60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Chai
    Mint ügyeletes szökkenő...
    Elolvasta valaki az installálásnál a használat feltételeit?
    Csak mert én ezt mindig leágrízem... Bár hirtelen nem emlélkszem már rá, hogy jelen esetben megtettem-e - de biztos vagyon olyan.
    Lehet hogy ott is megbújik - ejnye bejnye, ha hekkelsz: mennek a fekete öltönyösök. És a felhasználói adatok védelmét is valamiképpen kierülik... nem?
  • bcs78
    Túlreagálod.

De tényleg fasság amiket összehordanak. Ha ez a Secret Service meg FBI dolog komoly, akkor azért röhejes, hameg csak idióta fenyegetés, akkor meg azért.

Sztem a jenkik most széles mosollyal az arcukon dicsőitik Sam bácsit, az európaiak meg széles mosollyal az arcukon röhögnek kínjukban.
  • Dexa
    de komolyan nevetséges amit néha leírnak...
    most karcsiszeműveges Ödönkéhez nem fog kimenni a pusztába az efbíáj vagy nem vezényelnek ki egy elit osztagot hogy begyűjtsék mert csalt a gémben...
    az alvó óriás meg ébredjen már fel bááázzzz...
    az hogy ők már xy Pistikéről is tudják hogy akármennyi ideje csal csak most még megfigyelik és több adatot gyűjtenek róla... ismerettségeiről (ez nem sért törvényt? vagy csak én értelmezem nagyhirtelen félre ezt a részt? ) adatokat gyűjtenek a viselkedési szokásairól és a csítjéről...
    szal legsajnálatosabb módon spec engem nem vígasztal mert beraktam a képeket ide nektek, és ez 2 mout mckenna szerveren volt csak tegnap este...
    oder túlreagálom a dolgot kicsit?
    ;)
  • Slow
    nem?
    aszittem...

;)
  • bcs78
    Nem hiszem, hogy olvassák SG fórumot.
  • Slow
    a 40-es éveket, meg japppánt nem emlegetném a helyükben... meg úgy általában semmilyen harci cselekedetet amerika pár száz éves történetében, mert annyira azért nem dicsőségesek ezek a tettek... a partraszálláson kívűl... bár ezutobbit is kicsit visszafogottabban jenki urak :P
  • Dexa
    ááááááááá
    tudtam hogy felhozod...
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Dexa
    bakker most megint megelőztél és Sadi már megen sípolhat majd emiatt nekem hogy folyamatosan lassulok, én nem tok reagálni 1-1 írásra időben...
    :D
  • bcs78
    Megin lassú vótá báááázzzz!
  • Dexa
    és ez sem rossz: (nem másolok már többet mert kispadra kerülök még a végén ;) )

"In the early 1940’s, Japan learned an important lesson – “let the sleeping giant lie.” We may not react swiftly, but when we do it’s with unstoppable force. The Army has partners that deal with cyber crime as a matter of course. These include not just various Army IT departments, but also the Department of Justice, the Secret Service, and the Federal Bureau of Investigations. "
  • bcs78
    Meg a legjobb. Aki meghekkeli az AA-t, az bűnt követ el, mivel kincstári tulajdont rongál (kicsit sarkítottam). Ezérthát:
    "We may not react swiftly, but when we do it’s with unstoppable force. The Army has partners that deal with cyber crime as a matter of course. These include not just various Army IT departments, but also the Department of Justice, the Secret Service, and the Federal Bureau of Investigations."

Igazságügyi Minisztérium? Titkosszolgálat? FBI? Ne nemáááá! Benne lesz a CNN-ben ahogy valami pattanásos hülyegyerekre rátöri az FBI az ajtót, és megbilincselve elviszik?
  • zotyesz
    Ez a nyilatkozat nagyon amerikai. :) Valóságos hadüzenet. (Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle...)
  • Dexa
    ez érdekes rész:
    "Our bans last week came without notice and took the bad guys by surprise. They don’t know the extend of what we know, and moreover how we know it. For example, we have the means to detect bad guy activities that I know the bad guys do not know we can detect. That’s the way we want it, too – while we haven’t banned them yet, we’re using them to collect more data, track down their friends, and their friends, and learn more as we discover new behavior. Truth be told, the bloodiest day in America’s Army Game account history is still ahead of us and we got most of the information leading to that day from the bad guys themselves!"

