60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Nekem nVidia 8800GT-m van és szintén fagy néha.
    Jelenleg a 3. trainingen nem tudom átverekedni magam. 203-azás flottul megy, m249-nél néha fagy illetve gránátozásnál is néha.

Másik: nekem semmi hud-om nincs. Normális ez? Valamint ha trainig közben valami billentyűbeállítást megnézek, a menüsor ott marad a képernyőn...
  • [HUN]Crassus
    nemtudom ebból a szar steamből hogyan kéne:P
  • [HUN]Crassus
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
    3,2 Gb ram
    Microsoft Windows XP Professional
    ATI Radeon HD 2900 PRO
  • armageddon666
    szal sniper :) és élesben ez mennyire használható?
  • Spészgószt
    A Designated Marksman még mindíg csak basic pedig megcsináltam expertre és meg is adta rá az M16MDR-t ...mind1 majd megadja holnapra...de legalább van IFAK-om végre... :D meg minden expert... :)
  • Spészgószt
    Sgt.SpaceG a katona és M16MDR volt asszem a spec az az a legalsó az első sorban Az ACOG 4x es M16...ez előbb rosszul írtam nem M4 volt
  • modellmaker
    reinstall-t próbáltad már?
  • tototto
    nekem e8400as proci 4giga ram amiből xp 3.2t lát 4850es vid kari és steamen probálom, akinek még fagy hasonló a gépe, csak mostmár kiváncsi vagyok lehet valami ati-s hiba?
  • Vorpal
    Évszázad égése ez a gém is - gyűrűzik be a válság.
  • [HUN]Crassus
    szép! gratz:D
  • [HUN]Crassus
    vagyunk pár ezren:D
  • tototto
    én megjelenés napján probáltam de a traininget képtelen volt fullscreenben betölteni, áttettem ablakba akkor betöltötte de szórakozzon a rák, elfér a gépen majdha kijönnek a patchek rá nézek addig pihentetem nincs kedvem idegeskedni :)
  • [HUN]Crassus
    a teljesség igénye nélkül idézetek hiv fórumból:D

"It's still freezing
    ok. I have downloaded and installed the patch via steam and the only thing that is better is the login process. But the game itself still freezes when I try to do any training and sometimes during the showing of the unreal engine logo. I do not know what is the problem but this patch did not fix it at all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    And same freezing up thing is happening in offline mode too!!!!!!!!!!!!!!

This hotfix changed nothing. Still freezing like hell. No way to play any training or multiplayer

downloaded and installed the patch and still my game dosent start.. it freezez on the small picture that says AA3 and u see those muddy soldiers...

damn my game still freezes when i click on a new available training!
    How come you dont fix this?
  • armageddon666
    IPt, köszi :) egyébként ezt a belelövök egy tárat és vígan lelőtt tapasztaltam én is... de hát aki CSn nőtt fel azt ilyen nem zavarja
  • modellmaker
    ték
  • modellmaker
    ja akkor ok.

akkor lehet vmi olyan konfigotok van, amivel akad. =/
  • [HUN]Crassus
    MOUT training......tegnap 1x elindult és letoltam 8x% ra ,de az authnál kampó lett azóta kuka
  • [HUN]Crassus
    rajtam kívűl még egy olyan tízezer embernek fagy :D
  • modellmaker
    kezdem azt hinni, hogy a te fagyásod user error. mármint nálad van a hiba. hivatalos fórumon nézted már, más is találkozott ezzel a hibával?

ugye még mindig ugyanannál a résznél fagy ki?
  • [HUN]Crassus
    beszarás:P mi meg csak szívunk és szívunk a fagyással:D
  • Facek
    Találtam egy tök jó német szervert, kb 2 órát toltam rajta, tökéletes volt, ritkán voltak nagyob laggok, viszont érdekes, hogy néha az ellenbe egy egész tárat belenyomok ő meg röhögve lelő. Meg is lett az első achievement a hawkeye (bár még nem írja, hogy megvan... :D).
  • PunkZoli
    később hozzáadja majd, várd ki
  • Ron Ragm
    Még mindig vacakol, Obstacle Courset expertre elfogadta, megcsináltam utána a rifle traininget expertre és nem mentette el.
  • [HUN]Crassus
    nyugi nem mindenkinek indul el a "peccsnek" hála sem:P mindenkinek más és más helyeken fagy:D
  • armageddon666
    SzpészDzsí, mi a katonád neve, meg mire specceltél? :D M4 vagy Sniper? ^^
  • gstup
    Tele a hócipőm!Már 7x csináltam meg a basic medic traininget és még mindig nem menti el.Tegnap próbáltam 6x.Okés,nem volt patch,de hajnalban updateltem és abban azt írják,hogy megoldották ezt a gondot.Erre megcsinálom ma és természetesen nem mentette el megint!!! A stream (ha be van állítva,nekem igen),akkor alapból updateli magától igaz?
  • [HUN]Crassus
    nemtudom én sem mire kéne sepccelni:P korábbi verzsönökbe is a red dot-os gránátvetős m4-es volt a favorit,de itt ilyen összevont stukit nem látok alá SF
  • [HUN]Crassus
    gondolom leépíted vele a téglafalat:D
  • armageddon666
    na megvan MOUT is expertre :) van 25APm... nemtom milyen trainingre menjek :S egyrészt szeretnék egy ACOG-t :D sniperkedni jónak tűnik :) messzebbre látok x) másrészt az m4a1 is baromira csábító >.<

a gránátosnál ha jól veszem ki füstgránátot lehet szerezni az m320hoz, az m249nél meg valami SOFTBAG AMMO :S az mi?
  • Spészgószt
    mivel lehet screen shotot csinálni mert az f9 csak neten műxik! a windows meg fekete képernyő!
    Most lőttem meg az M4et a távcsövest 100% ra 1190 pontal... a kocsog levont 10 pontot mert volt benne egy mell lövés a többi szín tiszta hedi
  • HTS s3rg1nh00
    nem
  • Metalmilitiakid
    köszi
  • heystumafly
    hát naggyábol műödik, én megtudtam csinálni a traininget probléma nélül, de sztem a játék maga szar lagos, max ha nincs vmi über high pro géped
  • Metalmilitiakid
    ja és egy kérdés elmentem egy napra és 300 új üzenet, na valaki összefoglalná nekem , működik már a cucc rendesen ?
  • Metalmilitiakid
    lehetnél még 1 kicsit gyorsabb , mert legalábbis nálam van egy olyan bug hogy ha sprintből megyek a szögesdróthoz és úgy vágódom hasra , akkor kb a felénél leszek a hasamon és alig kell kúszni
  • heystumafly
    jóvan, ez egy kalap szar game, a 2 sokkal jobb volt, van 5 pálya, pipelineon b 5 fps, a többi meg játszgatatlan szar, laggos kurva isten az egész, 5fps pipelinenon, régen volt 40-50, eélg érdekes...... :@@@@@
  • Spészgószt
    pasz...csak lövöldöztem de 98%al basic lett :) 850/1200 gondolom nem a fehér részekbe lőttem...ahogy a céltáblákat elnézegettem!
  • Spészgószt
    LOL headshot...headshooot...heeeadshot! kurva jól dumál :DDD főleg 4..5 hedi után :)
  • Ben007
    hogy kell írd már le légyszi pm-be is jó
  • Spészgószt
    közben rájöttem....megvan a 4xtápos M4A1...