60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Ügyes vagy. Bezzeg én jó kezdés után többször eljátszottam a hősi halottat.
    Regelj Trackeren. Könnyen követheted a statisztiákidat. :)
  • Rózsalány
    ez jár nekem:DDDD
  • Rózsalány
    jelentem közbe megöltem három embert:DDDDDDDDDDDDDDD
  • Rózsalány
    köszi, megnézem:))

mindenkinek köszi a segíccséget, próbálkozom majd néha:)) ha Don Kartácsot láttyátok az énleszek úgyhogy vigyázzatok rám lécci:)))
  • Rózsalány
    tékvoltam!:)) ez a szpem:))
  • zotyesz
    A belső szerverkereső miírja milyen pályán vannak, sőt ha ismerősöket keresel, akkor Tracker is.
    A pálya min voltál, valszínűleg a Mout McKenna lehetett.
  • Sadist
  • cyrus #45702
    Bridge-re menj. az nem bonyolult.... kezdőnek jó.... americasarmy.hun meg tudod nézni a pályákat.. :D
  • Sadist
    A szerverkeresőnél felül van olyan hogy Filter. Ott beállítod, hogy milyen pályát szűrjön.
  • Rózsalány
    azt honnan lehet tudni, hogy mijen pályán jáccanak? én ojanon voltam, hogy éjszaka, házak között kellett bóklászni - mondjuk sokat nem tuttam nézelődni:))
  • zotyesz
    Amikor még modemes voltam akkor nagyon sokat nyomtuk a Radio Towert. Mivel elég nehéz volt leszedni bárkit, ezért sokszor mást sem csináltam, mint Crassus után nyargaltam, és ha kellett gyógyítottam, meg próbálta arra lőni akire ő. :) Érdekes minap megint megpróbáltuk, és jól működött. (többnyire) :D
  • zotyesz
    Itt ezt senki nem csinálja, márcsak a ROE miatt sem. Egyébként itt a kevés játékos esetén valóságos vadászat megy, nem is ütközet.
  • Dexa
    dzson rámbó rulez...
    :D
  • zotyesz
    Az a tanács, mint a Black Hawk Down-ban az irodista srácnak: "Arra lőjj amire a többiek!" :) Sokszor a csapatárs támogatása fontosabb, mint az egyéni jó teljesítmény. :)
  • Rózsalány
    japersze:))) ezen a téren már vannak volfos tapasztalataim - eccer nem figyeltem amit montak azt ott hejben kinyírtak a cspatom:(( na, ezek mondjuk bunkók voltak:))

ojan szerverre menetm ahol éppen összesen 5-en volta(3:2), aszittem az könnyű lesz mer kevesen vagyunk:((
  • Dexa
    nyomsz F1et... ott láthatod a névtől balra lévő szám jelzi mindenkinél a honort... (az alap érték a 10...)
    nyomsz még 1 F1et és így Ltűnteted pölö...
    :)
  • zotyesz
    Néha az ember azt sem tudja honna jön az áldás. :)
    A logjobban azt a hangot utálom, amikor a mesterlövész puska lövedéke belémcsapódik. Nem elég, hogy meghalok, de még a hideg is kiráz. Attól még a lábtörés reccsenése is jobb. :)
  • Dexa
    sok sikert
  • Rózsalány
    micsoda kilátások:DDD majd gyüjtök kis tapasztaatot előtte:))
  • Slow
    nem kell rohanni, nyugisan, kövess valakit és segíts neki, lődd amit lő, és keress mindig fedezéket.. képzeld azt, hogy paintball-ozol ;)
  • Rózsalány
    azt honnan látom? hogy mennyi a honor? én a pinget néztem mert a volfenstejnnél azt szoktam:))
  • cyrus #45688
    ha feljössz teamspeakre akkor sokkal tovább élhetsz.... akár percekig is
  • Rózsalány
    ott is van élet úgyhogy gyakorlok majd sokat!:))
  • Rózsalány
    dejó lett volna csak annyi bajom esik, hogy megsérülök:)) sajnos meghaltam rögtön, annyi időm se volt, hogy sorozatra állíccsam a fegyverem:)))
  • zotyesz
    Először célszerű pár ismerőssel felmenni egy szerverre, és menni utánuk. Ne aggódj, kezdetben mindenki sok időt tölt a túlvilágon. :)
  • Rózsalány
    oksi:DDD majd megdumáljuk ha kicsit belejövök és tok élni pár percig:DDD
  • Rózsalány
    ez jó is:) teccik amúgy a játék bár mégcsak a gyakorló páját láttam mer azonnal dögrelőttek:((
    csak gáz, hogy egyrészt nem ismerem a pájákat, másrészt nem is fogom, mert azonnal meghalok:((
  • zotyesz
    Sőt, ha használsz TS-t (TeamSpeak, akkor a társaid nagyban megkönnyítik a dolgodat)
  • Dexa
    ööö...
    tom
    ;)
  • Dexa
    LoL
    :D
  • zotyesz
    De gyors vagy... :)
  • Dexa
    próbálj olyan szerveren gémelni ahol nincsenek magas honorú emberkék
    (bár az állítás igaz még mindig: honor means nothing...)

vagy ha itt szólsz akkor lesznek szerintem védőangyalaid akik majd segítenek neked a pályán
    ;)
  • zotyesz
    Itt a medic kicsit más, mint a többi játékban. Nem csodatévő, szóval lázár módjára snkit nem tud feltámasztani. Sőt még gyógyítani sem, azt viszont megakadályozza, hogy a sérült állapota rosszabodjon. Ja, és maximum három sérült ellátására elég felszerelése van egynek.(Gyakorló medic vagyok.) :)
  • cyrus #45676
    gyere velem játszani, én majd figyelem a segged
  • Dexa
    ez nem olyan mint az UT teszem azt... hogy lelőnek és akkor y helyről egyből kezdheted újra... meg kell várni az adott kör végét...

(nem teljesen ide tartozik)
    sokan azért nem szeretik ezt a gémet, mert itt nincs übergigahereszaggató ágyú protonistencsászárvetővel meg full überpajzs hogy a termonukleáris elképzelhetetlen rakéta se fogjon rajtad... és nem lehet 20000000000 egység medipackot sem felvenni...

ez adja meg a gém sajátságos feelingjét hogy próbálják minél életszerűbbé tenni...
    ;)
  • Rózsalány
    áu! ez fájt:(( aszittem gyorsan föl lehet éledni (níd dö medic) de akkor nem:(( ez sokat vesztett a játék szépségéből, mer azonnal kinyírtak ahogy odamentem:(((
  • Dexa
    hogy érted hogy gyorsan visszamenni?
    ha lelőnek akkor meg kell várnod amíg az adott körnek vége lesz... következő körben már újra játszhatsz te is...
  • laliking
    csak másik szerverre tudsz gyorsan átmenni. vagy megvárod amég az adott játék lemegy.
    Legalábis nekem így ment
  • Rózsalány
    nnna. odájig jutotottam, hogy végigszenvedtem a kiképzést és főmentem egy szerverre ahol bazinagy segíccség vótam mer fél másodperc alatt megöltek és utána 5 percig vártam mire visszamehettem:(( hogy kell visszamenni gyorsan???
  • Rózsalány
    ezt akartam kérdezni:))) hálás vagyok:)))