60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Én is elmentem még a Suzukival, pedig a bal fényszóró maradványait lobogtatta a menteszél, stb, de a külső sérüléseken kívül más baja nem lett.
  • bcs78
    Köszi a jó tanácsot.
  • zotyesz
    Múltkor egy LADA Niva Suzuki Alto találkozó utáni eredményt láttam. Csak azt csodáltam, hogy az Alto még saját "lábán" elment.
  • bcs78
    Hát anyag az nincs sok benne, ezzel minden Suzukis tisztában van. Egy nyolcvanvalahányas Mazdával koccoltam. A szuzim saját lábán hazahozott, a Mazdát automentő vitte. Igaz, hárman ütköztünk és a Mazda volt középen.
  • Sadist
    Télleg Mighty, neked aa.hu nem szokott olyat csinálni, hogy nem jelzi ki az új üzeneteket?
  • bcs78
    Hehe... miért? Nem így van?
  • Mighty
    Hasznalj FireFox-ot :)
  • HAFgoofy
    Mondtam már hogy max. csak Army mellett igyál! amúgy együtt érzek...
  • AndrewCB
    Én is két évig suzikival nyomtam. Nem egy nagy szám, de soha nem hagyott ott sehol. Télen, hóban viszont nagyon jól kezelhető!

Bezzeg a SAAB-om az kétszeris szarban hagyott! El is adtam! :)
  • AndrewCB
    valami baj van az americasarmy.hu-val. állandóan bezárja az explorer-t. Másnál is ugyanez jelentkezik.
  • [negativ] Cirek
    és együttérzek.
  • [negativ] Cirek
    Suzuki? Ha autóról van szó akkor nem vagy biztonságban... én egyenesen félek Suzukiban, mert láttam egy párat összetörve, és hát, "erős" konstrukció.. :/
  • Sadist

[együttérez]
  • Ahet
    "Ezzel egy új korszak kedződött el az életedben!"
  • mstummer
    Gondolom utánna őzpörkölt volt otthon :)))
  • cyrus #47100
    csak akivel szemben van rá okom
  • zotyesz
    Együttérzek. 2 éve egy suzukiban ülve találkoztam egy őzzel. A kocsi túlélte velem együtt, de az őz...
  • sz4bee
    Köszönöm a segítséget!
  • bcs78
    És végül: ma összetörtem a Suzukimat. Kérem, mindenki fejezze ki mélységes sajnálatát és együttérzését az engem ért kár és lelki stressz miatt.
  • bcs78
    Akkor tedd fel a javító peccset: AAO 2.2.0 -> 2.2.1 patch
  • bcs78
    És egyetértek Slow bácsi felvetésével. Gyakrabban kellene peccset kiadni. Mondjuk havi 1-2 alkalom bőven elég lenne. És ezzel jelentősen lehetne redukálni a működő csítek számát.
  • sz4bee
    2.2.0
  • bcs78
    Nem válaszolnak, mert a hiba már javítva. 2.2.1-es patch-el mennie kell.
  • Doma #47092
    Milyen verziószámú a játékod?
  • Sadist
    Attól, hogy nagyobb betűkkel írod be, nem fognak előbb válaszolni, csak taplónak fognak tartani.
  • bcs78
    Ez az egész nyilatkozat egy elhamarkodott hülyeség, nem véletlenül vették le a hivatalos Fórumról. Nem lesz itt FBI meg Secret Service. Maximum azokra szállnak majd rá, akik pénzért árulják a különböző hekkeket. Azt is szép csöndben lerendezik. Jóhl megbüntetik 3450 dollárra, és elküldik egy kórházba 30 napra ágytálakat üríteni. Ha esetleg peches, és durvább büntit kap, akkor meg választhat: vagy 60 nap a megyei fegyházban, vagy leszerződik a US Army-hoz katonának egy évre.
  • Sadist
    Még most is nagy az arcod
  • sz4bee
    Hi! A MOUT-ban célpontok nem reagálnak a lövedékekre, és bizonyos ajtók nem nyílnak.US Weapons után automatikusan teljesítetté válik (ez ami nekem nem sikerült)Amennyiben ez mégsem így történne, akkor írj egy email ide: [email protected], és ott kivizsgálják a dolgot. Volt akinek válaszoltak ez miatt?
  • R0sc0
    egyser kétszer megagyalják .....
    ismerös..
  • cyrus #47086
    hozzám menthetjük őket ha fraps kell, fel tudok szabadítani akár 30gigás partíciót is,.... ;)

