60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • BenyBo
    Sl@vebauer munkára jelentkezik!
  • BenyBo
    szerintem ez állat ötlet!
    (szerintem )
  • HAFgoofy
    apropó csíterek/progik! kitaláltam egy érdekes dolgot.Mint ismeretes számítógép hack-elésben is vannak az úgy nevezett "fehérkalaposok" (jók) és a "feketekalaposok" (rosszak), már ha jól emléxem! Na már most itt azt kéne csinálni, hogy egyes személyeknek el kéne árasztani a cheat-es beszerző helyeket olyan cheat-el ami elküldi a pb-nek a személy guid-ját, vagy automatikusan ban-oltatja magát, stb... de ez csak a futtatás után derülne ki mondjuk 1-2 nappal!
    Azért lenne jó mert a végén nem lehetne tudni melyik a használható progi és melyik nem, és elvenné talán a kedvüket a csítereknek, nem bíznának egy progiba se, és sztem nem kevesen buknának bele! Hogy miért kell 1-2 nap hogy aktiválodjon, mert addig terjeszti az emberke is (hogy milyen király)
    ÉS JÓL MEGSZÍVNÁK
    Szerintetek?
  • Dexa
    de most komolyan:
    pébé anticsíter proginak nevezett akármi nem áll a helyzet magaslatán
    jó...igaz ami igaz csíterek mindig is voltak...vannak...és lesznek is sajna...
    DE:
    americasarmy.com sem lenne rossz ha Lismerné a Bauerek anticsíter törekvéseit...
    ;)
  • Dexa
    hooah hooah
    ;)
  • BenyBo
    húá! :D
  • HAFgoofy
    mi is, mi is... csítert akarunk gyilkolni!
    Szóval Beast Hunter és én is szivesen jelentkeznénk! Az én nevem már megvan, az új account-ot nemsoká megcsinálom!

Tehát SCALPBAUER nemsoká bevetésre kész!
  • Slow
    Tanulmányozd ezt és cselekedj megfelelően!

holnap intézkedünk, de most jóét ;)
  • BenyBo
    lehet még Bauer-nek jelentkezni?

I want to feel the Bauer's powa against cheaters!
  • Dexa
    kedves Bauer társak
    üdv mindenkinek
    :)

Saucybauer szolgálatra jelentkezik
  • Dexa

megvan
  • Slow
    got it!
    ;)
  • Dexa
    csekk első ill 4...
    ;)
  • Slow
    hát igen, át kell gondolni, kicsit meditálni rajta, mert hogy is mondjam... örök érvényű a dolog...:)
  • Dexa
    még keresek vmi értelmes nevet mert a Sdexabauer...sántít...
    LooooooooooooooooooL
    ;)
  • Slow
    nem kell értelmesnek lennie, a lényeg, hogy a TIED ;)

gyüjjön a mail ;)
  • Dexa
    lehetek bauer?

játékstílusom nem sokkal lenne más mint most

csak már nem tom mi olyan van ami S+4+bauer és értelmes...
    :S
  • Dexa
    harcospanda rúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlz
    ;)

dö varrior vidin
    ;)
  • Slow
    BAUEREK!

büszke vagyok rátok!

aki friss BAUER és még nem küldött nekem mailt, az tegye meg, hogy tudjam küldeni a tracker adatokat, meg felrakjam a BAUER PORTÁLra a nevét (<--hasznos az új bauereknek, névválasztás miatt)
  • Slow
    haggyá' má minket az SS-es faszságaitokkal..
    azért van a privi, hogy szólj neki...
  • Marseille
    Sziasztok!

Ha tudjátok, akkor légyszi értesítsétek Gfreiter-t, mert az általa megnyított fórumot (Wehrmacht,Waffen-SS) egy buzi fasz megrongálta és így jelenleg használhatatlan. Ha jól tudom akkor Ő megtudja csinálni.

