60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Free
    kosyonom syepen mindekninek :c)))
  • pet70000
    Free, Ulead GIF Animatorral próbálkozz, azzal nagyon szépen lehet finomitani a képen
    (énisazzalcsináltam ;))
  • bcs78
    Erről mi a vélemény? AA magyarítás
  • Sadist
    Advanced user!
  • [negativ] Cirek
    Én (tudom nem engem kérdeztél...) GIFanimatorral csináltam az enyémet, majd ImageReady-val nyomkodtam egy csomó gombot amíg feltölthető méretű nem lett.
  • [negativ] Cirek
    de a koala az tényleg csak eukaliptuszt eszik
  • Slow
    persze ;)
  • cyrus #46262
    a pandáak baNbuszot esznek !!!
  • Sadist
    Ugye a koala maci az, ami csak eukaliptuszt eszik?
  • Slow
    persze hogy nem :) és únja is... innen van az a szólás, hogy "Únja a banánt!" Igen, innen, a banneromról...;)
    Eredetileg úgy szólt, hogy "Únja, mint Panda a banánt", de a nép nyelve bemosta az alanyt... ;)
  • Free
    jah az valòban lemaradt
  • Free
    nekem akkor max szèthullik a kèp vagy nagyon ronda lesz a felbontàs. nèyd meg az xSU tracker bannereket hogy mennyire jo a felbontàsa az enyèm meg mennyire szar
  • Free
    egy kis OFF

mindenki vigyàzzon a neten megjelent egy
    Win32/StartPage.NBS1 es vìrus
    Eddig csak a NOD 32 tudta èszlelni de eltàvolìtani nem tudta. òn most huztam ujra a gèpet miatta
  • Sadist
    Gif optimalizálás ;)
  • Sadist
    "bagoly mondja verèbnek hogy hazug embert hamarabb mint aki felmàszik ès maga utàn àssa az àrkot a tuzoknak holnapra????????"

<- Ez lemaradt a végéről
  • Free
    Slow àruld màr el hogy hogyan csinàlod meg a bannereket ilyen kis mèreture. koszike
  • zotyesz
    Jé, én még csak most vettem észre, hogy a panda nem szereti a banánt. :)
  • Free
    LOL ès megint csak LOL de màr nem mega LOL hanem GIGA LOL .....
    bagoly mondja verèbnek hogy hazug embert hamarabb mint aki felmàszik ès maga utàn àssa az àrkot a tuzoknak holnapra????????
  • bcs78
    Akkor szent a béke.
  • Slow
    konstruktív a dolog, tetszik ;)
    ha valaki bunkózik Bauerek közül, azt dobjátok ki, mint mindenki/bárki mást!

Ezuttal megkérek minden BAUER-t, hogy óvatosan, a honorvesztési tanácsokat fokozottan figyelembe véve (pl: hospitalon ápolók lemészárlása...) játszanak HAF szerverén!
    Viszont, ha valaki ok nélkül "beszól, lõdd le, ha a csapatodban van, TK-zd le!..." "Legyél határozott és nagyképû!.." stb stb ;)
  • N3TuddKi
    roger
  • HAF Rigel
    N3TuddKi nekem nincs gondom a Tescoval, Azt a beírást poénnak szántam , szerintem nem lehetett kihagyni , de azt el kell nektek is ismerni, hogy Psionnak HAF fobiája van. Ha bármi gyanus van ő ott lesz és az orrunk alá dörgöli. Nem vagyunk istenek, néha hibázunk.

Ui : papát pl kedvelem mert mindig meg tud lepni csaron és piszok jol lö RPG-vel

• N3TuddKi
    ugy látom megint az egy emberből ítéljük meg az egész klánt szindróma jön
  • bcs78
    Psion, köszönjük a hozzászólást. Nagyra értékeljük a jókívánságaidat.
  • bcs78
    Ahet hozzászólásában rejlik a megoldás.

Lenne egy konstruktív javaslatom. Nem kezeljük a dolgot sarkosan, azaz megszűntetjük a bauer ban-t, viszont a família megígéri, hogy tiszteletben tartja a kérésünket, és nem fogja poénból le TK-zni az ott játszó emberkéket. Egyúttal felhatalmazok minden bauert, hogy legyalázhat minden színesnevű, M203/RPG sorozatlövést és speedhax-et alkalmazó playert, aki a HAF szerveren megfordul.
  • Psion #46244

Hát srácok szerintem titeket qrvára nem kell lejáratni, megteszitek azt ti magatoktól is ...

Egyszerűen maximálisan gyerekes és primítv eggyesek megnyílvánulása a klánból... ebből adódik az egész ...

nahh mind1 ... "jó vadászatot !" ...

• Josszimatroz
    marad eleg server meg csiter (sajnos) a bauereknek.. szivjatok már békapipát.. izé békepipát..
  • Josszimatroz
    "az úgy kezdödött tanárnéni hogy a bécike visszaütött.."
  • Mighty
    Hooah! Ha csalók betévednek a HAF serverre, akkor úgy is találunk egy admint, aki banolja őket. Igazam van vagy igazam van?
  • HAF Rigel
    Srácok talán még egyszer mindenki figyelmébe .

Első tisztázandó dolog . A bauerek a szerver inditása ota ki vannak tiltva . Miért érte a HAFot egy atrocitás a részetekről és nem utolsó sorban mert nem értettük egyet a Bauer szabájzatával. Ez a döntés nem most született hanem agusztusban. Akkor persze nem szolt senki ellene. Mi meg úgy gondoltuk egy bauer nem fog rendesen játszani, mert Tk-zni fog sértegetni fogja a játékosokat, arcoskodni fog . Ezt a HAF szerveren nem akartuk megengedni senkinek ezért ösznépileg bannoltuk az S****bauer neveket .

Közben a bauer klán új célpontot talált magának , arrol mi nem tehetük. De most ezért piszkálni minket ?

Mi csak egy rendes szervert szerettük volna amin rendes játék folyik.Én nem piszkálják a magyarokat rajta. Nem utolsó sorban a Warokhoz egy rendes szervert.

• Mighty
    Akkor beszéljünk a kopaszodás rejtelmeiről
  • bcs78
    Az újabb flémnek köszönhetően egy kicsit sikerült feljebb hozni a topicot a toplistán.
  • Sadist
    Először is: szeretnék elnézést kérni, mert felhoztam ezt a témát.
    Másodszor: Pár ember taplósága miatt miért egy egész "klánt" kell büntetni?
  • zotyesz
    "már rég nem a bohóckodásról van szó aminek indult, mellesleg azért, hogy a sok lagg, csiter, bug, és egyebektől megcsömörlött játékosba egy kis lelket öntsön ...."

Szeretném ezt alátámasztani azzal, hogy vagyunk egy páran akik csak ebbe az átszellemült családba léptünk be. Mást a témához nem kívánok hozzátenni.
  • pet70000
    mindig ez van, már megszokhattuk volna.....
  • Sadist
    118 új üzenet? Rohatt szpemmerek!
    [kezd visszaolvasni]
  • rezes

Ez ismet nagy teljesitmeny volt....
  • cyrus #46232
    fegyverbe mer a földem ?? :O
  • Lacek80
    Vasáranp kiderül hogy dönt a klán... sz.tem addig halaszuk ezt a témát.... Vagy offoljunk ??
  • patacsi HUN
    Strahd_ papa, térj vissza !! Az xSU baráti társaság, és nem egy katonai alakulat, akkor vagy itt amikor akarsz, nem kapsz szemrehányást ha nem jösz war-ra (én sem járok ;)) csak érezd jól magad... :)