60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    fac tuggya, mindegy...
    (sztem te csináltad, de nem haraxom, biztos unatkozol és hekkelgetsz :P)
    ;)
  • [negativ] Cirek
    én firefoxal nézem, és megy tökéletesen.
    biztos devmode-ban használtad eddig.. :D
  • Slow
    na de ilyet...

leírtam a panaszom, megnyitottam brózerekben (sehol nem volt jó), most visszatértem firefox-ba és látszik müxik...

melyikőtök szórakozik velem? :P
    ;)
  • Slow
    nem látszik se firefox-ban, se maxthon-ban, se IE-ben...
  • Slow
    nekem olyan nincs, ha lenne, megtaláltam volna...:(
  • cyrus #45261
    jah, hát ezt eddig is lláttam, már egy hónapja :D
  • [negativ] Cirek
    legalul van egy ilyen:

oldalak:
    1

és ott lehet görgetni, hogy melyik legyen.
    alatta meg előző oldal gomb.
  • Slow
    nekem a mostani megmoszdulásom az, hogy nem tudok visszalapozni...

hogy kell?
    nem találok lapozót, se fent, se lent, semmit...

?
  • [negativ] Cirek
    az én első megmozdulásom, az a live McKenna tréningen volt, kezdőnél belekötöttem mindenbe ami mozgott. persze sitt lett a vége :D
  • [negativ] Cirek
    menny be egy polák DC hubra, és keress rá a user.ini-re, simán kidob párat minden kiképzéssel.
  • bcs78
    Erről is screent, plz!
  • bcs78
    Baszki erről nem is tudtam!
  • Josszimatroz
    mondjuk az nagyon király volt mikor meg IC-n turbános gatyás arabok rohangaltak es nem nindzsak..
  • mstummer
    Tényleg jó lenne ha lenne...asszem amikor én kezdem akkor már nemvolt, vagy nemtom...mikor szedték ki?
  • Josszimatroz
    878-as tracker sorszám :) (igaz ez a közös accountunk) de aszem amikor 1.5 volt akkor kezdtük a haverokkal..
  • zotyesz
    Ott néztem, hogy mit is lehet mutogatni.
  • zotyesz
    Az én voltam...
    Az első lövésnél csak rám szólt, hogy mit csinálok. Aztán mielőtt bevágtak volna a dutyiba átmentem "Az engem élve nem kaptok el" mentalitásba. :)
  • Mighty
    Az volt közelebb :)

Régi szép idők, amikor még volt tükör Pipeline-on. Kár, hogy már nincs :(
  • mstummer
    Ahhoz meg kellett volna fordulnia,meg egyszerübb volt a közelebbi célpont :-)
  • Doma #45247
    És mér nem egyből a kiképzőt lötted le?
    Szekény ecceri talpas bakát kellet megölni
  • mstummer
    Na ja
  • Mighty
    Persze, mert senki sem hiszi el, hogy éles lőszert kapnak. Valahogy ki kell próbálni, nem?
  • mstummer
    Amugy sok haverom kezdte igy a játékot,mármint hogy lelőtte a fegyveres pacákot....ezekszerint ez természetes reakció, nem lennék az ürge helyében mikor jönnek az újoncok :-)))
  • mstummer
    No ez igaz,szerintem nem is lesz máshol.Bár szerintem a szándékos gyilkosságért a börtön helyett halál a bünti az ami hadseregnél, bár ez ebben a játékban nehezen kivitelezhető :-DDDDD
  • Mighty
    Ha belegondolsz, nem is olyan meglepő az első hozzászólásom.
    Addig és azóta sem volt olyan játék, ami íly módon büntette volna a bajtársak szándékos vagy véletlen megölését.
  • Dexa
    kössszzzz...
  • mstummer
    "bazzz....bebasztak a bortonbe, mert lelottem a fegyver kiado muksot :)" by Mighty

Szép kezdés :-D
  • Free
    akkor nem szenvedek vele akkor marad a manuál unalom
  • Mighty
    Ne fáradj vele, mert a login.americasarmy.com adatbázisába úgyse fognak bekerülni ezek az adatok...
  • Mighty
    Itt van dokumentálva az első lépéseim egyike az AA.O-ban :)
  • Free
    nem gond megszoktam már tőlled
  • Free
    Ezt kipróbálom...
    nem mintha nem tudnám megcsinálni a kiképzést de az legalkább egy nap és rohadtúl unalmas
  • Free
    jah régi szép idők amikor még nem volt káosz ... vissza is sírom azt az időszakot :D mi voltunk az első hazai letöltő tükőr :D
  • HAFgoofy
    Free, szerintem érdemes lenne kipróbálni hogy mi van akkor ha a system-ben a save fájlod átnevezed arra az acc.ra amit már megcsináltál!? Mert én átnevezés nélkül ezt szoktam format előtt elmenteni, és első indítás után berakni, így gyorsabban vissza kapok minden adatot!
    Érdekes lehet ha összejön, mert akkor lehet duplikálni logint
  • bcs78
    Én 2003. szeptember 20-án regeltem. Az első magyar AAO honlap ahová betévedtem, az a LoverZ oldala volt. (Ezúton köszönöm Free-nek meg Neo-nak a segítséget, és hogy a kérdéseimre válaszoltak.)
  • Dexa
    este már nem tudtam menni mert a videó szervezésével bajlódtam...
    sy
    :(
  • Dexa
    training csít?
    :DDDDDDDD
  • Free
    Gyerekek nincs valami olyan lehetőség hogyha csinálok egy második acc ot ne keljen megint mindent kiképzést végigcsinálni ?
  • SACA_(HUN)
    Good Morning Girls and Soldiers!
  • SirThomas
    Köszönöm szépen! A cheatot én elvből nem használom/szeretem! Mindent megteszek annak érdekében, hogy rettegjetek tőlem! :))