60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • cyrus #46746
    a sok geciek.... kapnék el egyet :D
  • cyrus #46745
    szted ki a nandi ? :OOOOOOOOOO
  • Sadist
    Azóta lekorlátozták, mert valakik benyomták aláírásba a világ leghosszabb mondatát
  • Dexa
    ööö... izé... csak úgy... me' mégis...
    ;)
  • Dexa
    íemneten az egyik legjobb amit láttam anno az az volt amit aláírás címszó alatt nyomattak:
    Elfújta a szél extended version kutya töke ahhoz képest...
    ;)
  • N3TuddKi
    a barbi cserélő rovatba akar irni
    :DDDD
  • cyrus #46740
    oda is csítelne :D
  • cyrus #46739
    nem mer valaki meghaxolta....
  • Sadist
    Te IM-netet szoktál olvasni? :O
    Minek akarsz te regelni?
  • cyrus #46737
    esetlegesen előfordulhat :D
  • cyrus #46736
    igyvan...igyvan....
  • Sadist
    Mondjuk hupirózsaszín?
  • Dexa
    de aszongyátok mán meg...
    lehet regelni végre???
    ;)
  • Sadist
    Jaaaa, amit meghekkeltek? Utána meg megszerezték a hekkerek ip-jét és átadták a megfelelő szerveknek? :D
  • cyrus #46732
    egyébként egy ilyen tudományos informatikai fórum... mint az sg.....csak barátibbak a színek :d
  • cyrus #46731
    nemtudod keciek ???? :DDDDDDDDDDDDDD
  • Sadist
    Mondja már meg valaki, mi ez az imnet??????
  • Dexa
    végén még egymás ellen fogunk gémelni...
  • cyrus #46728
    megvan ! az az IP-je hogy localhost !!!!

:DDD
  • Dexa
    [imnet?]
    ;)
  • Sadist
    Aztán majd nézel, amikor Hospitalon borulsz a sniperemtől, mint Lada a bal kettesben
  • Sadist
    (Mondd, hogy megszerezted az IP-jét is! :)
  • Dexa
    hmmm...
    :(
  • N3TuddKi
    ööööö
    ha flashgranatot dugok a fenekébe az már erőszakos vallatás???
  • cyrus #46722
    van pb-shotom és nem félek használni !!!!! :D
  • N3TuddKi
    ha kell valami alkatrész szivesen adok ha tudok ;)
  • cyrus #46720
    csak nem cigányverés lesz ? :D
  • zotyesz
    Tiltakozom Dexa erőszakos vallatása ellen. Az ártatlanság vélelme olyan alkotmányos alapjog, amely minden jogállamban, amelyek elfogadják és követik a demokratikus értékeket korlátozhatatlan. Tekintettel arra, hogy a vád semmilyen kézzelfogható bizonyítékot nem tud felhozni védencem ellen, ezért vádolását pusztán légből kapottnak lehet tekintetni, azonban ez rendkívül hátrányosan érinti ügyfelem társadalmi megbecsülését, amit az évek alatt végzett áldozatos, és segítőkész munkájával ért el.

Na, ezt nektek. :)
  • cyrus #46718
    persze mert 10mp mig eljutok az ellenig :D
  • Free
    mély sajnálattal és síró szemekkel úgy vettem észre hogy a szerver megadta magát teljessen. ma hajnali 5 kor kezdtek belendülni a fiuk vagy lányok ketten és egész napjukat arra szánták hogy két géppel mint1 120 ip cím váltással végig portscennelték a szervert vagy 2 szer icmp csomagokkal tetécve a bajt. ahogy nézem a szerver eddig bírta a folymatos terhelét a hálókártyán és elhunyt. Sanda gyanum szerint valami köcsög tizenévesek voltak amit sikerült kiderítenihogy magyar ip volt mind csak a buták a mEC adressüket felejtették el folyamatosan módosítani így az megvan na meg a logfileok is. ezzel meg a haragommal fogok elmenni a rendőrségre feljelentést tenni ismeretlen tettesekre. holnap megpróbálom defiblirátórral feléleszteni a vasat hátha nem ment minden tönkre mert akkor tökönszúrom magam meg az embereket is ha megtalálom. ha estelge és nagyon remélem hogy nem így van egy olyan embernek nem nevezhető páros szórakozott aki a TS t használta akkor ezúton közölném velük hogy eléggé hjosszú a lista amin azok az emberek vannak kik igazán ki szeretnék őket csontozni. és a feljelentéssel a kezemben minden szolgáltatónak kötelessége kiadni hogy az adott időpontokban melyik flhasználónak volt kiadva az IP cím mert hogy ezt a szolgáltatók loggolják ám. most ennyi köszönöm az esetleges segítségeket és ismételném ez a szerver abszolút nonprofit dolog se nekem semásnak nem származik belőlle anyagi haszna. és ez ezután is szeretném ha így maradna. ha esetleg valaki tud szponzort szerezni akkor annak a bannerét ki tudjuk tenni a TS ahogy a wpc is kint volt.
    köszönöm mégegyszer és 1 perc néma emlékezést kérnék a szervernek ami már több mint másfél éve a mi játékiunkat szolgálta
  • Dexa
    mert ott túléled a drasztukis első 5 mpet de azért a 10 mpig már nem húzod...
    ;)
    végül is jah... erősséged...
    :D
  • Dexa
    Zotyesz látja L az én jogi védelmem...
    őt meg majd... szakszervezet bááázzzz
    :DDDDD
  • N3TuddKi
    éste magadat véded vagy pedig dexa véd téged?
    :O
  • Sadist

A pályára én is kíváncsi leszek. Hospital és Village az erősségem
  • Dexa
    na kösz a védelmet...
  • N3TuddKi
    nem kell terelni...meg másra mutogatni. tessék elvállani hogy "hibáztál"
  • zotyesz
    Ez így van. Na, akkor én megyek is... :P
  • Dexa

csak az ügyvédem jelenlétében nyilatkozom... igaz Zotyesz...?
    ;)
  • Dexa
    ne próbálj meg engem bemártani...
    ;)
  • Dexa
    peeeeeeeeeeeeeeersze...
    ;)