Best Regards: Marseille
  • Magnat
    Szia,

igen, erről beszélek! Kezdő koromban (1.6) én is a Pipelinen nyomultam, ott én sem vettem ezt észre, bár akkor még megvolt az a bug, h a gránátot át lehetett dobni a rácson, meg távcső nélkül macera is keresztüllőni rajta, szóval nem volt túl kifizetődő védőként ott tartózkodni ... :-)
    Ipieline SF-re mostanában szoktam rá és ott viszont nagyon gyakran előfordul a jelenség ... 1ébként érdekes, h amíg Pipelinén mindig támadó voltam, SF-en jobban szeretek védeni. De ha támadónak oszt be a rendszer, azért nem lépek ki, mert tiljta a Soldiers's Creed :-)
  • Sadist
    Mindenki ismeri Stephen Kinget, aki kicsit is járatos Villagen :DDD

Nézzétek meg a tracker statját. Főleg a Village frag rate-jeit figyeljétek. Azért nem semmi, hogy a srácnak több mint 1100 órája van Villagen, de eddig még egyszer sem láttam normálisan játszani. Ha egy Village szerveren megemlíted azt a szót, hogy RPG camper, akkor mindenkinek az ő neve jut eszébe.
  • Nyers
    Te is ismered Stephan Kinget! Mekkora lol az a srác!

Magnat: tudom mire gondolsz, nekem ugyanez a tapasztalatom. Ismerem a Pipe-ot rendesen, tudom, hogyan lövik a ventet. De amikor mindig akkor kezd el lőni a csóka, mikor bemászok, na ez a furi! Ezt főleg PipeSF-en tapasztalom, simán elég ritka! Mert ott én ontom a zárótüzet a beszari, camper, fragk*rva védőkre!
    Ass is the match!
  • Sadist
    Style akart lenni? :)

Most örülök, mert olyan jó kis nevet találtam ki magamnak ^^
    Baueres és lényegretörő :)
  • cyrus #45844
    Sylebauer üdvözöl ! .... :D
  • Sadist
    Schafbauer szolgálatra jelentkezik! (Schaf=birka )
    Végül a német-magyar szótár döntött
  • zotyesz
    Tényleg jó lenne, mert túl sok a csíter, és elég nehezen állnak tovább.
  • Mighty
    Amig tart a Bauerek csit ellenes harca, nem lehetne novelni a honort 20 fole? Akkor nem kellene pocsekolni az idot az honorvesztes potlasara.
  • Mighty
    Jah. Most kell gyujtenem kis honort, mert lecsokkentem 10 ala es ott mar 500-asaval csokken a szintem :(
  • zotyesz
    Ez így van, bár derekasan próbálunk helytállni. Screenshotokkal nem tudok szolgálni, mert blokkolhatták, de nagyon durva dologk mennek WC EU22-n. Azért lőttünk pár csítert, de ezek ellen egy hadsereg kell.
  • Magnat
    Hali,

az nem 2 megabit, hanem megabyte és nem sávszélesség, hanem download limit ... a 4 euro stimmel ... Indexen volt erről cikk
  • Mighty
    Gyertek ma bazze, mert ketten nem birjuk, annyian vannak...
  • Magnat
    Köszi, de nem véletlen írtam, h tuti nem vaktában leadott lövés ... elkezdem őket lőni, visszalőnek, erre visszamászok a szobába ... ha visszamászok, abban a pillanatban megint lőnek ... szóval tuti nem véletlenről van szó, és nem is tudja mindeki, az is biztos.
  • Mighty
    Kezdem a bauerkedest!
    Aki akar, az johet a Bauer csatiba TS-en!
  • cyrus #45834
    huácsá ! jelen !+!!+!%("%
  • Doma #45833
    Sima Piplenon és Sfen is szokták lőni a támadók a ventet annak ellenére is hogy nem tudhatják hogy van e ott valaki. De biztos ami biztos lövik a ventet, mert ha nem tennék, akkor elég nagy esélye van annak, hogy őket lőni tudja valaki onnan.
  • cyrus #45832
    általában ez ugy megy, hogy valaki azonnal leáll lőni azt a ventit :D
  • Magnat
    Sziasztok,

meg tudná vki mondani, h SF Pipelinén honnan tudja az Assault team, h van valaki a kis vent-ben, ahonnan rá lehet látni az assault spawn pointra? (Main control room alatt) Szokásom onnan piszkálni védőként őket, de soxor olyan érzésem van, tudják mikor mászok be, mert azonnal lőnek (tuti nem vaktában leadott lövés és olyan szögben vannak, h én nem látom őket és a fegyverem csöve sem lóg ki a lyukon)

Ja és mivel látom, vannak itt Chivas kedvelők:

• pet70000
    Te mit csinálsz Village-en??
    Gyere Hospi-ra, ahogy szoktál!!