[mer rendes]
  • bcs78
    Hooah! Gratulálok Makkmag. Ezzel egy új korszak kedződött el az életedben!
  • cyrus #47084
    sztem meg pont aki 14 alatt van az szarja le a leginkább....
    14 évesen nekemis akkora arcom volt mint egy ház....sztán az ember rájön pár dologra és visszavesz....
  • bcs78
    A Psion által javasolt Fraps egyik hátránya valóban az, hogy nagy méretű videot készít, viszont egyben ez is az előnye, mivel tömörítetlenül rögzít. Ebből következik, hogy a megvágott, végelges anyag sokkal jobb minőségű lesz, mivel csak a procedúra legvégén van tömörítési eljárás. Szemben a GC-vel, ahol már az alap video rögzítésénél is van tömörítés.
  • R0sc0
    szerintem meg ha már voltak olyan rendesek és kiadtak egy gamát INGYENESEN akkor megértem hogy ilyet tesznek mert hát ki is akarja hogy tönkretegyék a jatekukat amit megcsinaltak. szerintem aki 14 évalatt van az jol befsik ha ilyen nyilatkozatot tesznek közzé. szal nem feog csitelni. lehet hogy nem is fognak ilyen szankciokat bevezetni, hanem csak elrettentés céljábol csinaltak.
  • Doma #47081
    Sztem burkoltan nem a 12 éves pattanásos jimmy ellen nyilatkoztak aki letölti, használja majd, 2 hét után félredobja a csalást, hanem azok ellen akik a neten közzéteszik illetve készítik a csalásokat.

Ha az igazi hekkerek akik tényleg csinálják a csalást "elfogynak" (semmi esélyt nem látok rá), akkor kis pattanásos jimmy nem tud majd új csalást letölteni a játékhoz és nem is fog jáccani.

Jah és még egy akikkel találkoztok és láccik hogy csal, azt ne hívjátok hekkenek, mert a hekkereknek van eszük - amit sajnos elpocsékolnak arra hogy feltörje a játékot -, de hívjátok őket szánalmas senkiknek - akinek másik ember "munkája" kell ahhoz hogy élvezni tudja ezt játékot - akik tönkereteszik más ember szórakozást.
  • sz4bee
    Hi! A MOUT-ban célpontok nem reagálnak a lövedékekre, és bizonyos ajtók nem nyílnak.US Weapons után automatikusan teljesítetté válik (ez ami nekem nem sikerült)Amennyiben ez mégsem így történne, akkor írj egy email ide: [email protected], és ott kivizsgálják a dolgot. Volt akinek válaszoltak ez miatt?
  • Slow
    merthogy normális játékot kell csinálni, akár minden nap ki kell adni peccset, ez a módja a védekezésnek, nem a katonaság...
  • Sadist
    Ott a pont
  • Slow
    komolytalanná és amerikára jellemzővé...

nagyon utálom a csítereket, de ez egy akkora kecseg tulzás, hogy minden józan ember csak csóválja a fejét...
    --- és egyszerre félelmetes is.. kb ugyanezzel a dumával támadnak meg országokat is...
  • cyrus #47075

"Tudjuk, hogy kik vagytok és meg fogunk benneteket találni. Megcáfolhatatlan bizonyítékaink vannak arról, hogy valami illegálisat tettetek. Az amerikai hadsereg dühös amiatt, amit tettetek és el fog jönni értetek, hogy elvigyen."

na ez teszi az egész nyilatkozatot komolytalanná.... :(