60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    azért káros, mert nem mozgatod a karodat, csak az ujjaidat, és ezért nem lesz egy idő után rendes vérkeringése az izületeidnek, ami idő elötti kopáshoz, inhüvelygyulladáshoz... vezethet. Tehát rendszeres kéz és kartornáztatás kell. Ugyanez vonatkozik egyébként az sms- re is csak az a hüvelykujj izületeinek árt.

#45414 :D figyel...
  • Sadist
    Ha egészben lenyeled, akkor biztosan
  • bogyoka
    Jéé, Én ma kaptam egy klassz klavit Trust a neve, rengeteg funkciója van, most ez káros az egészségemre?
  • Slow
    nekem trust bill.-em, van, azon nincs ilyen :) ez holland, ha ráírnának valami ilyen baromságot, az lenne a veszélyes, mert betépett hollandusok véresre röhögnék magukat...;)
  • Psion #45422

Mégnéznék egy pókot becsomagolt úszószemüvegben !
  • bcs78
    A Compaq ezt szépen beimportálta Mao-ra is. Nekem Compaq billentyűzetem van (melóhelyről csórtam), azon magyarul van. Idézem: "FONTOS MEGJEGYZÉS! A kényelmes és biztonságos használat érdekében kérjük, olvassa el a mellékelt biztonsági útmutatót!". És tényleg: van hozzá egy kb 50 oldalas kézikönyv ahol (hálistennek szépen) magyarra lefordítva adják a több tonnányi tanácsot.
  • zotyesz
    Sőt a gyorséttermek kávés poharaira is ilyen okból írják rá, hogy Vigyázat forró!
  • Sadist
    Mindenre minden hülyeséget ráírnak, különben azonnal perelik a cégeket. Pl: Szélvédőbe való napellenzőn felirat: Elindulás előtt vegye le a szélvédőről. Vagy úszószemüvegre ráírják, hogy haszálat előtt távolísd el a csomagolást. És még egyéb ehhez hasonló baromságok.
    Régi urban legend, hogy egy nő megfürdette a macskáját, majd berakta a mikróba, a gyártót meg beperelte, mert nem volt ráírva, hogy nem lehet benne macskát szárítani. Vagy amikor a kőkemény dohányos beperelte a cigarettagyártót többmillió(!) dollárra, mert akkor még nem volt a dobozra írva, hogy a dohányzás rákot okozhat, és a végén meg is nyerte a pert.
  • mstummer
    Gondolj bele...igazuk van...ha fejbevágásra használják akkor káros is lehet :)
  • [HUN]Crassus
    nem is tudom kockáztathatom-e tovább az életem a játékkal:)
  • [HUN]Crassus
    LOL mit találtam a billentyűzetemen(biztos amcsi a lodzsitekk)
    "Some experts beleive that the use of any keyboard may cause serious injury!"
    hevenyészve:néhány szakértő úgy gondolja,hogy a billenytyűzet használat súlyos egészségkárosodáshoz vezethet!:)))))MEKKORA PÖCSÖK vagytok amcsik!:)
  • laliking
    Most tőtöm a gamet!
    Asztán kiderül mit ügyeskedett a hadsereg! :D
  • Cactus
    Patacsi nem éppen most ajánlotta fel a ZS-t a cuccra?
  • Láma!
    sajnos nincs, én is mástól kérdeztem.
    egyébként nemtom miről beszélsz, sztem nem nekem akartad ezt küldeni, szal ird meg másnak!
  • SirThomas
    Nincsen valami ötleted hol tudnék utána nézni? Aztán be is fejesztem itt ezt a témát! :))
  • Láma!
    okke!!:DD
  • Sadist
    Slow-t keresd ilyen ügyben!
  • repro
    Lehet, h tűzfallal működő verzió, de akkor is szinte biztos, h a tűzfal üti agyon.
  • Láma!
    a testvértopikból!!
    ott alapítotag vagyok!!

ki csinálta a bannert??
    és engem mér hagyott ki???
  • Sadist
    Uram isten! Te hogy kerülsz ide? :O
  • Láma!
    hi
  • SirThomas
    Sziasztok! TUDOM, hogy nem ide tartozik, de hátha tud valaki segíteni! Letöltöttem az ICQ 4.0 és nem tudok filét átküldeni. Van tűzfalam,de azt írta,hogy tűzfallal is müködik ez a verzió! Tudna valaki segíteni? Mégegyszer bocsi,hogy ezzel a témával ide tolakodtam!
  • bcs78
    Ha nem lehet TS mellett használni, akkor majd írogatunk MSN-en.
  • HAFgoofy
    okés! vhogy mindenképpen utalom a pénzt!
  • bcs78
    A hangkeverésben lehet vmi, elég logikus.
  • bcs78
    Én benne vok, úgyis kéne egy ilyen stuff otthonra. A számlaszám ua. amin a klánszervert intézzük.
  • HAFgoofy
    na ez az amit most nem vágok... hogy szerzed meg? és januárban mikorra? csak a lite-ot vagy az egészet?
    Amúgy olvasgattam megint csak a GameCam oldalát+fórumot, és sajnos találtam vmi olyasmit hogy nem lehet a TS mellett használni, mármint beszélni, mert a GameCam vmi AudioMix bemenetet/felvételt használ a TS viszont mikrofon bementet/felvételt, de a kettő nem műxik egyszerre!
    Még utána nézek, de most muszály vagyok egy Format C:-ot nyomni! Majd jövök...
  • mstummer
    Nem lenne az kicsit szerénytelen? :-)))
  • Mighty
    hmmm.

