60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • modellmaker
    tegnap engem is megszivatott, de mára megjavult. várj egy kicsit, visszajönnek majd.
  • TaRka0107
    Szevasztok! A tréninget muszály megcsinálni hogy lehessen játszani multiban?:D
  • Facek
    Mindig más, sorry.
    Mondjuk aki nem tud alap angolt az szerintem ne játsszon.
  • milk4
    MIA????Eltűnt az accom!Vagy ez normális?
  • Szpecnyaz
    medic tréningnél tesztnél mik a helyes válaszok?
  • heystumafly
    93% az fail ...
    de legalább megadta azt amit tegnap csináltam.
  • Szpecnyaz
    Legalább nem vagyok ezzel egyedül :D
  • Superhamster
    Végre egy sorstárs.
  • armageddon666
    lehet játszani szerveren??? ne mcsak miután megvan a kiképzés?
  • Szpecnyaz
    szerintem az a leg leg leg leg idegesítőbb hogy amikor indítanám a kiképzést nagy sokszor kell próbálni mert állandóan lefagy
  • modellmaker
    reggel még nem vette be a tegnapi granyó dobálósat, de most már igen. megcsináltam a medicet is. 8/8, csak nem töltötte fel. :D bízom benne ez is úgy jár, mint a gránátos.

játszottam egy szerveren is, még mindig állat. :D nem az az eszetlen rohangálós fasság, mint a cod-ban. meg ugye itt kevesebb a vérpisti is.
  • armageddon666
    ez egyébként azért van hogy NAGYON KÉPZETT LEGYÉL!!!...

titokban elmenti az adatokat, és majd akkor javul meg az auth szerver, ha a playerek 89%-a 100%-ot teljesít mindenhol!
  • Superhamster
    Nekem meg pont most fagyott le megint. Azért eléggé szomorú, hogy ennyire fagy a játék. remélem nem lesz ez így a jövőben. Mert kb 10 trainingre belépésből egyszer nem fagy le... Tegnap nem csinálta ezt. egyébként ezt a hibát csinálja másnak is?
  • armageddon666
    nekem most tök simán indult O.o olyan gördülékeny volt mintha már tegnap megjelent volna...
  • Superhamster
    Én úgy vettem észre, hogy a space-re abbahagyják a szöveget.
  • armageddon666
    nemtom mert indításnál visszadobott nemkész medickel :(

ott egyébként miért nem lehet elnyomni a szövegeket?!?!?!?! marhára nem érdekel :\ másodszor...
  • Superhamster
    Eltűnt a karakterem, visszajött a karakterem XD Most meg nem tudok belépni se jaj már nevetek ezen a játékon :D
  • [HUN]Crassus
    MOUNT már nem fagy indításnál?
  • armageddon666
    na fasza :) megcsináltam Medices cuccot... csak Basicre sikerült :( (ha véletlen rosszat jelöltem ki, akkor nem tudtam visszahúzni egy másikra még kiválasztás előtt O.o így 2 hibám volt...)

De nem mentette el. Mentem volna MOUTra, elkezdte tölteni, azt vége... remélem később azért ezt is hozzáadja mint a Familiarizationt :D

utána mehetek valami extra tréningre... csak nemtom milyenre >.< fingom sincs milyen játék ez úgy élesben :D milyen pályák vannak, etc... :\ vagy M4 vagy Sniper ^^
  • PunkZoli
    én is így vagyok vele, csak az aggaszt igazából, hogy a regem olyan mintha beragadt volna egy sérült szerverre :D
    mert ugye a név foglalt a mailcímmel együtt
  • Superhamster
    Jé erre már gondoltam, csak nem próbáltam. Köszi, hogy eszembe juttattad :)
  • Zomil
    sry a duplapost-ért, de megnéztem és nekem is megadta az első 2 training-et :)
  • Facek
    Dettó. Amúgy a játék tényleg tetszetős csak rengeteg sebből vérzik :( . Talán majd pár hét múlva.
  • Zomil
    én eddig 2 kört tudtam játszani multiban 20szerverböl kb. csak 1-nél nem dobott vissza töltés közbe a főmenübe, és a 2. kör után ujra kidobott :D

amugy amennyi azalatt a 2 kör alatt láttam a tetszett :)
  • John McLane
    Futtasd ablakban.
  • HarryDEC
    Nekem elmenti rendesen a tréning eredményeimet. Most lett meg a medic. :)
  • John McLane
    Fél órát probáltam ki, kellenének a tréningek, főleg a medic:). Jó a szerverkereső, gyors, a csatlakozás is. Viszont bugos, hasonfekve csusztam végig bridgen egyszer, scoreboard nem akart előjönni. Hangok nagyon jók, hangulatos tőle, voicechat is jó minőségű, amcsi szerveren voltam 70es pinggel. Erre sincs panasz. Tetszik, csak ne fagyna ki a k. anyját tréningnél....
  • atenza
    Ugyanez nekem is 100% failed :)
  • Phoenix007
    Na, McLane, te már tolod multiban? Milyen, azon kívül, hogy "obitálisan" jó? :)
  • Fenrir
    1:06-tal nekem nem, lol? :)
  • [HUN]Crassus
    1p 15-el nekem expert
  • Superhamster
    Miért fagy le ez a lórák g*ci f@sszopó szar, amikor rámegyek a harmadik traninglóf@szra??? Elegem van ebből a büdös szarból, hogy még alt tabolni sem lehet és a monitort mindjárt kb@szom a 10.ről...
  • Fenrir
    Igen.
  • Ben007
    az a legelső?
  • Fenrir
    Mennyi időt kell teljesíteni az akadálypályán, hogy expert lehessek?
  • Ben007
    én megcsináltam a moutot kiírta you are go lement a videó és nem pipálta ki
  • Fenrir
    Előbb én is meglőttem a 36/40-et, Go lettem, de nem mentette el :)

Várni kell ezek szerint.
  • 062020
    sorry:
  • 062020
    Most mivan? Be vagyok jelentkezve.
  • John McLane
    Csak 2 tréningem van meg viszont multiban megy. Hát nem számitottam rá, hogy ennyire hangulatos. Orbitálisan jó:)