60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • THE matrica
    Jé én is itt voltam a Gray-t lottem le 3x. :D
  • THE matrica
    Bazze a honort muszály nagyobbra venni háromszor lelottem 1 csalot utána már nem tudtam visszamenni mert tul alacsony lett a honorom
  • THE matrica
    BAUEREK!!!
    Fegyverbe!!!
    213.228.239.167
  • Doma #45906

Jújjj micsoda csúcsforgalom volt....
    Asszem ezért szeretjük mi annyira ezt a játékot
  • Sadist
    Pff...Szánalmas...
    A színeknek van valami színkódja, hogy rá lehessen keresni a játékos listában? Úgy célirányosan lehetne irtani a csítereket
  • laliking
    az miért van hogy egyszer van egy tök king fegyverem aztán a másik menetben pedig egy simát kapok? és hogy számolódik a pont a honornöveléshez?
  • Doma #45903
    Még a trekker is színesnek mutatja őket...
  • zotyesz
    Tegnap Mightyval mi is ott igyekeztünk rendet vágni. Egyet sikerült is elkergetni, pár TK után. (Csak akkor volt gáz, amikor kör elején mögöttem kezdett.)
  • AndrewCB
    Tegnap azon voltam fenn! Érdekes dolgokat lehetett látni!
  • cyrus #45900
    volt itt egy kép, pil megkeresem....
  • bcs78
    Sok türelemmel. Figyelj a légzésre is.
  • zotyesz
    Bauerek! Weapons Cache EU22 szervert úgy látszik a csíterek kinézték maguknak. Tegnap óta akárhányszor ránéztem 2-3 színes nevű alak mindig volt rajta.
  • Doma #45897
    Te kis jószívű!

Azért néztem egyből a pb_plistet, mert azon a cheater eredeti neve szerepel, nem pedig az amit a játékban használ. Legalábbis ez így történt múltkor a Haf szerverén aholis egy csapattársam esett áldozatul egy csalónak
    Azért bátorkodtam ide berakni a képeket, mert ez egy elég egyszerű módja a csalók felismerésének.
    Jah és amikor felhívtam a dologra az error clan egyik tagját Ő is egyből vágta hogy mi a szitu.
    Szvsz a gyerek még noob cheater lehetett (valszeg még csak ismerkedett a dologgal) mert a votekicknél nem változtatta a nevét, és nem produkált semmi különöset.

Más de idevágó!
    A petíció ma délután már 1000 fős aláírásnak örvendett. Kiemelnék 1-et amit most nem szeretnék minősíteni:
    944. cheater 67 best cheater site ! - http://mpcforum.com/forumdisplay.php?f=56

http://www.saveaasf.tk/
  • gstup
    Sziasztok!Tudna vlki segiteni:Hogyan lehet lőni 36-ot a kiképzésen(eddig mindig csak 34-35 sikerűlt),mert már kivagyok!!!Van vlmi fortélya a dolognak?Ha igen pliizzz help vlki!!!Előre is thx.
  • bcs78
    Nem. De esetleg Evenbalance-nek el lehet küldeni.
  • Sadist
    Tényleg, és ilyen játékban csinált screenieket pl. az AASA elfogad bizonyítékként?
  • Sadist
    Hm, érdekes. Ezt még nem is olvastam Most így utólag visszanézve tényleg csíter a srác, mert a verzióra is 0.0.0-át ír.
  • bcs78
    Doma-nak van igaza sztem. Hivatalos fórumon van egy topic ami sticky lett, szal ez egy (nagyjából) hivatalosan is elismert mód a cheaterek felismerésére.

Tired of hackers! Start banning easily with proof.
  • BenyBo
    bauerrel bementem hospitalra pontért, hogy cheater esetén legyen miből roe-zni, erre meg engem csítereznek le....
    de azért voltak ott hozzáértőbb arcok is, akik látták hogy ez hülyeség, mert olyan jó azért nem voltam.....

de azért éreztettem a Bauer power-t!
  • cyrus #45890
    a bauerek nem ejtenek foglyokt azsl....
  • Dexa
    azóta már megvan a nevem...
    ;)