Srácok, mit gondoltok kell nekünk egy HUMMER?

Na jó, kibirjuk februárig is. patacsi apuka??? :)
  • patacsi HUN
    ha kibírjátok január elejéig, akkor nem kerül mézbe... ( a cd-t én állom ;) )
  • Friczy
    Ha olyan noob voltál mint én, akkor csak figyelmesen el kell olvasni a full- és patch fájlneveket... Ez a sok(k) kettes összezavar állandóan.. Hallgass zotyeszra.. 2.2 full, 2.2.1 patch bizt bejön..
    Akkor van hibaüzenet ha pl 2.2-re 2.1-es patchet raknál fel.. onnan még hibádzik középről egy kettes
  • HAFgoofy
    Bcs, bocs hogy nem reagáltam csak nem voltam...szóval akkor megszerezzük? Mert akkor én átutalnám a 2K-t csak küldj egy számlaszámot az oldalunkon Privátba vagy e-mailen! Nekem simán megéri ennyiért, bár azt hittem lesz még 1-2 ember akit érdekel! Na mind1 akkor majd bérba adjuk nekik ha kell
  • SirThomas
    Megnéztem nekem a 200 -ás van meg.Elkeztem letölteni a 2.2.0 full-t! Doma, a filet megnéztem én is.Megvan amit hiányol. Most mennem kell sajna majd csak este érek rá vele foglalkozni! Nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt segítséget Doma és Zotyesz!!!!!!! Majd csak össze jön! Este meglátom!! A következő viszont látosra! Sziasztok, szép napot!!
  • Doma #45393
    Eh igen ennyi benne a rizikó! Köcce hogy leírtad helyettem
  • zotyesz
    Cak az újra meglövéssel vigyázz, mivel mindig az utolsó erdmény számít. Magyarul ha korábban megvolt a 36, de most kevesebb sikerül, akkor pápá sniper amíg újra meg nem lövöd a 36-t. :)
  • zotyesz
    Indítsd el a programot. A főképernyőn a nagy America's Army felirat alatt jobbra van kiírva a verziószám. A jelenlegi verzió 2.2.1 Az patch szerintem csak a 2.2.0-t friisíti erre. Ha ennél régebbid van, akkor előbb töltsd le a 2.2.0 full-t, majd erre tedd fel a patchet. Ha esetleg nem túlzottan régi a verziód, akkor akár az azóta kiadott patcheket is leszedheted a full helyett.
  • Doma #45390
    Ha az armyd 2.2 akkor nem gáz a szitu. Tréninged megmarad (azt központilag tárolják), de a játék, újratelepítés után még nem fogja mutatni. Ahhoz játszanod kell egy pár órát official szerveren hogy a játék is mutassa, vagy mondjuk meglövöd újra az alaptréninget.
  • Doma #45389
    Először is meg kéne nézni hogy melyik fájlnál írja ki ezt a hibaüzenetet a telepítés! A hibaüzenet ablakát arréb viszed és akkor a háttérben levő ablaknál látni fogsz egy filenevet. Ha ez sikerülm akkor keresd meg az alapjáték telepítőkönyvtárát.(elvileg ezt alapból a Documents and Settings könyvtáron belül a valahova vagy Windows/Downloaded Installations könyvtárba teszi, feltéve ha nem adtál meg ideiglenes könyvtárat amikor az első 700MBos filet elindítottad)
    Ne azt keresd ahova felrakta magát hanem azt ahova ideiglenesen kicsomagolódott az telepítő exe file ami tulképp egy zip exe.
    Itt meg kell keresned a filet ahol lefagy a telepítés, és azt a filet másold be a feltelepített könyvtárba és indítsd el újra a peccset. (Amit most töltöttél le)
    Valószínű hogy nem csak egy fileról van szó hanem többször is előjön ez a hiba. Ha minden filet átmásolsz, ami problémás a peccs telepítéskor, akkor utána jó esélyed van rá hogy sikerüljön a peccselés. Vannak olyan fileok amik a *.cab fileokban vannak és a peccselés közben hibásnak minősíti a telepítő, ezeket csak ki kell másolnod a *.cab fileokból a telepített könyvtárba.

Ha esetleg ez sem segít akkor le a játékot uninstallálod, regeidt-et elindítod, rákeresel arra hogy ARMY és az US Army bejegyzéseket manuálisan törlöd. Újraindítod a gépet és megpróbálod mégegyszer telepíteni az alapjátékot, majd a peccset.

Van akinek ezek a megoldási módszerek segítettek! Remélem Neked is fog.
  • SirThomas
    Nem lehet,hogy az én armym verziószáma régi és azért van.Ha leszedem az armyt akkor a trénereim megmaradnak? Bár fogalmam sincsen nekem hanyas van! Honnan lehet frisset letölteni?
  • zotyesz
    Army eltávolítása, aztán újratelepítése... Más ötletem nincs sajnos. :(