60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mcfly05
    bocs hogy bagatel kérdést teszek fel de most kezdtem a játékkal játszani,és az ejtőernyős kiképzésben elakadtam amikor a 250 lábról ledobnak mit kell csinálni hogy ne purcanjak ki köszi
  • Sadist
    Ahogy én olvastam olyan lesz, hogy részletes statisztikákat fognak készíteni ezek az új szerverek.
  • zotyesz
    Maggoty_Mortar,

I beg to differ with your post. I am a former Artillery Officer (155SP, 8" and Apache Pilot). Several of the other Devs are prior service also and are familiar with mortars, Arty, CAS etc.

Artillery will appear first in Overmatch. It already appears in the America's Army Government Training Applications used to train our soldiers. Enemey Mortars were included in a recent application delivery we made to the JFK Special Warfare Center and School at Fort Bragg.

Overmatch will be running on a new version of AA built on the UT2004 code base. Because we are adding vehicles, Javelin missiles and the like the maps will be pretty damn big. They are being created in our shop (AAGA) now.

Best,

Skyhuntr

A forrás
  • patacsi HUN
    <span class="bb-style-xlarge"><span class="bb-style-bold">HOOAH!!!!</span></span>
  • Josszimatroz
    hopsz most látom újabb magyar 100 honor van!!! gratula Barocasnak!!!
  • Josszimatroz
    a cég hivatalos oldalán a ping teszt igéretes legalábbis USA-n belül.. bár pl. ha megpingelsz egy US_EAST servert azt kb 130ms.nek látod itthonról játékban viszont 220-250nek tünnik... pedig állitólag az aao-nak van az egyik legjobb netkódja... valami menedzsment szofvert is irnak ami adminisztálja a (easyspeak) servereket... mondjuk bármilyen is lesz a semminél több az biztos..
  • bcs78
    És egy érdekes gondolatot is olvastam. Az emberke a Fórumon azt fejtegette, hogy lehetséges, hogy az van a dolog mögött, hogy így akarják tehermentesíteni az SCI-t, mivel annak hálózata nem bírja a nagy számú felhasználót. Ezérthát bevonnak egy másik szolgáltatót is, így megosztva a terhelést. Belegondolva nem is hülyeség.
  • Dexa
    ...de hogy milyen szinten... az még a jövő zenéje...
  • bcs78
    Official fórumban azt írják, hogy marad az SCI is. Azaz 2 szolgáltató lesz. Mindkettő fog szolgáltatni official és leased honor szervereket.
  • Josszimatroz
    de azok mitol lesznek jobbak mint a mostaniak? kisebb lagg? kevesebb csiter?.. vagy mi?
  • Doma #46058
    Lusta voltam végig nézni a linkeket is amit ott adtak de gyanítom mi lesz: 7 helyszín, 6 szerver.
    (Londonba csak szökőévente hoznak át egyet... mutatóba!)
  • Dexa
    jah repro már írt róla...
    aszem
  • zotyesz
    Igen. :)
    Jónak tűnik. :)
  • SACA_(HUN)
    Srácok láttátok ezt?
  • Dexa

öhhöm...
    1ik kört végig kempelte és akkor nem szerzett 1 kill-t sem aszem...
    kör végére meg már lelépett az ellen is...
    nem látszott rajta hogy csíter lenne mert nem egylövéssel ölt hanem soxor szarakodott ő is hogy leszedjen vkit... bár fene tudja már a mai világban...
    :S
  • Ahet
    VágóBélabácsi :)...
    De ez is beállítás kérdese (mint azt valamelyik, kifejtették valakik vmelyik fórumon :S )
    Mindenesetre, az ólom még hatással van rájuk. :)
  • Dexa
    és akkor a Bauer team lenne az OCHT (Official Cheater Hunter Team)?
    ;)
  • zotyesz
    Csak nem a Star Trek Elite Force-ból a Hazard Team? :)
  • Sadist
    Nemtudom miért nem lehet olyat csinálni, hogy mondjuk az evenbalance v. az AASA kijelölne megbízható embereket (hívjuk őket csítervadászoknak ), akik bemehetnek egy szerverre és pb shotot csinálhatnának a csíterekről, utána pedig az alapján banolhatnák a rohadékokat (akár HW bannal is ).
  • Rózsalány
    ügyes!:)))
  • Dexa

