60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Zomil
    a vicc az egészben, h megcsináltam a gránátvető+machine-gun training-et és a gránátosnál vmit meg akartam nézni a menüben, erre az beragadt és ott maradt a képernyön, gránátot dobni tudtam, de se mozogni se nézelödni...vicces
  • solo
    Removed apparent lag caused by other players entering or leaving a server

Nincs lagg, egyből kibasz xD
  • Zomil
    szuper nekem még rosszabb lett, mostmár ha játék közben megnyomom az ESC-et ugye kilép a menübe, viszont beragad a menü és a játékba nem tudok visszalépni :D
  • solo
    Elméletileg :

Removed apparent lag caused by other players entering or leaving a server

Improved start of round spawn issues

Resolved problem with training results not saving

Improved communication with Authentication server

Eliminated freezing up when moving from one training mission to another

Cleared up hesitation during training missions

Significantly reduce number of authentication transactions between player and Authentication server

Solved achievements save and display problems

Improved Login communication with Authentication server

Improved player statistics tracking for better accuracy

Improved overall performance
  • solo
    Steam ről szedtem, 1 mp se volt: O
  • Prince23
    Hát nekem 500 kilobytal jött kb 5 percig...:S
  • solo
    Nekem 1 mp alatt lenn volt a patch :| Kb fél mega lehetett.
  • Prince23
    Hát ez kész, most sem működik,. Érik nagyon az uninstall
    pedig meglehetősen jókora patch jött le :P és most se jó a szeróba lépés. kidob a főmenűbe.
  • solo
    Én most szedtem le.
    Majd próbálom is MSN ezés utánn.
    Ez most akkor komoly, hogy amit megjelenés estéjén regeltünk acc. az most törölve lett?mert akk regelek újat.
    Bár, mikor újat akartam regelni azt mondta, hoy ez a mail használatban van.
  • Zomil
    most dobtak ki egy frissitést, remélem sok problémát kijavit :)
  • szivacs85
    aham akkor talán holnap
  • armageddon666
    én megcsináltam... valamikor talán meg is adja...

egyébként multiztam egy kicsit... Ranch pályán... nagyon gáz :S semmit nem látok... meg valszeg laggolok is mert hiába lőttem az embert nem halt meg :( én meg robbant gyorsan
  • Belton
    Normalisnak nem normalis de sajna most ijen remeljuk minnel hamarabb javul :S en tegnap csinaltam meg 2 traninget es ma adta be.
    Medicet delbe es meg mindig ne madta meg :S
  • szivacs85
    Sziasztok! Az normális h csináltam délelőtt egy accuntot és most nem ismeri fel?(mert olvastam h nagyon lassan frissit a szerverük)
  • [HUN]Crassus
    MOUT tréninget csinálnám még mindíg,de klikk és FREEZE:)
  • heystumafly
    http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?p=2815821#2815821
    itt nézzétek
  • heystumafly
    irtam egy postot az aao.com forumon h mi lesz most és azt irja az ember h non-stop dolgoznak az ügyön
  • modellmaker
    egyik szerveren mondta vki, hogy meglepő módon, a PB az, aminek semmi baja nincsen... :D:D
  • armageddon666
    Na igen :S Az ilyen apróságok zavarnak leginkább :D Mikor beakad a pörgő töltésjelző... aztán tudok bármit csinálni, csak semmit nem látok miatta -.-

Ahogy észrevettem tényleg minden authoz van kötve ^^ ennyire tartanak a csalóktól? :\ hogy felhekkelem magamnak 100%ra az összes traininget? -.-
  • Borg
    Nyilván erről fog szólni az első gyorspatch, hogy ezeket az auth szerver kapcsolatokat csökkentsék. Ezzel egy csapásra megoldják a szerverek terheltségi gondjait is, legalábbis egyelőre.
  • Spészgószt
    véleményem szerint egy nagy baja van ennek! úgy kellett volna megcsinálni mint az első volt, hogy a küldetést meg tudtad csinálni akár oflineban is csak a legvégén amikor kész volt akkor kérdezte meg hogy akarod e menteni!
    Mostmeg a katonád elnéz jobbról baléra már regelni kell a auth serverre hogy elnézett jobbra! Túl van bonyolítva az egész! Már az óriási megoldás lenne ha tennének bele egy kibaszott cancel gombot! és nem kéne várni a senvedésre a connecthez, egyszerűen meg tudnád szakítani, me most perpill hány száz ezren kúrják el a tréninget és ki be jelentkeznek, meg újrakezdik és ettől őrül meg a server a sok megszakított kapcsolattól! ezé kék bele egy cancel meg csak a legvégén regelne ha megvan minden, azt is csak akkor ha te akarod!!!
  • Gabe18
    Na engem most be se enged a profilomba.Egyre jobb...

