60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bcs78
    Mondjuk ha csak ketten lesznek benne, akkor nem dicsekedhetnek sokáig a statisztikájukkal.
  • bcs78
    Tényleg komoly, nem viccelek. Asszem valami ilyen eset volt amit írtál, még a kezdetek kezdetén, annyi különbséggel, hogy a bauerek a HAF tagokon csökkentették a honorukat és ezt kissé zokon vették.
  • Doma #46107
    Valahogy sejtettem hogy előbb utóbb lesznek nagyon pofátlan emberek!
  • [negativ] Cirek
    most ez télleg komoly?
    feltételezem azért van ez mert anno sandstormon bauerként kiírtottuk a fél west csapatot(mi east voltunk) ahol volt pár HAF-os is...

• bcs78
    Most ki leszek dobva a bauer family-ből? Mondjuk még egy percet sem bauerkodtam, sokat nem vesztenétek velem. Kb 2 napja már majdnem rászántam magam, mert láttam trekkeren egy szerver ahol 4 színes nevű volt, csak időhiány miatt nemtudtam felavatni a bauer accomat.
  • Sadist
    Pedig nem is parasztkodni akartam a szerveren, csak egy kicsit játszani
  • bcs78
    Na, a helyzet a következő. A HAF-ban nem okozott osztatlan sikert a bauerkedés tudományos elmélete. Talán csak egyedül nekem van bauer accom HAF-ból. De ez még a cheater vadászat beindulása előttről ered. Ígyhát tiltólistára került a família. Bocsánat a kellemetlenségért, de a többiek így akarták. De mondom: ez még a bauerkedés eredeti formája miatt van. Mondjuk... inkább idézem: "Én meg nem szeretem a bajuereket, ez van még ha csitereket ölnek akko se :D".
  • BenyBo
    akkor ezért nem tudtam én sem bauerkodni ott....
  • Doma #46101
    Köcce azzal ment.
  • Slow
    szóval ne aggódjak, van egy Bauerünk BENT? ;)
  • Nyers
    Jesszus, már be is épült
  • Slow
    de hát ő is bauer...
  • Nyers
    Mer bcs is csíter és nem szeretné, ha saját szerverükön TK-znátok le!
  • Josszimatroz
    ti szerveretek ti csengetitek erte a lovet... de miert vannak kitiltva a bauer nevuek?..
  • Slow
    hát de milyen dolog ez... kitiltani a Bauereket...

nem kívánok rosszabb ellenséget nektek...:/
  • Dexa
    lol
    :D
    akkor is be fok menni Saucybaue.r-ként...
    ;)
  • Sadist
    NEMTEHETED!!!!!!!!!!!!
    [kurvárademegsértődött]
  • Slow
    eeeez biztos nem igaz, csak vicc, ugye? mond, hogy vicc...
  • Makkmag
    Thx !
  • bcs78
    Leased szervereken a Sadist által említett pb_scurity 0 a megoldás. A HAF szerveren pedig tiltott név a bauer. Bocsi.
  • cyrus #46089
    :O
  • Sadist
    Engem most utoljára a [HAF] szerveren egy ilyennel kínált meg:
    KICK NOTIFICATION: Schafbauer has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 5 MINUTES) ... BAD (DISALLOWED) NAME
  • Sadist
    pb_security 0
  • Doma #46086
    Igen megcsináltam de utána is ez van :(
  • cyrus #46085
    próbáltad a kézzelfrissítést ?
  • Sadist
    Ki kéne kapcsolni a csiri-biri dolgokat
  • Doma #46083

Tudja valaki hogy mi a gyik van a punkbuzival??
    Kb 1 órája kidob mindenhonnan
  • [Rush]
    uuuuu, de izgi
  • Sadist
  • Mighty
    A BIX-re parszaz ezer ruppo az 1Gigas link 1 honapra. Nem hinnem, hogy ez foldbe dongolne a matavot. Na meg azt sem, hogy csak az az egy 2gigas switch-e van :)
  • John McLane
    Lehet azért, mert a ROE-d 650 pontnál nagyobb.
  • bcs78
    Nem a tracker a mérvadó. Jelentkezz be a login.americasarmy.com oldalon és ott nézd meg.
  • Makkmag
    Nemrég kezdtem el jáccani ezt a játékot nagyon jó , de van egy két homályos pont pl.: azt tudom , hogy a honor 10-20 között 1000 pontonként nő . A tracker szerint 1650 pontot szereztem eddig mégsenem nőtt :((( valami más is beleszól vagy valamit elrontottam ? Nem mintha türelmetlen lennék mert még elég béna vagyok csak tudni szeretném . :))
  • Nyers
    Igen-igen, persz-persze, annyi mindent összehordanak, csak már 1 éve nem mutattak semmi kézzelfoghatót.
  • SACA_(HUN)
    Srácok be fogunk dugulni!
    A BIX terheltsége fullon van!
    BIX terheltség!
  • Mcfly05
    megoldottam kösz
  • Mcfly05
    kösz (az melyik gomb?)
  • Doma #46072
    Mielőtt földet érsz nyomni kell a "use" gombot. Bővebb infó itt.
  • [HUN]Crassus
    ez szepen hangzik,de ha ilyen utemben folyik a jatek fejlesztese erre 2010 elott ne szamitsunk..............:)
  • Josszimatroz
    na erre kivancsi leszek.. hogy fogja elbirni a server a 30+ fos slotokat... mert 2 v 2 ben nem lesz poen aknavetovel lonni..