt kurva életbe már. Pedig a játék az etalon, kibaszott jó, de így.... Remélem jövőhétre megcsinálják, mert ha nem akkor kurva nagy uninstall lesz.
  • Prince23
    Ti tudtok szerón gémelni???
    Én órák óta nem. beléptem most az előbb sikeresen -VÉGRE- egy szeróra, de nem lehetett felet választani, nem reagált se a jointra se a uto selectre sem!4 mi van itt, pls vki segitsen már
  • Szpecnyaz
    azt nekem csinálja csak hogy amikor el akarom indítani a 3. kiképző pályát akkor nem csinál semmit és megáll?
  • EK1TEP
    Miért?
    Folyamatosan patchelik a játékot vagy mi?
    Nekem ez tök új!
  • Belton
    Persze ha nem akasr idegbeteg lenni :D akkor meg varj a ki probalasal sztem 4-5 napot :DDDD
  • EK1TEP
    Hali!

Elkezdtem szedni az oldalról a játékot.
    Miféle FPS ez?Nagyon brutál relisztik szimulátor?ARMA szinten van?
    Mindig is kerestem amcsis katonai játékot...
    Valaki írna róla pár szót?
  • Belton
    40/39 A rifle traning es nem irta felul :O remelem holnap frisul
    +weap spec traninget 3x ra csinalom meg 100% ra es failed :/
  • heystumafly
    megadta az alap traininget de a basic riflemant megicsnálod és continuera megye akor még mindig vissza dob a főmenübe
  • armageddon666
    van remény... most nézem megkaptam már az m249t is :) talán gránátot is megkapom már XD
  • Superhamster
    Szedd Steamről. Nekem is szarakodott a hivatalos oldalon levő. Meg a Steam magától feldobja.
  • armageddon666
    jah, de még mindig Failed a 100% pontosság :( remélem holnapra megadja a dolgokat bár kétlem :\
  • repvez
    miért nem akarja elkezdeni a letöltést a hiv oldalrol letöltött deploy cliens a játékot rámegyek a donwloadigra és nem indul el semmi
  • Belton
    Amugy javul a dolog a login ill az auth server mostmar elege gyors legalabis nalam az adat el kuldesel meg gond van de emlexem a 2.0 ba is ugyan ez volt a traningelesnel.
  • Belton
    Amit delelott csinaltam traninget most meg adta :DDDDDD
    De erdekeseg kepen 40/35 talalat es nem enged tovabb utana ujra 40/37 talalt es Failed XD hat ezen berohogtem , de sztem holnapra azt is meg adja :D
    Lehet azert ijen lasu mert postan kuldik az adatokat :|