Magyar AA oldal hozzászólásaiban meg valami érkező patch-et ír valaki,hát nem tudom ezt igy 1-2 nap alatt helyre lehet-e rakni.
  • Spészgószt
    ööö kb jah! nem túl bonyolult...sőt 10-10 emberrel még kicsinek is mondható!!!
  • modellmaker
    aha, na azt még nem néztem. :D

az is ilyen bárhol felbukkanhat az ellen pálya? :D
  • Spészgószt
    ha másik katonát csinálok akkor megint végig kell csinálni mindent???
    ma perpill most nincs meg az első de újat se nagyon akar! megint buzerálják a serót :P fcuk
  • Spészgószt
    Áhh báze! Úgy látom már az első szűrő megvolt ezzel a sok szopással, de még mindíg kitartó a sok kopasznyakú, délután 2 kor minden OK de mostanra előkerült a millió jáccaniakaró és megint szétterhelték a serókat....úgy lagzik mind mint az állat! eccerüen játszhatatlan! úgylátom ezzel csak éjfél után meg délelőtt korán fogok játszani amikor még a sok kis vérpisti a reggeli mesét nézi a tvben !
  • Gabe18
    Igen gondolom hogy ha megvannak a jó párosítások akkor azt már lehet alkalmazni,de addig még nem jutottam hogy tökéletes legyen.
    Hát a full-ba még bele se kezdtem az ismert gondok miatt,majd talán ma este.
  • Spészgószt
    a medicet beadja külön is mert már megcsináltam vagy 6X perfectre de nem menti el me a mount nál kilép a geci... :( meg az első tréninget is megcsináltam 0:59 alatt expertre és baszik beadni ! na mind1 maj beadja addig csak lövöldözgetek :P
  • Ben007
    nekem legalább 10/9x sikerült tökéletesre a medic training és mikor most játszottam akkor is meggyógyítottam az embert nem kell tudni mit ír csak hogy melyik írásra mit kell választani
  • Gabe18
    Hát nekem még a beta-ba az volt a bajom hogy hát az angol tudásom enyhén se tökéletes.Na ilyen papírra kiírva,összekombinálva,meg jó adag szerencsével a medic tréning meglett asszem két hibával,meg is adta.
    Csak aztán utána a harctéren is úgy kell gyógyítani,hogy kiírja hogy mi baja az embernek aki ott hever,aztán ki kell választani mit akarsz vele csinálni.Na ott már jöttek a gondok erősen... Háromból kettő is pont a kezelésem után-közbe múlt ki,van egy olyan érzésem,nem véletlenül...
    Utána már nem erőltettem.
  • Ben007
    sikerült neten játszanom egy kört hát kicsit laggolt meg lassú volt de ezt beírom az 1 megás netemnek na nem rossz sőt tűrhető csak még nem fogadta el a moutot de majd holnapra talán
  • Belton
    De lényegébe most akkor megy tovabb minden mintha semmi se tortent volna ? vagy le lessz alitva az egesz es meg indul a javitas vagy most mi lesz hogy lesz ?
  • Spészgószt
    Impact...már kezdem megszokni a pályát ! Az első 3 körben még begyűjtöttem pár roe-t egyből de aztán már sérülés nélkül is ment a kör néha! Tök fasza hogy nem halsz meg teljesen... :))) csak ha "feladod" végülis még egy medic bármikor össze tud szedni ha mákod van, viszont elég hamar belepusztulsz a vérzésbe :(( főleg hogy a medic-et még mindíg nem fogadta el így nincs nálam FAK vagy mi a szösz :) a meg pont ezé kevés a medic is :(((
  • Mighty
    Végül is valós helyzetben sem ugrálnak csak úgy a katonák. Ha lőnek rájuk fedezéket keresnek, illetve próbálnak minél kisebb célpontot nyújtani. Letérdelnek, lefekszenek.
  • modellmaker
    még a 2.x-ben sem adta meg egyből , csak idővel. szal én bizakodnék.

melyik pályán voltál?
  • Spészgószt
    most toltam egy 24es pingű szerón egyetlen lag nélkül toltam 2 órát!
    néhány apró (fegyver nem látszik vagy félig fekve) bugtól eltekintve jó volt! Bár engem személy szerint idegesít hogy nincs ugrás csak az a buzi mászás az meg a 6 km re lévő asztalra is kiírja és ha véletlen rányomok akkor odavonz mint egy mágnes és rámászik a kis majomkatonám...
    de sajna hiába értem el coinokat és pontokat...oda is lett ahogy kiléptem de remélem idővel beadja mint a többit :)
  • Borg
    Külön megkérnélek rá, és mindenkit aki még bullshitet terjeszt. Mindenkinek jobb lesz úgy. Uninstall, -fav, stb.
  • Ben007
    ha nem kell uninstall csak az AA2-kell elindítani :)
  • Prince23
    Na olvastama gson a hírt, akkor itt még egy hónap múlva se lesz online:((
    sztetek uninstall?
  • Belton
    Okok csak be irtam mert csak :D