60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SirThomas
    már kiprobáltam! Egyéb ötlet??
  • zotyesz
    Nem tudom, hogy működik-e, de próbáld ki, hogy a patchet bemásolod a játék könyvtárába, és onnan indítotd a telepítést. Nem biztos, hogy segít, de hátha.
  • SirThomas
    Nincs! Mit kéne csinálnom?
  • Doma #45383
    Ez egy kis gonodt jelent! Nem is kicsit!
    Sajnos valami rosszúl csináltak meg a peccsnél és nem mindenki tudja rendesen feltelepíteni.
    Van esetleg közeli ismerősöd aki jáccik az armyval?
  • SirThomas
    Elinditottam amit mondtál,h töltsem le és ez a válasz : Old file not found.however,a files of the same name was found.No update done since file contents do not match. MI EZ?? :))
  • zotyesz
    Ahogy a többiek is mondták, csak a belső szerverkeresőt használd. egyébként mindig csak az utolsó verzóhoz fogsz találni szervereket. A mostani: 2.2.1
  • pet70000
    én pl. nem használom a gamespy-t, a játék saját keresőjében szoktam szervert keresni
  • SirThomas
    Azok megvannak
  • Doma #45378
    Gamespyt neked el sem kell indítanod, megteszi helyetted a játék!
    Játékon belül tudsz pár dolgot állítani, szűrési feltételeknél!
    Loniolj be ittés nézd meg hogy megvannak e a kiképzéseid. Asszem Personal Jacket de nem biztos.
  • pet70000
    jha, javító pach, szart sem ér, de ennélkül nem látod a már átállított szervereket.
  • SirThomas
    És eddig ezért nem találtam senkit? A gamespy-t csak fel kell instalálni aztán nem kell álitgatni,ugye? Jaj, de szépen írtam!!:)
  • N3TuddKi
    új pecccs
  • SirThomas
    Köszi,de mi ez? :))
  • pet70000
    ezt
    letöltötted???
    ha nem, szedd le, telepítsd, és utána már Lvileg müködnie kell a cuccnak
  • SirThomas
    Sziasztok! Szép napot mindenkinek. Van egy fatális nagy problémám! Végig csináltam a tréninget és szeretnék élesben játszani! Csak az a bajom,hogy nem talál szervert a gamespy-al! Miért? Be kell állítani? A játékon belül keresem! A másikkal ...nem jut most eszembe a neve azzal talál, de oda meg nem tudok vagy nem akarják,hogy belépjek! Nem értem! Kérem segítsen valaki!
  • Cactus
    Nem baj, legalább ha megcsinálják egyszer, akkor örülhetünk egy SE pályának
    Radio Tower SF melyik verzióban lesz?
  • bcs78
    Az alsó 2 képet már én is láttam Mekkennáról, de a fölső kettő még nem. Tényleg nem hiszem hogy hagyon megerőltető lett volna az egész telepet felvinni a játékba. Lett volna még egy-két alternatív útvonal a pályán.
  • Cactus
    Ez tök királyság :]
  • [HUN]Crassus
    Uraim azthiszem szomoruan konstatalhatjuk,hogy ebben az evben lottek a varva-vart pecsnek........:(((Bizzunk benne,hogy januar/februarban azert kapunk valamit a "penzunkert":)
  • Sadist
    Anyód!!! Mekkora volna már itt nyomni egy airsoft partyt :D
  • mstummer
    Jaja...jókat lehetne paintballozni vagy airsoftozni.
  • Nyers
    Bocs a nagy képekért, de gondoltam lehet vkit érdekel. Jó lenne megkapni a teljes "létesítményt"!
  • Nyers
    MOUT McKenna

• cyrus #45363
    én alapból kitörlöm az angolt mikor telepítem a winfost....ez az ő baromsága hogy tudja hogy tök magyar vagyok, de azért felteszi az angol billentyűzetet is... tök fölösleges...eddig egyszer sem volt rá szükségem soha :D
  • repro
    Alt+shift megoldja
  • Doma #45361
    S akkor ha már így belelendültem. Teljesen ON:
    Néha megesik velem hogy játék közben a billentyűzetkiosztásom magyarról átvált angolra. Z helyett Y lesz, és a 0 visszakerül a 9-es mellől a TAB fölé!
    Szerintetek ennek mi lehet az oka?
    Ha újraindítom a jáékot akkor minden visszaáll normálra.
    Csak baromi idegesítő hogy nekem alap TAB fölött van a supported/203 és bizony néha ezen bukom a partyt
  • Doma #45360
    Jah bocs OFF lemaradt az elejéről!
    De csak azért írom most és nem vipeskedem mert a cél az 50k
  • Doma #45359
    Nagy Feró tette igazán naggyá azt a filmet kis hazánkban.
    Meg ugyebár az alap hogy káromkodni angolul nagyon sovány, van az f word a w word ami télleg durvának számít náluk, ellenben a többi az ratyi.
    Szal Nagy Feró olyan feelinget adott a Ford Fairlane-nek ami sztem egyedülálló minden tekintetben.
    Aki nem látta a filemt annak csak ajánlani tudom!
  • Nyers
  • bcs78
    AA.hu fórumra írtam egy kis fordítást angolul nem beszélő játékostársainknak.
  • zotyesz
    Azt hiszem mielőtt legközelebb nekiállunk elégedetlenkedni a hibák/frissítések miatt olvassuk el nyers meglehetősen tartalmas összeállítását a hivatalos oldal fórumán, amit rendszeresen karban is tart. Katt ide

Ez volt a reklám helye. ;)
  • bcs78
    Jaja ezek is jók. A south parkon kellemesen csalódtam. Mostanában nem divat a TV-ben a trágár szinkron, de sztem a magyar szöveg durvább mint az eredeti.
  • bcs78
    LOL második hozzászólás:
    "[MOD Edit - TOS Violation - Threats/flaming/bashing are not allowed]"
  • bcs78
    Megvan: DEVs respond to Hacking & Cheating
  • zotyesz
    A linket el is felejtettem:
    Ez az!
  • zotyesz
    Hamár így a szinkronnálk tartunk, nekem ami felejhetelen magyar szinkron:

Ford Fairlane - Negy Feró :)

(bár mindjárt nézem a South Parkot és az sem rossz szinkronizálva)
  • bcs78
    És ez most melyik issue?
  • zotyesz
    [Dev]skyhuntr
    To the Player Community:

Devs at AAPA & AAGA are currently working this issue. I am privy to the efforts going on behind the scenes and they are extensive. We expect that you will see the results of these efforts soon.

In the meantime, please follow the procedures described in this forum to report known or suspected problems. They will be dealt with accordingly.

Hang in there, please be patient for a little while longer...the CAV is on the way.

Dev Skyhuntr
  • bcs78
    Hát a BHD szinkronjához képest ez a BOB szinkron nagyonis jó volt. De azért Dörner György szinkronja a Megint 48 órában verhetetlen!
  • zotyesz
    Na zt nem is láttam szinkronosan. A BHD-t meg vagy 6x láttam eredeti hanggal, és csak aztán szinkronnal. Lehet, hogy ez volt a baj. De még mindig jobb, mint a Star Trek Voyager utolsó sorozata volt a Viasaton. :P