60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    pölö jó kis klán...vót
  • repro
    te még nem is éltél akkor :P
  • zotyesz
    Itt volt, hogy nem nyílt ki az ejtőernyője valakinek? Ha, igen, akkor lehet én is ott vagyok a csoportképen, mert tartalék játékos voltam.
  • mstummer
    HAAS? A ház cukrásza
  • Sadist
    Mi ez a [-HAAS-]?
  • Dexa
    xSU...
    csekk a név alul:
    Strahd_
    :)

• Dexa
    anno még DEVekkel ill bétásokkal is lehetett találkozni és ha normálisan írtál nekik akkor végig is hallgattak...
    az már más kérdés hogy végighallgatott és utána mintha agymosáson lettek volna...
    ;)

• Dexa
    báááázzzzz te kis ratyi...
    csitt...
    :DDDD
  • Dexa
    hülye...
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Gyadi
    Naszóval kezdjük azzal, hogy Dex lassú :)
    Amúgy igazatok van, ott keresgéltem, hátha látszik valami az egyik képen. A csórikám meg túl pontosan lőtt, és gondoltam megnézem, hogy milyen "skilljei" vannak :)
  • Sadist
  • Dexa
    lassú vok báááázzzzz

messzidzs all: nem beszól senki sem...
    ;)
  • Dexa
    PB shotok között turkált hogy megtudja mi nem okés még... 1értelmű...
    ;)
  • Sadist
    És a screenshotok közt kutattál a megoldás után?
  • Dexa
    csíter...
    :D

[kezdeget]
  • repro
    ok. tegye fel a kezét aki érti! :)
  • Gyadi
    Nem, hiba van a PB-mel és megprobáltam megnézni, hogy miért dobál ki állandóan, pedig most frissítettem pbweb.exe-vel.
  • Sadist
    Gyanús volt a srác és megnézted a screenshotokat?
  • Gyadi
    Lol, felmentem gammázni egy órácskát néhány hét (hónap :) kihagyás után:
  • Dexa
    hát ha ezt a képet meglátja vki brúszról akkor ott rend is lesz...
  • cyrus #46528
    nem fogod elhinni de ebben a pillanatban akartam betolni EZT a képet, hogy ha army fórumba járkál akkor ezt a logóat használja :D
  • Dexa
    most találtam:

• cyrus #46526
    deha tevagy bruszvilisz magyarhang akkor te szinkronizálod a muvinkat !!! :O Már ha megkér a Dexabá :D

[5letad]
  • Dexa
    LooooooooL
  • bcs78
    Itthon akkor biztos a Nemzeti Nyomozó Irodát (röviden: NemNyomI) fogják majd munkára.
  • zotyesz
    Lehközelebb elolvasom végig. :) Ha kell le is fordítom.
  • zotyesz
    Az FBI külföldön úgy dolgozik, hogy a helyi rendőri hatóságokkal szrosan együttműködve. (ennek több oka is van) Idehaza is így kaptak el pár warezost, meg Hollandiában is. Lényegében itthon begyűjtöttek pár embert aki töltött le, aztán szépen felgöngyölítették a forrásig.
  • [negativ] Cirek
    Good Job soldier!
  • Josszimatroz
    oszt halal..
  • Josszimatroz
    jah ha tul ugyes vagy mar visznek is irakba..
  • Dexa
    űűűű
    nagggggyyyyyon kira lenne
  • Dexa
    ööö... izé... én csak feldobtam ezt a dógot, de majd hazai fórumon megbeszélhetjük, ha Stockbauer szakít ránk néhány percet majd...
    ;)
  • Slow
    én nem járok a hiv.szájtra, de ha valaki ott jól mozog berakhatná, hisz azért csináltuk ezt az oldalt... ;)

egyébként BAUERek, gyülekezzetek szépen a jövő keddi rangadóra ;)

(arra gondoltam, hogy nagyobb legyen a lelkesedés, mi lenne, ha a HAF klán felajánlaná, hogy aki nyeri ezt a funwar-t, azé a szerver? hmmm "Bauer's Home - AAO Official CheaterHunter Server" <-- jól mutatna...;))
  • Dexa
    ez 1 vicc kérem szépen...
    minden egyes emberkéhez kivinnének egy egységet akik csak az EU-ban csaltak akkor megroppanna az amcsik költségvetése...
    ;)
    VAGY:
    a hosszú menten...
    spanyolban kidobnak egy alakulatot és gyalog mennek...
  • Chai
    Jóvanna nem feltétlen hekk :-P
    A lényeget ködös és pontatlan megfogalmazásomból, feltételezem sikerül kihalásznotok. Evégre szellemi nagyságotok képessé kell hogy tegyen rá titeket.
  • bcs78
    Pontosan. És erre hivatkozik az említett fórum topik szerzője is.
  • zotyesz
    Támogatom az ötletet. Hol kell aláírni? :)
  • zotyesz
    Ha hackelsz, akkor lényegében beavatkozol a program futásába, illetve kódjába. Na ez szerzői jogot tutira sért.
  • Dexa
    ez ingyenes progi... de a pbvel kapcsolatosan vonatkozik a felhasználás feltételeire hogy elfogadod-é a pb-army feltételeket oder nein...
    aszem
  • Dexa
    áur szkvád líder:
    Bauer FŐISTEN...Szló...
    nem tudnánk vhogy Lintézni hogy a Család Official Cheater Hunter titulust kapjon?
    ;)

ármisoknak megírni... nagyon röhögnének ha meglátnák a dolgot?