60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Az erdekes akkor lenne, ha nem vedoknel, hanem tamadoknal szedte volna ossze ezt. Nem vedek senkit se, de egy score tabla alapjan megitelni valakit, szerintem doreseg. Nekem is es masoknak is szokott jo napjuk lenni es par kor erejeig barki tud x/0-as fragrate-et elkovetni.
  • cyrus #44663
    bazg lebuktam :D
  • repro
    cyrusz csak tékelni akarsz, tudom mf1 :P
  • Psion #44661

ilyen Honor sziteknél ...

ha sokat is őlsz tuti meghalsz ... szerintem ...
  • Nem3sis
    én léptem. pedig nem volt hozzá közöm. nem érdekelnek a következmények. szal részemröl ennyi. utálom a csítereket. épp ma akartam szólni nekik a petíciótol amit itt láttam...
  • THE matrica
    Ilyet vagy hasonlot bárki csinálhat. igaz nem minden nap. Nekem is volt már hogy az egész támadó csapatot én lőttem le. Szal ez nem mérvadó.
    A pébésot viszont bizonyítéknak tekinthető sztem.Annál is inkább mivel az aasa oldalról származik asszem
  • cyrus #44658
    Most nem a reklám kedvéért, de nálunk is volt egy srác aki csitelt... a pontos köülményekről kérdezzétek gremovant, mert én annyira nem ismertem, de a lényeg hogy ki lett rúgva a klánból.

Itt ezek az arcok viszont változatlanok...
  • Psion #44657
    Mondjuk tény ha nálunk valaki csalna nem játszanék vele ...

Szal' ilyen értelemben minősíti a klánt is ...
  • Dexa
    nem rossz...
    ;)
  • cyrus #44655
    htxvm :D

de mondjuk ilyen dolgok fel tudják kelteni az érdeklődésem....

mint ahogy ez a kép is, melyet a saját lapjukról szedtem...

Én nem mondom hogy cheat...de nagyon érdekesnek találom pl ezt is...
  • Sadist
    Mondtam én, hogy lesz itt flém. Biztos voltam benne, hogy cyrus tenni fog róla
  • cyrus #44653
    jó, most alaposabban megnézve a statjaikat, tényleg nem az összes....

de mondhatjuk hogy NEM EGY csíter van ott...
  • cyrus #44652
    nem mondanám ha nem lennék feldúlva kicsit.... itt, ebben a topikban is láttam a G&R nevét a csiteléssel kapcsolatban....
  • cyrus #44651
    sajnos ez a probléma hogy nem egy ember után minősítem... eddig is rengeteg embertől hallottam hogy huuu a G&R így, a G&R úgy... ami valószínűleg nem alaptalan....

Mint ahogy az sem hogy ha jól emléxem egyszer régebben lett volna egy baráti meccsük a HEW-el amire nem tudtak kiállni, mert valami banproblémáik voltak ?
  • Psion #44650

Ez még nekem is erős volt ...
  • Nem3sis
    kösz hogy 1 ember után minősíted az összesset. ez jól esik. bár kb csak név szerint van közöm hozzájuk. de asszem ezek után inkább kilépek. maradok clanless.
  • cyrus #44648
    G&R-ről köztudott hogy az összes szánalmas kis csítergeci....
  • patacsi HUN

• Dexa
    vmilyen 2.25 ill 2.5ös Fraps-et leszedtem most mek oszt' megnézem...
    ;)

azt a ratyi GameCam-et viszont nagyon nem találtam eddig... mármint a teljest... mert demo van annyi...
    :S
  • Nyers
    Egyetértek, a tisztességtelen játékosokat miért kellene megvédeni, miért lenne itt flém, hisz a szitu egyértelmű. Biza meg kell mutatni az aljanépet, ez van ... a klán majd elintézi. Ha meg nem akkor az a klánt minsősíti.
    Az ellenség már a szomszédban van!
  • Sadist
    Én azért az illetőnek megnézném a jelenlegi GUID-jét, a biztonság kedvéért.
  • Dexa
    45000 (posts) rulez...
    ...vagy már 50000?
  • Sadist
    Érzem hogy itt most egy hatalmas flém fog kerekedni...
  • HAFgoofy
    Tudjátok egy esetben vagyok híve a nyilvános lejáratásnak, és az az hogy ha látok egy olyan képet amin egyértelműen látszik hogy egy magyar csítelt! Sztem az ilyen embereket kéne kiutálni a játékból amíg rá nem jön hogy mit tett!
    Miért mondom? Mert a minap [negativ]Sherpa belinkelt 2 egyértelmű fotót a TS-be és szeretném hogy mindenki lássa:

