60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • cyrus #45669
  • Slow
    http://americasarmy.hu ---> FAQs
  • Slow
    érik a verés!
    ;)
  • SirThomas
    Sziasztok! Játszom a játékkal, de nem igazán értem! Milyen pontokat ír ki? Ki nyer? Tudom,h pályánként más,de mindig csak ugy megszakad aztán kezdődik elöről! :) Tudom,h hülyeségeket kérdezek, de most játszom elöszőr onlinében! Ja,hogyan lehet csatlakozni magyarokhoz?
  • laliking
    ja, és mitől függ a honor és mire jó?
  • laliking
    akkor nem is lehet csatlakozni? :(
  • Barocas
    szivatnak, az xSU-ban nincs tagfelvétel meghirdetve
  • Barocas
    Ha és ha és haha
  • laliking
    és az mié jó?
    Na mostt komolyan hogy lehet csatlakozni hozzájuk?
  • Sadist
    szpemmelj
  • laliking
    és micsináljak a forumján?
  • cyrus #45658
    www.xsu.hu fórumban.....
  • laliking
    és hol tok csatlakozni?
  • cyrus #45656
    xSU....

lehet csatlakozni...az a feltétel hogy alapkiképzés legyen meg :D
  • laliking
    Télleg, és ti mék csapatban vagytok, és hogy lehet hozzá csatlakozni?
  • laliking
    he?
  • Dexa
    ha meglőnek a harctéren és te a "puskádból" fogod Llátni a sebesülésem akkor elég riadt fejet fogok vágni...
    ;)
  • Psion #45652

Boldog új évet ...

... meg ilyeneket !!!
  • laliking
    :D ja
  • Doma #45650
    Az sajnos közelező fejtágítás, szal végig kell ülnöd! Legalábbis a játékban. Addig olvasgassál ha nem köt le az előadás, ugyis van már tuti puskád a 100%hoz
  • laliking
    ja igen, még azt szeretném megtudakolni hogy a teszt kitöltése előtt 10-20 percet beszél a hapi. Muszáj ezt megvárni? vagy kilehet vmivel hagyni és ha igen akkor mivel?
  • laliking
    ok kössz, megpróbálom, max visszajövök! :D
  • Doma #45647
    Asszem nem kell megfogni, csak felállsz a székből odamész az oktatóhoz és megnyomod a használ gombot! Persze mindez akkor ha az összes kérdésre válaszoltál!
  • laliking
    szal ha jól csináltam meg és felálok akkor már ottlessz a kezemben a lap ésmár viszi is? vagy ha nem mék gombal kell megfogni?
  • Doma #45645
    Nem nagyon emléxem már a medic trainingre :(
    Medic teszt megoldások:
    1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
    2.) B B A B C D A C
    3.) B D B C B B B
    SF teszt megoldások:
    1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB
    Elvileg 3 különböző helyen van a tesztírás. Ahol ha szépen sorban minden választ beírsz atesztlapra akkor tuti jó lesz. És ha az adott sorral végeztél akkor felállsz, odaballagsz az előadóhoz és elvileg nem fog rádkiabálni.

Az sf teszt egy helyszínen van. Ott egyszer fel kell álni, megnézni a képeket a tanteremben, majd jön a teszt. És a végén ha mindent megválaszoltál akkor ott is ki kell vinni a tesztedet az oktatóhoz!
  • cyrus #45644
    nem, lehet hgyp a medic teszt második részét nézed ujrakezdésnek ?
  • laliking
    aha értem! :D mostmár csak a másik kérdés marad válasz nélül
  • Doma #45642
    Nincs olyan misszió amit gép ellen kell játszani, csak a trainingek vannak offline módban, amiket ha megcsinálsz, akkor kell az eredményt elküldeni a központi szerverre!
  • laliking
    az addig ok de hogy viszem ki, mert ha felálok akkor rögtön újrakezdi a pályát!
  • Sadist
    Végigcsinálod a tesztet (mindegyiknél bepipálsz 1-et), utána pedig kiviszed az oktatónak és leellenőrzi. Úgy tudom itt nem időre kell, szóval mindegy mikor fejezed be.
  • laliking
    ja és mégegy kérdés : a traningben van egy olyan hogy a kórházban kell bemenni egy órára. bemegyek leűlök a székbe, akkor elkezd magyarázni és amikor abbahagyja megkell hogy csináljam a tesztet.. amikor megcsináltam akkor felnézek a lapról éls várok nemtörténis semmi. ilyenkor mitkell csinálni?
    Már próbáltam azt hogy felállok de akkor rámkiabál és újraindu az egész pálya
  • laliking
    azt tudom, ott tok jáccani mással, de ha jol tom akkor vannak olyan pályák amit gép ellen kell jáccani és csak az eredményeket küldi el a szervernek azaz missziók. na én a misszioknál ha rákkattanok a depoy-ra akkor visszadob a multiba, és ezt nemtom miér van
  • Doma #45637
    Gondolj bele, mi volt akkor amikor nem ment a gamespy és trackerről lehetett csak ip címet "lesni", és konzolból csatlakozni.
  • Cactus
    ASE-vel csak annyi a baj, hogy mire elindul a játék addigra lehet, hogy már nem lesz meg az egyetlen férőhely a szerveren. Persze ez akkor gáz ha haverokhoz akarsz menni. Persze nem tom, hogy atomerőműveken mennyi idő az indulás, a lényeg, hogy nekem a belső kereső sokkal praktikusabb...
  • [negativ] Cirek
    Én eddig csak ASE-t használtam, simán jó ehhez a játékhoz. tök jól ki lehet filterelni. :)
  • Rózsalány
    KÖSZÖNÖM!!! meg mstummernek is:)) akkor asszem marad a spy:)
  • Doma #45633
    ASE is elég, bár én nem ismerem. Gamespyt pedig nem nagyon kell állítgatni, azt elindítja az army és Neked semmi dolgod vele.
  • mstummer
    Az ASE is jó....bár a belső kereső se rossz.
  • Doma #45631
    Tulajdonképpen nem kell personal jacketnél bejelentkezned ha beállítottad hogy jegyezze meg a neved és jelszavad a játék!
    Ilyenkor elég ha a deployment menüben kiválasztod a pályát és csatlakozol egy szerverre!
    Van tűzfalad? Mert lehet hogy az a ludas, és letiltja a játékot netről....
  • Rózsalány
    énmeg asszeretném kérdezni, hogy muszáj e a gamespy-t használni, mer nekem az All Seeig Eye már fönnvan és ha azzal is lehet szervert tanáni, akkor a másikat hanyagónám - mer azt nem ismerem???????????:)))