60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    Nahát, ehh!
  • HAF Szollar
    Jah és van még egy cím is amit érdemes megnézni :
    http://www.kelsoes.com/how/fcc/index.php

Egy igazi csíter klán, aki felvállalja h ők csíterek.
    A PB még így se tud ellenük tenni

FLS Assaulton játszottam velük, defenseben
    Elkezdődik a kör és írják : What a nice plane
    és már lövik is a reoülőt !!
    szegény 15 csávó még a földet se érte el.

• HAF Szollar

Szrintem nagy siker lenne belőle.
    A US katonák üldözik a titenéves csítereket

• HAF Szollar
    AAO katonák VS. AAO cheaterek címmeL
  • HAF Szollar
    Egy év múlva lehet filmet is fognak belőle csinálni
  • Ahet
    ... a következő hír az lesz, hogy ezt is binláden számlájára írják ;)
    Másrészről pediglen, miként fogja meg a csítereket az efbíáj, szájber krímmel foglalkozó egysége? Tán csak nem a PB segítségével?
  • Psion #47068

Az a helyzet, hogy véleméynem szerint a legtöbb estben a csalók gyerekek ... és egy gyermek nincs tisztában azzal, hogy tetteinek milyen következményei leszenek...
    Ezért jó, hogy Magyarországon 14 éves kor alatt nem büntethető a kiskorú ...

Persze tisztában vagyok vele, hogy az Amerikakiak egy 5 éves kölyköt is képesek lennének gázkamrába küldeni ...

De a gyermek akkor sem érzi a tetteinek következményét ...
    Tehát szerintem ez nem fogja befolyásolni abban, hogy használjon e cheat-et, vagy sem ...

De ettől fügetlenül nagyon jó dolog, hogy már ilyen szinten foglalkoznak a problémával !
  • Nem3sis
    Amcsik elég pszihók ehhez. Simán látom a csítereket a tárgyaláson.
  • Doma #47066
    Email érkezése elég bizonytalan, nekem eddig max 10 perc alatt megjöttek, de olyan is volt aki fél napot várt rá.
    Türelem előbb utóbb megérkezik.
    Addig olvasgass itt. Sok hasznos tanácsra lelhetsz a játékkal kapcsolatban.
  • R0sc0
    nektek is sokat kellet várni arra az e-mailra emi megmondja hogy mi a jelszavad?
    1 orája regisztráltam magam de még mindig semmi.
  • Tomo15
    Azért ez egy kicsit durva
  • zotyesz
    Idehaza is hír lett belőle :)
  • HAFgoofy
    OK! mindenképpen kéne ha sikerül! De te meg szólj ha nem...ne üljünk itt 1 hónapig egymásra várva...
  • Psion #47061
    Nem ...

GC = GameCam

http://www.planetgamecam.com/
  • HAF Szollar
    GC = Game Commander ??
    ha igen akkor nekem megvan :D

túl okos vagyok !!!
  • patacsi HUN
    én momdtam, hogy ha tudtok rá várni Január elejéig akkor hozom, de nem mondtátok és nem erőltettem ;) rákukkantok akkor a dologra...
  • Makkmag
    Megcsináltam a Lopakodós kiképzést :))) Az "A" pontig volt nehéz eljutni :)) HOOAH :)))
  • HAFgoofy
    Igen de nem szeretem! Pláne hogy nagyon nagy méretbe vesz fel! GC sokkal jobb
  • Psion #47056
    Próbáltad már a Fraps v2.0.0.-át ?

itt van a Crack-elt változat :

http://tesco-aao.uw.hu/Fraps_v2.0.0.zip
  • HAFgoofy
    letagadom...nem klántag...túl okos még hozzánk
    Amúgy AA.hu-n kérdezgettem már, de itt is megteszem: mi van a GC beszerzéssel? (nem emléxem ki ígérte)
  • HAF Szollar
    jaj ezt nem ide akartam sorry :D
    lol
  • HAF Szollar
    Valki lécci, honnan tudom letölteni a FULL GAMEt ?
    (Hagy ne olvassam el mind a 93 oldalt)

plz
  • Rózsalány
    óóó, má réégen:))) jáccottam is vele, de aztán a párom átvette tőlem, mer én elég béna vótam...:))) ő mindenesetre nagy fán lett!!!
  • Sadist
    Leszedted már a gémet?
  • Rózsalány
    átjöjjünk kicsit?
    (csak viccelek!!!)
  • Sadist
    Mighty lecsesz minket, mert fölöslegesen szpemetelünk :)
  • szando
    úristen mostmilesz? :DDDD
  • repro
    hoppá 4 és fél órája nem írt senki?
  • Psion #47046
    Felvettem az SF E&E Training-et Fraps-al ...Itt is van haszáljátok "egészségel" :

http://gemmed008.uw.hu/ArmyOps SF E&E Training Help.avi

Xvid-el van kódolva ... és 71,8 MB (75 355 072 bytes)

Kb. 14 percig tartott de sokat bénáztam ... és sajons a vége lemeradt ... de csak az utolsó pár méter ... túléptem a 4.5 GB-os határt ...

Kicsit elba**tam, mert nem avi kiterjesztésel kelletvolna feltöltenem, hanem becsomagolva ...sorry...
  • Psion #47045

Ok ... igen nekem két "actiont" volt egy gombon ... és ki is vágott az AASA szerver ahogy kell ...
  • Sadist
    Én is csak aa.hu-n olvastam, hogy valakit azért banoltak 60 napra, mert bindelve volt neki a dummy lerakás.
  • Makkmag
    Oxy igyexem tartani magam a dolgokhoz és mégegyszer köszi :)
  • bcs78
    A bokorról-bokorra kúszással csak óvatosan. Ne kússz BELE a bokorba, mert recseg-ropog, aztán persze hogy kiszúrnak.
  • bcs78
    Ha úgy csinálod, ahogy ott leírtam, akkor tutira sikerülni fog. Csak összehoztam valahogy azokat a screenshotokat, nemde?
  • Makkmag
    Köszi! Kb én is erre próbálkozom , de még az "A" pont előtt lefülelnek , és nem tom miért pedig lassan kúszom bokorról bokorra :((( , a kiképzésnek ez a része rémálom , és szerintem elég irreális ( főleg amikor a paraszt a bokor közepén vesz észre amikor kb 2 centit mozdulok hangtalanul és láthatatlanul )
  • Sadist
    Az aa.hu-n is van egy leírás képekkel illusztrálva, meg néhány tippel.
  • bcs78
    Talán még az AASA sem tiltja központilag.
  • Sadist
    Hát nekem még PB-vel soha nem volt gond ilyen ügyben, pedig egy csomó gomb bindelve van valami szövegre (Report in+Enemy spotted, "It's my duty" (ha valakit meggyógyítasz, megköszöni majd elnyomod ezt a szöveget, tuti siker :), Fake frag out, nyuszi rajzolása :) stb).
    Úgy hallottam, hogy csak az AASA szervereken és TWL-en nem komálják az ilyeneket, de ott is csak több actiont nem rakhatsz egy gombra. Szövegeket nyugodtan használhatsz.
  • bcs78
    Nálunk a HAF honlapon van egy screenshotokkal bőven megtűzdelt E&E tréning segítség. Itt megtalálod:
    SF E&E Training Segítség
  • Psion #47035

Köszi ezzel csak az a gond, hogy némely szervereken a PB nem "komálja" ha egy billentyű mellé több funkció van rendelve ...

Ettől függetlenül megcsinálom így !