60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • pet70000
    mint az állat!!!
  • Psion #45828
    Nehéz eset vagy ...
  • laliking
    és milyen gyorsan fog nőlni a honorom?
  • Mighty
    Alapkiképzés megléte és mimimum 15 honor.
  • Doma #45825
    Miért kell mindíg Stephen "RPG Camper" King-et bántani???
  • laliking
    akkor hogytok SF kiképzésre menni? (szégyelli a kezdőségét a gémben!)
  • Mighty
    36 csak akkor kell, ha sniper fegyot is akarsz választani. Nem szükséges az SF kiképzéshez.
  • laliking
    de tök nehéz 36ot vagy többet lőni a tré-ningen! :(
  • Psion #45821

Nahh én ezért nem játszom Village-en, egy nap 4x lőttek pofán RPG-vel ezzel a módszerel ...

Egymás után ... hát köszi !
  • Mighty
    Asszem ez mehetne a főbannerbe a jelenlegivel megosztva.

Esetleg mehet hírbe az AA.hu-ra is :)
  • Mighty
    Nem probléma.
  • Sadist
    Tudom :(
    Stichbauer
    Stachbauer
    Most hirtelen ez a kettő jutott eszembe. Az nem gáz, hogy valaki másnak csak egy betű híján ugyanaz a neve?
  • Mighty
    Az nem lesz jó!
    Idézet a belépési szabályzatból: " 2.) acc name: S+4betû+bauer"
  • Sadist
    Nagy gond nincs is vele, de undorító, amikor 70+ honoros emberke azzal "kurválkodja" össze a fragjeit, hogy RPG-vel kempel egy szobában.
  • Sadist
    Gondolkodok, hogy én is beálljak-e bauernek. Csak nem tudok kitalálni semmilyen jó nevet. A Sadibauer elég tré
  • Mighty
    SZVSZ nincs velük gond, csak lehetne kissé nagyobb a backblast, hogy ne tudjanak így kempelni (pl. a C felé vezető úton a lépcsős átjáró végében)
  • Mighty
    Hú basszus... hamu a fejemre
  • Mighty
    röviden annyit ahhoz, hogy C18 slotra tudj választani, nem árt, ha SF pályára mész
  • Sadist
    Egy RPG is tud "komoly" fegyver lenni
    Mondtam már hogy utálom Village-en az RPG kempereket, akik egy 5X5-ös szobában egy RPG-vel felfegyverkezve figyelnek egy ajtót 10 percen keresztül?
  • pet70000
    röviden annyi, hogy ahhoz, hogy komolyabb stukkert kapj, el kell érned a 15 honort és a tréningek között meg kell csinálni az SF kiképzést.
    akkor tudsz majd a C18 slotra választani
  • mstummer
    Én is megyek Bauer bevetésre...remélem találok csítert.
  • MarkBlade
    Hát igen kicsit jól megy akkor kiszavaznak mert azt hiszik csalsz.. most hogy annyi a csíter nem lehet tudni ki a becsületes és ki használ segítséget a győzelemhez..
  • laliking
    Sorry BOSS! :D
  • Sadist
    Banner alatt linkre kattint, olvas, aztán kérdez!
  • laliking
    mijaza SF kiképzés? meg a C18 slot? :)
  • Rózsalány
    enyim a legutósó kategórija:(((
  • Sadist
    Szükséges:
    - SF kiképzés
    - 15 honor
    - C18 slot a fegyverválasztó képernyőn
    (A hangtompító alapból nincs rajta, minden kör elején neked kell feltekerni, alaphelyzetben L billentyű)
  • laliking
    hy lenne MÉG 1 kérdésem! :D
    Szal a weapon modban béállítom a set1-re hogy milyen fegyvert szeretnék és amikor jáccani akarok akkor, egy alap fegyvert ad és nem azt amit kértem. Ez miért van? És hogytom úgy megcsinálni hogy azzal jáccak?
  • Sadist
    Undorító! Magyartalan!
    Gratula az 5 csillaghoz :)
  • Mighty
    TÉK!
  • Sadist
    Kiszavazási indokok:
    - Nincs a gépnél
    - Sok ROE
    - Káromkodás, rasszista kijelentések stb.
    - Spam

Persze indoknak azt ad meg amit akar. A támadó oldalon lévő kemperektől is szavazással szoktak megszabadulni. De általában az össze-vissza elkóbászoló újoncok is ilyen sorsra jutnak.
  • Rózsalány
    miért szavazhatnak ki valakit? én most voltam először úgy, hogy sokáig éltem, mer nem ismertem a pályát és sikerült arra mennem ahol nem találkoztam ellenséggel:), és már csak én voltam életben, erre láttam hogy kiírja valamejik, hogy szavzzanak ki engem????????? nemértem:(
  • Mighty
    Ma asszem bauerkedem (bauerkodom?) egyet
  • Mighty
    Ja. Úgy látszik rosszul gondoltam jobban bele abba.
  • Sadist
    Nem mindegyik csíter használ névváltó hacket is :) Amúgy valaki figyelte first person nézetben és bizton állította, hogy valamit használ.
  • Mighty
    Most jobban belegondolva, a 1x/0-ás fragrate mellett, ha a szavazás sikeres (repül a csóka), akkor nem biztos, hogy csíter, mert akkor egyből nevet váltana. Vagy rosszul gondolom?
    Mindegy.

Vasárnap egy opfor védett meg, mikor lecsíterztek :) (igaz, jól ismerjük egymást)
  • Sadist
    Érdemes legalább 2-3 KIA-nak lennie, különben a tizen/0-ás statokért repülnek az emberek. Tegnap Radio Toweren valaki 12/0-ás fragratet csinált és már indult is ellene a szavazás, 1 perc múlva meg már repült a szerverről. Eléggé lehet érezni a légkörben a csítellenességet, csak az a baj, hogy akár olyanokat is kiszavazhatnak, akinek egyszerűen jó napja/mázlija van.
  • MarkBlade
    Ésszre fogod venni hidd el.. futás közben lövöldöz.. fejtalálatok sokasága.. 6*gyorsabb nálad.. és nem lehet kiszavazni mert változtattja a nevét.. Bemész egy szerverre és már lassan nem tudod hogy jól játszanak vagy csak csalnak..
  • zotyesz
    Staatbauer helyettes-alközlegény szolgálatra jelentkezik! :)
  • Rózsalány
    én még sose láttam csítert:) asse tom, hogy néz ki:) de azé utálom mindet :)