az időt nézzétek a jobb sarokban...
    ;)
    jah és a gyerek már kézigránáttal támadta az induló def-eket...
  • Sadist
    Azt hiszed hatással van rá a flash? :D Egy csíternél az a minimum, hogy nincs vakulás :D

Tegnap én is felmentem egy szerverre, amin 4-ből 4 csíter volt, szal mindegy volt melyik oldalt választom :D
    Srác kérdezte, hogy lehet-e bauer (közbe valamiért mindig próbált fedezékbe bújni előlem :)
    Mondom nem, mert egy igaz bauer soha nem csal! Utána pedig kapott egy tár ólmot :D
  • Ahet
    Sajnos egy időután már nemtudtam visszamenni. (-3 honor de megérte :) )
    Lehet túl hamar elpuffoktattam a puskaporom . Hiába Bauernek lenni művészet. Legközelebb apránként. Nevelő hatással kell élni. Flash, és hosszú lelkifröccs, és csak ezután lelőni. 0:)
  • mstummer
    Sikerült...le is lépett az ürge..meg ment vele 2 társa is...bár azok nem szinesek voltak...csak a pb_plist alapján tüntek annak,az 1ik bannal...a másik önként :-)
  • mstummer
    Hmm...már csak 2 játékos van...1ik csíter...elkapom.
  • Sadist
    Official EU 22
    20-ból 4 csíter. 20% már egész jó arány. És akkor még azokat nem is vettük, akik nem használnak színes nevet.
  • Ahet
    Bauereke! Harcra... WC EU 022
  • N3TuddKi
    WC us army official w 081
  • Ahet
    Azthiszem, elmehetsz és beszélhetsz velük ha akarsz, de egyből bemehetsz a fejtágításra is. ;)
  • Sadist
    Hm, SF kiképzésen már nincs az elején a dumálás az SF tagokkal
  • pet70000
    tudom, kibogoztam magamatól ;)
  • Ahet
    hmm...
    Természetesen ennek semmiköze P.E.T. hozzászólásához. Nagy igyekezetemben úgylátszik sikerült oda klikk ahova nem kellett volna. ;)
  • Ahet
    Bauerkedtem egy kicsit és lám fenn is akadt egy delikvens a rostán. ^free-honor
    Meglepő módon a saját csapata, se szívlelte a dolgot... (azt a teleportálósultramegagyors féle-fajat nemtommit alkalmazta 0:) ) így nem volt nehéz feladatom. :)
  • ipko
    Én egy különleges alakulatokról szóló könyvben találkoztam a frászgránát megnvezéssel!!!
  • pet70000
    szerintem meg nem volt soha kellemes ;)
  • mstummer
    Szerintem meg ottvoltak
  • Ahet
    szívesen ;)
  • Ahet
    Apropó Tréningek!
    Úgy vettem észre, h picinyt változott az SF E&E kiképzés. A C pontnál , mielött lekúsznánk a folyómederbe a szemben lévő Úton áll 2 Hammer, járó motorral és 1-1 őrszemmel. Emlékeim szerint ezek régen nem voltak ott.
    A járó motorok elnyomják a hangokat, így inkább a láthatóságra terelődik a hangsúly. Nem lett sokkal nehezbb megoldani a feladatot, de kellemes meglepetés volt és sztem hangulatos változtatás.
  • Josszimatroz
    frászgránát.... ez nagyon jó...
    amúgy isten hozott az armyban... sok sikert!
    speakeasy?.. azok milyenek lesznek? nem lehet rajtuk káromkodni?
  • ipko
    Mégegyszer kösz AHET, peccsel már működik.