http://sherpa.atw.hu/pb

Én személy szerint utálom hogy ilyet kell lássak!
  • Dexa
    dánke
    :)

a szerepedet illetően meg:
    LoL
    :D
  • THE matrica
    A mi szerverünket felajánlom (a klán nevében) a forgatáshoz és az előkészületekhez. A Gépem nem valami bivaly uttyhogy én maradok a nővértolószuperelitkillerhős szerepnél :D.
  • Psion #44638

Lehet hogy vissza kéne menni a U.S. Weapons Familiarization Trening-ra ... mert valamit nem vettünk ésszre ...

És simán van sorozat vető M203-as is ... amúgy "várom" mikor lönek rám egy RPG sorozatot ...

jahh CSAR-on ismét cheater RPK-val lekaszált minden védőt másfél perc alatt ...
    Elég lassú volt ... GodGun volt a neve a delikvensnek...
  • Dexa
    1szerre csak 1 dolgot...
    ;)
  • Dexa
    de ha a speedhack exploit akkor a 203as szőnyegbombázás is az...
    ma hajnalban 2 emberke ecsetelte hogy még jó hogy nem kell csít a szönyegbombázáshoz... igaz nekik alapból is van...
    jahhh mondom jó...
    ez még akkor volt amikor gémeltem fent egy sima bridge szerveren hajnalban...
    :S
  • Sadist
    Akkor még army.hu-n is ki kéne egészíteni
  • Dexa
    jóvannaaa... csak armyhuról másoltam gyorsan mert most progit keresünk...
    ;)
  • Dexa
    kinek mi
    majd este megcsekkolhatjuk felőlem hogy mit lehet alkotni a dolgokkal
  • pet70000
    1 db büntetőpont
    fincsi...
    de ne hagyd magad, mi veled vagyunk!!!44
  • [negativ] Cirek
    kihagytad a b-t a shotit! :)
  • Dexa
    kiterjesztés rulez :)
  • [negativ] Cirek
    mi a tesómmal fraps+adobe premier párossal csináltuk
  • bcs78
    Látom hogy ezerrel megy a film prodzsekt (<-- jujj), de lenne még 1 kérdésem a "speed-hack"-el kapcsolatban. Az olvastam éppen, hogy ez nem is hack, hanem egy szimpla exploit, ezért nem deketálja PB. Hogy konkrétabb legyek: az army-t egy paraméterrel kell elindítani (a parancsikonban kell átirni), amiben be lehet állítani %-os arányban, hogy mennyivel legyen nagyobb a sebességed. Ez most csak nekem újdonság, vagy ez köztudott tény? Csak mert ez már nagyon idegesítő, hogy a DEV-ek ilyen kapitális hibákat követnek el. Először a devmode, most meg ez. Ez egy kissé nevetséges.
  • Dexa
    pont ezt írtam le most priviben
    ;)
  • [negativ] Cirek
    és "regisztrálva" is van? :))

mert trial nem kell :D
  • Psion #44625

Igen tényleg kivágott a P.B. Duplicate Login-al, de akkor hirtelen nem vágtam hogy mi van ...

Más ... van újabb verziója a Fraps-ank :

http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/7/y/7001.html

Változások az új verzióban:

Újabb felbontások videorögzítéshez: 40, 50 és 60 képkocka/másodperc.
    Ezentúl támogatja az 1280×720-as szélesvásznú HDTV felbontást is.
    A hatékonyabb veszteségmentes videotömörítés már kisebb méretű fájlokat készít.
    PCI-Express rendszeren jobb sávszélesség elérése rögzítéskor.
    Kiegyenlítettebb terheléselosztás Hyper-Threading és többprocesszoros környezetben.
    Teljes méretű videorögzítés maximális felbontása már akár 1152×864 képpontos felbontás is lehet.
    Fehér villanás különálló képek lementésekor.
    Új beállítás: kép lementése x másodpercenként.
    Tálca ikonról már közvetlenül elérhetőek a tesztekhez, mozgóképekhez és képekhez tartozó mappák.
    Részletesebb beállítások tesztek statisztikáihoz.