60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • BenyBo
    éppen erre gondoltam én is... :D
  • bcs78
    Baszki nemtom már követni. A faxért kell 3 fórumon is ugyanarról flémelni?
  • cyrus #44702
    jo, erre csak annyit hogy egy csíter nekem ne mondja hogy tulajdonképp ő az áldozat, és az army meg a gonosz, mert szétszaggatom az arcát...

na tényleg huzok...majd holnap ha ő is itt lesz beszélünk.... :D
  • Dexa
    jaja
    olvastuk már...
    :(
  • Dexa
    csekkoltad mit írtam army.hu-ra is meg ide is?
  • Psion #44699
    Azért én ezt betenném ide, CSUKA írta :

Remélem nem lessz gáz belőle, de nagyon megdöbbentő ...

hi all
    elnézést hogy beleszólok, de pont az AA készítői
    csalnak a legjobban, és ők terjesztik az AAbugokat.
    a G&R klán naggyából összeomlott az SG fórum miatt.
    azért nem csak csíterek vannak(voltak) a G&R-ben!
    azért mert v.ki lefényképez egy klánban lévő játékost, még nem jelenti h. az egész klán csaló.
    tény hogy a srác imád aimbotozni és ezt nekünk is bevallotta. a mi hibánk csak az hogy nem raktuk ki 1ből.

a PB-nek be kéne keményíteni és hardwareban-t kéne bevezetnie.
    asszem az már köztudott hogy én is aimbotoztam a 2.0.a-ban de a többi verzóban soha!
    azóta új a trackerem és az acc.om.
    +előzve egy HAF-os beszólást warok-on sem csaltunk!
    nem kezdenék amúgysem újra csalni, mert azt a accountomat 66-honorral nyomták ki.
    (ez kb.2hó Hospital)
    a G&R-ből sokan mentünk át egy új "tiszta" klánba.
    remélem az SG fórumon nem úgy fojtatódik a hozzászólas h. a szemét csíter újG&R . . .. ..

Egy kérdés: waroztatok e már a [[SUF]] ellen?
    (próbáljátok ki:D)

• Slow
    nem idézem, de bevallotta szerencsétlen...
  • cyrus #44697

ezzel a képpel búcsúzom :D
  • cyrus #44696
    ahha...le vagy maradva... csekk xSU fórum :D
  • Slow
    te be vagy baszva? :)))
    ordítozol itt vazze :)))

megerjed a sok bejgli, mi? :P
  • Psion #44694
    Azé' te is nagyon érzékenyen reagálnál ha le cheater-eznének !
    Tudom CSUKA-t senki nem vádolta, de a volt klántársait ezzel együtt öt is ...

Szal valamilyen szinten érthető a kirohanás...

Szal' én most már mindnhol csalókat meg GHOST-oló membereket látok ... EZ A Paranoia .... wáháháháhááá...

Más :
    Ahhoz képest hogy azt írtam nem szívesen megyek SandStorm-ra most lenyomtam 3 és fél órát és csak 2 (!!!) csaló volt ... ők is gyorsan léptek ...
  • [HUN]Crassus
    RUSH! hol a tökben voltál egész nap?
  • [HUN]Crassus
    [brutálnagy]Na megvan a nagy igazság:

CSÍTELNI OLYAN MINTHA A LEGJOBB BARÁTAIDDAL JÁTSZANÁL GAZDÁLKODJ OKOSANT ÉS A JÁTÉK ELŐTT MAGADHOZVENNÉD AZ 50ezres TAKARÉKBETÉTKÖNYVET!
  • Dexa
    akinek nem ég a háza nem veszi fel a célzásokat...
  • Psion #44690
    Idézem :

"aszonta a srác hogy nézzétek + a trackerét a G&R-nek és akkor látjátok ki a csíter..
    szerintem egyértelmű kire gondolt az a szemétláda(rám)."
  • cyrus #44689
    [flém]

ÍGYJÓ ??
  • [HUN]Crassus
    Árulja már el nekem egy csítet használó idióta,hogy MIAJÓFRANCÉRT használja??? nem is te játszol a kariddal csak ott vagy a gép előtt azt hali már az aimbotok is maguktól lőnek,1-2 újabb verzió után már irányítani sem kell a karaktered azt is a gép fogja majd csinálni....vagy olyan vagy mint a kis csetes férgek akik mindenkinek beszólogatnak,mert tudják ugysem lesz következménye???Élvezitek,hogy emberek tömegjeinek cseszitek el a szabadidejét-szórakozását??

SZÁNALMAS FÉRGEK VAGYTOK!!!!!!
  • Dexa
    mármint mire gondolsz?
  • Psion #44686
    Szerintem ez már paranoia ...
  • Dexa
    ez is olyan dolog de tanult kollégák pontosabban idézhetik:

senki sem bűnös a bíróság jogerős ítéletéig...

ergo:
    PB screenshot vagy pedig ban listában bent figyegő név/guid után kérdés nem lehet több...
    nemde?

