60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    majd a szkvád líderünk dönt a dologról...
    ;)
  • Dexa
    edződni kő bááázzzz....
    ;)
  • zotyesz
    Hiába, a jól felszerelt helyeken... :)
  • BenyBo
    43 perc volt, míg végigolvastam a mai termést....
  • N3TuddKi
    én azt hittem gondolatátvitellel kommunkálunk
  • bcs78
    Bauerek nézzék Bauer Fórumot AA.hu-n. Goofy küldött nektek ajándékot.
  • bcs78
    ...ami mifelénk az okmányirodában található.
  • Sadist
    Bauereknek legalább nem kell TS se. Ami mozog, arra lőnek :DDD
  • bcs78
    Amúgy kissé körülményes lesz majd összehangolni HAF-ot, mert ugye most nemmegy a TS szerver, és mivel a honlapunk is ua-on a szerveren van, így az se. Majd valahogy kikavarjuk MSN-en.
  • zotyesz
    Igazából a lakóhely szerint illetékes anyakönyvvezetőnél kell benyújtani a kérelmet. :)
  • Sadist
    Tiltakozom!
  • N3TuddKi
    biztos HAFosként, de győz benne a bauer vér és leTKza a többi HAFost
    :DDDDDDD
  • bcs78
    Majd meglátom melyik csapatnak megy jobban.
  • zotyesz
    Ez szép volt. :)

A gyors helyzetfelismerés. :D
  • bcs78
    Leszek waron.
  • Sadist
    A kérdés az, hogy HAF-osként, vagy Bauerként :D
  • bcs78
    Mostmá mindegy, marad nekem a komplett névváltás. Holnap megyek az okmányirodába és végleg felveszem Dörner György nevét.
  • Dexa
    nOOb vagy bááázzz és kész...
  • Dexa
    war-ra gyüsz majd?
    ;)
  • Sadist
    Én is néztem ám, hogy mit hadovál itt bcs-ről
  • zotyesz
    Hoppá, bocsánat!
  • Dexa
    direkt nem akartam már mondani de jó hogy kimondtad végre a dolgot...
    :DDDDDDDD
  • bcs78
    Zsotyesz! A bűncselekmény szót lehetőleg ne rövidítsd bcs-nek mert még itten valamelyik n00b férleérti, és engem kezdenek mindenfélével ganúsítgatni.
  • Dexa
    fight for honour...!!!
    ;)
  • mstummer
    Azt nem tudni...de hogy te tékelsz az tuti :)
  • zotyesz
    Elérjük holnap a 47e-t?
  • Dexa
    hát én hosszú idő óta ma tévedtem fel TSre... és akkor hallottam hogy az xy illetők már jó ideje módszeresen baszogatják a szervert...
    szal...
    :S
  • N3TuddKi
    annyi bauert egy helyen ritkán látni
    :)))
  • Dexa
    meglátjuk emberek majd mi lesz WAR-on...
    ;)
  • zotyesz
    200e-ig 1 évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés - alapesetben
    200e-t meghalad, de 2m-t nem, akkor 3 év.

Nem értek a technikai részéhjez, de ha az elkövetés módjából következtetni lehet arra, hogy a szervert tönkre is akarták tenni, akkor megáll ám a bcs. (Remélem Barocas is egyetért)
  • Dexa
    figy
    nem is voltak a legújabb cuccok (pontos konfigot Free adhat)... igencsak nagy igénybe vételnek volt kitéve ahhoz képest amilyen vas volt (pontos "találati" adatokat majd szintén Free-től) és ez mind1ütt plusz még az állandó cseszegetés hogy túlterhelték a rendszert... mit is mondjak nem tett jót semminek...
    most meg... bízzunk a holnapban egyenlőre...
    :(
  • cyrus #46755
    HAFnak nem sok dolga lesz :d
  • cyrus #46754
    shotflém !:D
  • N3TuddKi
    ugy érzem nagy TKzás lesz a waron
  • cyrus #46752
    de hogy bizonyítod hogy ő baszta szét ?

még én, aki valamilyen szinten értek is hozzá is nehezen tudom elképzelni hogy netes adatforgalom miatt hogy mehet tönkre egy hardver...
  • Dexa
    nehogy én is berakjam a te shotodat...
    ;)
  • Dexa
    ahogy nekem Lsorolta Free bőven 10K felett van...
  • cyrus #46749
    mondom hogy ne rakjam ide be a pb shotomat mert a magyar army társadalom kivetne magából aztán mehecc CoDozni ! :D
  • zotyesz
    Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény
    300/C. § (1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
    (2) Aki
    a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
    b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
    (3) Aki jogtalan haszonszerzés végett
    a) a számítástechnikai rendszerbe adatot bevisz, az abban tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz, vagy
    b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését akadályozza,
    és ezzel kárt okoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
    (4) A (3) bekezdésben meghatározott bűncselekmény büntetése
    a) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény jelentős kárt okoz,
    b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen nagy kárt okoz,
    c) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen jelentős kárt okoz.

A technikai részletekkel nem vagyok tisztában, de talán ezt követték el.
    Plusz van egy rongálás is. Ha a tényleges kár 10.000-Ftt felett van, akkor bűncselekmény, ha nem akkor szabálysértés. De ha bűnszövetségben Amihez már legalább két bűncselekmény elkövetése kell) követték el, akkor 10e alatt is lehet bűncselekmény. Szabálysértés esetén elegendő, ha a cslekményt gondatlanul követték el, bcs. esetén viszont a szándékuknak át kell fognia a kár okozását is.
  • Dexa
    az alaptalan vádak csak... ilyet...
    Zotyesz... alaptalanul vádolnak...
    (jogi védelmem erős lábakon áll szal mindenkinek:

(muuuhhhaaahhhaaa...) )