60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Ben007
    hogy kell megcsinálni az expert m4 traininget?
  • ReflX
    Hello!
    Letöltöttem az AA3-at és ha megpróbálok felmenni egy szerverre, mindíg ledog róla a játék. Kérdésem az lenne hogy itt is végig kell csinálni a tréninget hogy lehessen multizni? Ha igen, akkor melyik részeit?
  • HunnernesKonge
    Így csináld :D
  • Belton
    Elobb analizalni kel laz objectet es utana granat XD
  • Belton
    Nem tudom en ki valtottam az m4a1 et es meg van 10 pontom
  • Spészgószt
    nem egy expert 5 pont...nekem eddig 4 és most van 20 pontom még a mount hátra van! Amúgy a thermal granyóval mi a gecit kell csinálni mert bárhogy dobom a szutyok alá Faild!
  • Spészgószt
    1: végig fuss , 2: az elején a kúszósnál fuss bele a drótba és akkor a közepétől kezd el mászni!!! 3:a legfontosabb hogy legyél combat módban (a healtnél legyél söld ne átlátszó asszem) mert ha nem abban vagy fényévekkel lasabban fut és mászik a csóka!!!!
    nekem 0.58 alatt megvan :)
  • [HUN]Crassus
    5 expert training és csak 20 pont? ez normális?
    közben megtaláltam hol lehet unlokolni ezekkel,de ott a minimum 25:P
  • Belton
    Minden traningem Expert egyedul a leges legelso nem megy expert re :D
    Nem vagom hol rontom el pedig gyerek jatek 1:08 alatt vegig rohanok rajta mindenhol Hooah nyomja a csavo es megis csak Proficient :O
  • TaRka0107
    Ben007! Ebben nincs igazad, hogy az COD-zok aki nem tudta megcsinálni az AA trainingeket! Én például nem ismertem az AA-t mikor megismertem a CoD-ot! (Tudom hogy nem ehhez a topichoz tartozik....sorry)
  • Belton
    Ha jol teljesited a traningeket akkor kapsz aszem 15 vagy 25 pontot es anak a segitsegevel lehet unlockolni pl az m4a1 et vagy az m4a1 4x es tavcsovet.
  • Spészgószt
    végre csökkent az autholás! A testeket simán abba lehet hagyni és nem regeli a aszart folyton! Minden megy gördülékenyen...edig egy esc-es menüberagadást tapasztaltam!
  • Ben007
    tegnap kétszer is megcsináltam a moutot egyszer úgy hogy main menu utána meg continuet
  • Spészgószt
    Nekem minden megy faszányosan! Azt vettem észre simán beregeli az elért tréninget ha nem a continuet nyomod (mert úgy fagy ki) hanem vissza főmenü és utána továbba következőre! nekem beadta a medicet is így!
  • Ben007
    jó látni ébredés után hogy van patch :)
  • TaRka0107
    Szevasztok! Akkor mostmár minden fasza? Alig várom hogy kipróbáljam, csak most laptopon vok:D
  • [HUN]Crassus
    hmmm mik ezek a pontok amikről beszélsz?
  • armageddon666
    Nem játszottam még vele, és lehet hogy meg fogsz lepődni, de PONT AZÉRT akartam kipróbálni, mert nem olyan mint a CS, és nem lehet tunkolni, etc :) ennél fogva nem is tunkoltam... és sztem ígyy sem találtam el az embereket :( mondjuk a statban azt írta végén (amit talán el is mentett) hogy 5 ellen semlegesítve, én meg 4szer voltam semlegesítve :C
  • Belton
    Meg van minden traning ki unlockoltam az M4a1 et de csak 10 pontom maradt :O
    1 traning Proficient az osszes tobbi expert kiveve az advanced marksm mert az is Proficient.
    Ugyan az a ketto Expert meg proficient vagy mi ?
    Paraszt forditas szerint igen :D
  • Belton
    Nekem tokeletes siman mennek a traningek gyors a betoltes menti a traningeket stb.
  • Zomil
    nah igen itt aztán nincs rush :D

bridge a legjobb, mert ott semmit nem látsz a másik oldalbol, de egy idö után simán ki lehet tanulni hova kell löni :)
  • [HUN]Crassus
    ne ejtsd:P hanem dobd:) mutatóújhoz kell viszonyítani sacc/kb egy fél tenyérnyivel legyen a cél fölött
  • [HUN]Crassus
    ezt nem vágom a playerek /mittudomén fele/ egyikfelének jó másiknak meg tök szar:D

nekem is körbepörög a kariválasztás után az auth aztán visszadob a kariválasztóba
  • PunkZoli
    egyedül a gránát dobásnál nem tudom ejteni a granyót abba kis bódéba...
  • PunkZoli
    nekem most minden működik faszán
  • Borg
    Király lett a patch. Mostmár be sem enged trainingbe. Loading közben kifagy 10ből 10x...
  • [HUN]Crassus
    dula előrét nem szereti:S a tűzváltást a jobb klikkre+ egér középsőt reloadra nem érzékeli a játékban...beállítani be lehete,de élesben nem műkszik
  • Spészgószt
    Ez az!!! Aki türelmetlen és nem ismeri az AA-t hajrá uninstALL!!!
    Működjön az a rosta, bár kellenek a golyófogók...

Arma...ugye te még előtte nem játszottál ezzel... :) nem látok semmit az az alap... :D lövöm és nem hal meg...ez nem CS itt nincs tunk ha nem célzol lófaszt se érsz, a célkereszt majdnem fölösleges...ha jobban megfigyeled pl ha megjelölöd a középpontot egyszer, akkor ha rányomsz még 2* 3* az ironsight-ra minden alkalommal máshol van a célzó!!!
    itt a fegyó olyan mint a WP kb zoom nélkül... :)
  • Belton
    114.91 Mega az uj Pöcs.
    Remelem el fogadja akk a traningeket mar
  • Világpolgár
    Gyertek Bridge-re: 174.34.160.100
  • Csokis
    Steam-en max.-al töltötte a patch-et. Egyébként valóban javították a patch-el a hibákat?
  • heystumafly
    igen, nekem is ez van, 500al ment fél percig most meg 20al... megint lehet 12órát várni h valamit lehessen csinálni...
  • heystumafly
    jön a peccs mint az istenf**a :DD
  • modellmaker
    mostmár komolyan kérdem, mit szeretnél a billentyű-parancsokkal, amit MOST nem tudsz beállítani?
  • [HUN]Crassus
    nah ugyanúgy nem indul el a MOUT:S
  • [HUN]Crassus
    billentyűparancsokat sem fixálták:S
  • Gabe18
    Hát nekem most fagy minden,tréningbe belépes,szerverre belépés... Majd talán holnap...
  • Gabe18
    Eddig jó... Első tréning már 2x kifagyott betöltés közbe.

Viszont a profilba már pikk-pakk be lehet lépni.Haladunk!
  • Twetr0x
    nekem le sem akarja tölteni az updatet... "Download Starting..."
  • Gabe18
    Érdekes,nekem is updatelte most a Steam,jött is ilyen 900-al kb.,de tartott vagy másfél percig.