DE: azért általánosítani sem kell noha nagyon nagyot hibáztak amikor egyből nem rúgták ki a klánból hanem megtűrték a csítert...
    vagy nem?
  • rezes
    Szerintem a G&R -rol koztudott volt hogy csitelnek.Legalabb is Akikkel en beszeltem azok tisztaban voltak vele ugyhogy egyaltalan nem meglepo hogy ezek a kepek megszulettek.Bar en azt hiszem hogy ha korbeneznenk az itthoni jatekosok screenshotjaiban talalnank meg egy ket erdekes dolgot.....Szerintem
  • gstup
    Rendben,elnézést,köszönöm.
  • N3TuddKi
    15
  • Sadist
    15
    Army.hu-n is le van írva. Tessék olvasgatni, azért van :)
  • Josszimatroz
    emlékszem.. én végig hubazmegoztam közben ts-n meg pislogtam hogy ez a patacsi egy állat..
  • gstup
    Megtudja vlki mondani hogy mennyi honort kell elérnem hogy az sf pályákon a saját fegyveremmel mehessek?!Előre is thx.
  • Dexa
    mondom én hogy csíter...

most én is csítelek estére 1 jó üveg serrel de aszem még 1 csítet benyomok majd...
    ;)
  • Psion #44677
    Jahh, tegnap kaptunk némi ízelítőt ... nahh az az SF pálya ahova tényleg nem szívesen megyek ... komoly, a pók a pálya másik végéről fejbe lő !
    Csak onnan tudom, hogy cimbit az "A"-nál lőtte le engem meg a "C"-nél, pár másodpercen belül ... kicsit elment a kedvem a dologtól ...

• [negativ] Cirek
    egy vagy két kör után nem lehet következtetni.
    mert néha még nekem is jó napom van :)

• zotyesz
    Elhiszem, nem véletlenül voltatok már kissé bosszúsak maikor sikerült bejutnom. Én csak azért írtam, mert kicsit büszke voltam magamra. (az enyém biztos belefutott :P)
  • patacsi HUN

Bocsi, módosítok, Nigga még élt egy darabig ;)
  • [HUN]Crassus
    Zotyó ahová megyünk Fricivel mindenhol szuperszónikus sebességgel rohangáló aimbotos férgekkel találkozunk......:((((
  • [HUN]Crassus
    G&R is???? NA FASZA!!!! SZERINTEM A KLÁNVEZETŐK DOLGA,hogy AZONNAL!!! KI KELL TENNI AZT AKIT AKÁR EGYETLEN 1X IS RAJTAKAPNAK!!!!SAJNÁLOM A G&R tagjait,hogy KÖZÜLLÜK A KLÁNRA SZÉGYENT HOZVA CSALÁSHOZ FOLYAMODTAK JátÉKOSOK!!!

NINCS ELÉG BAJUNK A SZÁJBABABSZOTT CSÍTEREKKEL?????!!!!!MÉG A MAGYAROK IS RÁKAPNAK?????NE KERÜLJÖN A SZEMEM ELÉ EGY SE,mERT ELTÖRÖM KEZÉT LÁBÁT AZ KURVAÉLET!!!!!!
    Elnézést a dühkitörésmeért,de 1 hét játékszünet után örültem,hogy játszhatok,de a féreg csalók 5 percenként basszák el a játékomat!!!!
  • gstup
    Sziasztok!A csiteléssel kapcsolatosan,nem lehet olyan servereket csinálni amik szűrnének,mohaaban volt ilyen,egy progi kellett csak azzal tudtál játszani és az meg nem engedte a csalást!?Mert már nekem is nagyon elegem van a sok....A többit tudjátok.
  • zotyesz
    képzeld leszedtem a 95 honoros polákot miután visszajött az EU48 :)
  • [HUN]Crassus
    MA NE MENJETEK SANDSTORMRA........TELE VAN CSALÓKKAL....csináltam fasza kis videókat emberkékről akik sugárhajtású gépeket megszégyenítő gyorsasággal aratnak le mindenkit a pályáról........:(((
  • pet70000
    rohadjon meg mindegyik csíter **ci, főleg ha még magyar is!!!!
    csomó időt játszunk ezzel a játékkal és ezek a buzik szétcseszik az egészet, peddig mindenféle cucc nélkül is lehet ezt a játékot jól játszani....
  • Sianis
    Tény, hogy nem jó reklám ez a két fotó a magyar AA-s skacoknak...
  • patacsi HUN
    én is maradtam 1x CSAR-on 5vs1 red-en ;) a végén csak hápogtam a Niggának, hogy nem tudom hogyan sikerült :)
  • cyrus #44665
    ezért nem mondtam rá semmit csak azt hogy egy olyan klánnál ahol felmerült hoyg a tagok cheatelnek, ez érdekes.