és mégis meddig fogják még tanulmányozni őket?
    én is tanulmányozom őket amikor fent szerveren szopatják az ember száját 1000L...
    vért akarunk!
  • bcs78
    Aszondja: "Our bans last week came without notice and took the bad guys by surprise." Hát azt nemmondanám, hogy túlságosan titkosra sikerült. Ennyi embernek még az életben nem kellett a pb_security 0 parancsot beírnia a konzolba, ha nem akarta, hogy kibaxa a PB. Nemtom amcsi szervereken mi volt a helyzet, de a HAF szerveren még valami ősrégi PB verzió fut, és akinek már frisebb a kliense, az meg irogathatja a fenti parancsot. Az egy vicc amit az SCI az európai szerverekkel művel.
  • Dexa
    nocsak nocsak nocsak...
    érdeklődéssel várom...
  • Dexa
    kill nincs... skill van...
    hooah
  • bcs78
    DEV Response - Operation Punk Buster Continues
  • Lacek80
    Én úgy tudom a High kills is benne van a szabályzatban
  • Dexa
    ...#46481 miatt érik már a kitűntetésem?
    ;)
  • zotyesz
    Talán itt
  • Lacek80
    Kicsi off: Nem tudna valaki segíteni abban, hogy Visual basic programozásról magyar nyelven hol találhatnék vmit? Off end..
  • Lacek80
    Hehe az már régen rossz ha velem álmodsz...
  • Slow
    csekk prájvit, ala "Beszélgessünk mechekről!"
    ;)
  • HAF Rigel
    Na jó ő még új tag és csak egyszert ott a klántalin találkoztam vele.Nem ugy mint a rosszarcu Lacekel . Na őt már álmomban is megismerem.
  • Dexa
    hooah
    :)
  • Lacek80
    Pontosítanék Rigel.....

Ujjzsolt és köztem Sendiel látható... Bár régen egy teamben voltak, úgyhogy biztos nem sértődnek meg...
  • THE matrica
    ZsozS Wallpaper HooAh
  • Dexa
    ...de csak 1...azaz 1 legény volt talpon e vidéken...

[IMG]http://img.tar.hu/dexanet/size2/10453087.jpg[/IMG]

Saucybauer megtette amit megkövetelt a haza...
    [#vigyor1]

természetesen első TKnál sűrű bocsánatkérés az ártatlan áldozattól is (heeroy1 volt az ártatlan áldozat AKI a gránátjával ami a kezében volt kiélesítve felrobbantott egy másik csítert... Satan.Fear-t (nem tom hogy ezt hogy értékeljem most, hasznos ártatlan áldozatnak? oder was? ])... a második esetben már csak a Sniper gyerek volt az áldozat...
    a la tiszta kill (TK)
  • Dexa
    a nap kérdése volt:

és...

szal ha nem lehetne látni akkor:
    "only cheater in this game???"
  • Dexa
    öhhöm... most mekgenyán:

legalább ez beismerte...

utána már érkezett is a kolléga másik szerveren:

kisebb csúcstalálkozó:

• Psion #46478

Innen leszedheted a teljes verziót :
  • THE matrica
    Azok előre rögzített demók. a DEV-ek csinálták.
    Játszani nem lehet vele.
  • Doma #46476
    Milyen demód van neked?!

Ez a játék egy csak interneten/hálózaton játszható first person shooter!
    Olyan mint pl a Delta Force Typhoon Rising.
    Itt a demo maximum pályamegismerésre szolgál. (bár én még konkrétan csak demo verziórol nem hallottam)
  • fdsag
    Demoval,hogy kell játszani?Elindítom bejön az Oasis map 5 taggal,de aztán semmi.
  • Dexa
    22 : 35 Arany hadművelet

hmmm...
  • Dexa
    milyen film?
    [keres]
  • Dexa
    kabbeeee te kis ratyi...
    kapsz még ezért bááázzzz...
    ;)
  • Dexa
    hát lett volna mit de... ööö...
    ;)
  • Gfreiter
    RGR
  • Sadist
    Hétvégén majd jössz szépen Villagere, meg a forgatásra statisztának (másnéven hullának ).