60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    patacsi úr nem kíván dedikált servert indítani? :)
  • Borg
    Még néhány info:

[AA3 Notice] America's Army 3 Authentication Services are currently unavailable, during this time, logins, training, points/honor and possibly searching for servers will be unavailable or sporadically working. This issue is known and is being worked on. There is currently no ETA for Auth Services to return.

With the Auth server being down the following can be effected: Training Recording (WILL say no go when you do pass it), The Authentication Server being overwhelmed also may cause Black screen and or freezing of the computer/game, failure to link AA2 account to AA3, failure to create account, Failure to change your password/email, Failure to change your name, Longer Loading Screens, and so MUCH more!

--

Hello Community,

I know you're all extremely frustrated with the issues you are experiencing. First, please allow me to apologize. Second, please know that the appropriate parties are doing everything in their power to get these issues resolved.

The training issues, the account linking issues, basically anything that requires the Authentication server is not working at maximum capability right now. Again, everything that can possibly be done to resolve this issue is being done. We hope to have these issues resolved very soon.

For those of you who cannot upload your training results, once the Authentication server issue is resolved, the results should update automatically, showing your training as completed.

We sincerely apologize for this inconvenience and thank you for your continued patience.

Best Regards.
  • Borg
    Milyen dátumot akarsz, ha azt irja, hogy a hétvégén élvezhesd a játékot? Akkor csak a mai dátum van már...
  • XenHai
    Cobraz:Nekem is ez volt.
    Borg :Csak kár ,hogy dátumot nem írtak...
  • Borg
    Hot Fix And Patch Available Soon!

We’d like to thank all of you for your support of America's Army 3. The level of interest since release has been tremendous. As you are aware, there have been many challenges since launch. The vast majority of issues you may have experienced has been a result of the huge demand on our network which has unfortunately impacted training qualification and game server performance.

The feedback that we have received from the AA3 community has been invaluable in our efforts to improve player performance. The America's Army Team is working to resolve the problems and to bring you a solution as quickly as possible.

We are dedicated to providing continuous improvements throughout the life of the game and our first course of action will be to release a patch that addresses some of these issues so that you can enjoy the game over the weekend. Once the patch is available, your AA3 game will be automatically updated through Steam or the Deploy Client.

We thank you for your continued support of AA3 and look forward to seeing you on your next mission. As always, if you have any questions or concerns, please send us an email at [email protected]
  • Cobraz
    Miért csak Specator tudok lenni?
  • Cobraz
    Amit küldenek azt kell benyomni loginnál?
  • Spészgószt
    Na emberek nekem perpill minden megy faszán!
    a szövegeket mostmár ki is írja mivel lehet skippelni és mindent elment faszául nem fagy nem lagzik a tréninget megadja! jah és végre működik a dupla előre is!!! eddig baszott bevenni! idegesített is :)
  • Cobraz
    Hogy kell aktiválni az acountot?
  • armageddon666
    Hát lévén AMERICA's Army... valószínűleg prioritást élveznek a rendszerben... de ők is szidják még a játékot mikor épp behal :) de nekik kevesebb gondjuk van az Authtal
  • armageddon666
    igen:)
  • Spészgószt
    Mindez nem lehet összefüggésben a steam-en kiválasztott serverrel????
    Bár az AA már a saját kapcsolatát használja...de sosem lehet tudni...!
  • TaRka0107
    Csak az amcsik tudnak játszani? Mert majdnem mindegyik szerver tele van!:D
  • [HUN]Crassus
    tegnap óta elég változatos időközönként próbálkozom....akkor ez zt jelenti,hogy ennyire peches vagyok?:)
  • armageddon666
    Az egész az AUTH szerverrel függ össze, ami még mindig gázos... megfigyeltem, ha a játék lassan indul akkor szívás lesz belőle... ha gyorsan indul, akkor mapok is gyorsan töltenek, és ilyenkor jó eséllyel elfogadja a traininget. Szerverekből néhányra be tudok lépni, néhánynál mintha nem is próbálna csatlakozni, néhányra meg csatlakozik, aztán félúton inkább visszavált menüre.
  • [HUN]Crassus
    én most a FREEZ partiban vagyok:S
  • [HUN]Crassus
    hihetetlen,hogy egyesek már játszanak míg másoknak fagy mint a gép a kiképzés és a 3. felének meg az auth szar....hogyisvanez?
  • Prince23
    Nem:D csak nem tudtam mit írni...
  • Spészgószt
    térfélt???? nemzetet????? Itt csak amcsi lehetsz !!! vagy én maradtam le valamiről???
  • Spészgószt
    Engem még soha nem dobott ki sehova! Max gondolkodik egy félórát a connecten de akkor nyomok neki egy consolba disconnectet és lehet kezdeni :P
    Olvasgatom itt a nemtom hány századik commentet és még mindíg nem találkoztam "kidob a menübe" effectel...a garnyós résznél nekem sem vette be a 100%ot de azt nem értem a kollégának hogy lehet 60/60 mikor nekem 72/72 volt.... ?
  • Prince23
    Nem értem még mindig, ebből uninstall lesz
    Beléptem szeróra, most már sikerült választanom térfélt (nemzetet) és nincs játék, mindig azt írja ki: MISSION FAILED. de be se tudtam lépni élesbe. És ezt csináljha folymaatosan...
  • Fenrir
    Nah futottam 1:02-őt az akadálypályán, elvileg meg van itt is az Expert Badge :)
  • armageddon666
    sikerült játszanom... enyhén laggos :) másrészt alttaboltam és a 2 giga memóriából volt 60 megám :DDDD valamit NAGYON elbasztak ezzel a játékkal... Crysis nem kúrta ennyire tele a memót -.-