ööö...izé... army.hu-ra írd majd be a dolgot a soundtrackest meg még amit javasolsz zenét illetően is...
    ;)
  • mstummer
    Valahogy nekem nemsikerül olyan szinesnevü névváltó csíterekkel összefutni.
    Amugy az előbb emlitett ürgét nemsikerült elkapnom,mire visszatértem eltünt.Bár lehet hogy jobb is...tényleg bizonytalan volt,hogy csal e vagy sem.
  • Slow
    jah..
    lényeg, hogy bizonytalanra ne mennyünk... bár lehetnek néha ugye polgári áldozatok, de minimalizáljuk, ha lehet ;)
  • Mighty
    Az is megfigyelhető ezeknél, hogy a fegyvereik tűzgyorsasága az nagyon magas.
  • cyrus #45885
    megvan az egész gladiator soundtrack..azis jó..ha kell dc-n leszeded tőlem:P
  • cyrus #45884
    SDEXAbauer :D
  • Slow
    emberek (értsd alatta: Bauerek) ;)
    a stabil és könnyen megállapítható csíterek a színes, másodpercenként nevetváltó, kiszavazhatatlan dögök... ezek az igazán pofátlan és gátlástalan aljadékok, ezeket kell írtani, van belőlük is bőven, ne memmyünk bizonytalanra!
  • Sadist
    Ajánlom figyelmedbe a PB Faq-ot
    Az UPDT az azt jelenti, hogy éppen frissíti a PB-t. Az meg hogy megváltozott a neve valószínű, hogy azért volt, mert amikor valaki belép a szerverre, akkor egy pár másodpercig Recruit-nak írja a pontoknál, de amint autholt átvált a rendes regisztrált nevére.
    Lehet hogy már kezdesz paranoiás lenni
  • SirThomas
    Sziasztok. Hogy a fenébe lehet, hogy engem mindig látnak messziről is én meg nem látom őket. Pedig használom azt a hogy is hívják... sötétben látót! :) Csak nem ugrik be!!! Mindegy. Van valami más is?
  • mstummer
    Asszem van 1 csíter a (Nuclear)Eu serveren...Area51es a csávó Extreme killer vagy vmi hasonló...megyek megfingatom...aki akar még segíthet.
  • Dexa
    tudtaaaaam
    ;)

szal 1 a lényeg:
    "akcióorientált" film zenéje kő/kellene...
    ;)
  • Ahet
    "..azért jó mert csak..."
    engem meggyőztél :D
  • Dexa
    tears of the sun?
  • Dexa
    mind1
    lényeg hogy jó legyen...
    ;)

soundtrack azért jó mert csak...
    :D
    de jól összeválogatott számokkal bármilyen soundtracket überelni lehet...szerintem...
    lényeg hogy passzoljon a majdani múvihoz...
  • Ahet
    Filmzenét használunk, avagy olyan számokat keresünk/ajánlunk ami illik a film hangulatához... ?

Mondjuk... ha már hopsitálos-megmentős lesz... akkor ráhúzhatnánk a Saving Private Ryan -t ;) kis monthypyton -nal megspékelve, Saving Private Brian.

De a tréfát félretéve, a zenét használhatnánk.
  • Dexa
    ...mindeközben majd a múvihoz kellenének múzik 5letek.. milyen számok jöhetnének szóba...satöbbi...
    ;)
  • Doma #45873
    Tegnap történt Sandstormon:
    Éppen az aktuális statokat néztem, amikor azt látom higy bejön egy srác a szerverre és hirtelen megváltozik a neve, AgGrO-ra.
    Nosza gondoltam, egy csíterrel lesz dolgunk...
    Lehívom a pb_plist-et:

És látom hogy a srác neve mellett nem ok van hanem updt rövidítés???
    Nah mondom mindjárt csinálja majd a felhajtást, de nem tett semmi különöset:

Gondoltam indítok azért egy votekicket, biztos ami biztos.
    Erre a srác kérdezi hogy miért? Mondom mert nem azzal a névvel jött be szerverre amit kijelez a játék a statoknál. Erre csak röhög.
    Majd kb 3 kör után eltűnik a szerverről. Minden felhajtás nélkül!

Kérdem én:
    Miért változott meg a gyerek neve?
    Lehet hogy még kezdő csíter volt?
  • Ahet
    Annyira gonosz, h már tetszik is. ;)
    A kérédés ki alkot meg ilyen progikat, ill. ki nyul bele a má meglévőkbe?
    Avagy megfelelő helyeken, jóidőben elkottyantott pletykákkal operálunk?
  • patacsi HUN
    én csak 5 -ig merészkedtem ;)
  • Mighty
    Tegnap kicsit túlzásba vittem a csít ellenes hadjáratot... Eredmény: Smachbauer 3 honoros lett