ami meg már user error: nemtom ki az ellenfél :S
  • Belton
    Jelenleg tul terheltek a serverek foleg a kozponti adatbazis ezert kesve ernek oda az adatok ez javulni fog majd.Amit most meg csinaltal kikepzes lehet par ora mulva meg adja de lehet csak holnap.Az a lenyeg hogy mentve van csak meg nem erkezett visza a valasz a kozpontol
  • TaRka0107
    Nekem is ez van, majd talán holnap beadja!
  • Beni521
    Hi all! Először próbálkozok AA-val. Traininget csinálnám, meg is csinálom az elsőt. Onann nyomok egy continue-t. Lövöldözök utánna nyomok megint egy continue-t és a menüben találom magam (pedig 35/40-et lőttem) o_O És menüből nem tudom elkezdeni a célbalövős kiképzést mert ott van rajta a lakat. És az elsőre is azt írja h unqualified (v hogy írják). Megcsináltam már vagy 3x mind2-t, de nem tudok tovább jutni. Valaki tud segíteni?
  • Belton
    Amugy 1-2 server mar 100% osan jatszhato
  • Belton
    En tegnap meg csinaltam minden traninget hiaba irta ki hogy failed ma meg adta.
  • TaRka0107
    Jajjhajj!:D Megcsináltam a fit training-et és a basic rifle traninget és kidobott! Majd befogja adni valamikor? Mert én már nem kezdem újból!:D
  • armageddon666
    én nem szeretem :\ de ez már offtopic
  • Superhamster
    Én már nem lepődnék meg semmin...
  • Világpolgár
    Az engine hibátlan, csak tudni kell kihasználni, és sajnos itt baszták el a dolgot.
  • modellmaker
    nekem is radeonom van, semmi graf bug nem volt, illetve még trainingen volt egy, de az inkább ultraszáni volt, mint bug :D
  • Belton
    Igen lehet majd A tier Traningek azt adjak majd de meg csak 1-1 et lehet,gondolom a kov patchben lesz benne mint ahogy az ujabb mapok is.
  • armageddon666
    Ujszar Engine 3 + ingyenjáték = FAIL :C előfordulhatnak grafikai bugok :)
    olcsóbb motort kellett volna liszenszelni és akkor esetleg több pénz maradt volna az ilyeneket kiszűrni... (vagy az auth szerverre XD)
  • Belton
    Weak Pulse = Saline
    Shallow Bleading = OPA
    Laborer Movment = Splint
    Pailing Skin = Smelling Salt
    A sorend az igaz az ingame medicelkedesre is.
  • TaRka0107
    Amúgy ebben majd lehet fejleszteni a fegyvert? Red dot? Silencer, stb?
  • jackcsabi
    Na nekem is lentvan a játék, eddig sose játszottam egyik résszel se, csak azért szedtem le most is, mert steamen lehetett. Na majd kipróbálom délután.
  • Belton
    A tegnapi traningeket ma adta meg expertre
    Most megcsinaltam a medicet is majd holnapra az is meg lesz
    Viszont voltam benn 1-2 serveren egesz turheto nem anyira lagos de van amikor bel kezd es akkor elvezhetetlen.
    Negativ viszont az hogy iszonyat grafikai bugok vannak bene marad a kezembe az m16 amikor dobnam a nadet
    Ijen graf bugok masnak is vannak vagy csak amd ill radeon hiba ?
  • modellmaker
    nekem a medic-ig minden megvolt, addig nem is próbáltam. korábbi részekben kellett a training a multihoz az biztos, hogy most, hogy van, azt passzolom.