60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Hát semmi új, de azért gondoltam megosztom veletek is. Frankó ki is AI-t szeretnének az Overmatchbe coop fícsörrel. Nagyon rákoncentrálnak erre a mesterséges intelligencia cumóra (csapat szinten is) és nem kizárt a singel player megjelenése. Ennyi konyhanyelven. ;)
  • Nyers
    [Dev]nXain:
    The Overmatch release will only have AI for co-op game play and possibly new training levels. The AI we're currently working on is very far from what comes with the Unreal SDK. It also focuses on AI as a coordinated military unit, rather than the individual bot level. We're been pretty ambitious with our end goals and are not creating just another set of elablorate scripts like the kind that have become so popular with FPS games lately.

We won't be stopping there... the plan is to continue rolling in new technology, increasing the functionality of core systems, and to expand the game play (including the single player experience.) One of our core development goals has been to jump to the next level of technology rather than following the crowd.
  • Free
    Rednben vettem akkor kiírok mindent kivéve a neveket
    CSak az lesz hogy mi kell kb mennyibe kerül, és hogy mennyi van belőlle meg.
    plussz hogy mi a cél, mik fognak futni mire lessz kitalálva stb stb . plussz eddigi látogatottsági adatok és miegymás
    Holnapra kész
  • zotyesz
    Valamint, az is számít, hogy kb. mennyi láétogatója van, hány különböző játékohz, tevékenységhez van igénybe véve, mert lehet, hogy egyes adakozónak számítana, hogy milyen marketing értéke is van.
  • patacsi HUN
    és meg lehet "versenyeztetni" a beszerzést is ;)
  • zotyesz
    Ja-ja, abszolút egyetértek. Miután utaltam, például szeretnék anonim maradni. Viszont ha van egy lista, hogy mi kell, és mennyi jött össze, akor megpróbálok utánanézni, hogy esetleg még valamiben, illetve valahogy nem tudnánk-e segíteni.
    Az FSN tégla projektet láttátok már? Na, az valami hasonló. :)
  • Mighty
    Ez jó lesz, de azzal nem értek egyet, hogy neveket is felsorolj.
    Ha ősszejön a pénz, esetleg a TS alapcsatijába be lehet írni a sponzored by alá a neveket (összeg nélkül), de az sem létfontosságú. Azt hiszem mindenki egyetért velem, hogy nem azért küldünk pénzt, hogy ott szerepeljen valahol a nevünk, hanem hogy tudjuk továbbra is használni a TS-t :)
  • Free
    Jó ötlet neki is állok elkészíteni plussz ha mindenki hozzájárúl felteszem rá hogy ki mennyit és mikor utalt. és hol tartunk plussz mik kellenek meg mindent ami ezzel kapcsolatos.
  • Free
    köszönöm szépen mindenkinek neggedve a "nyomásnak" várok még februzár végéig és bízzunk a szerencsében. valahogyan meg fogom , fogjuk oldani a dolgot
  • [negativ] Cirek
    Anti-Trojan Shield egész sokmindent szokott találni
  • Mighty
    Én ráeresztenék a gépre egy kis trojai és spyware keresőt/írtót.

Az ad-aware nem biztos, hogy elegendő.
  • patacsi HUN
    nem lenne rossz sztem csinálni egy költségvetést (konfig+ára) és mellé azt, hogy mennyi gyűlt össze már, és ezt pár naponta közzétenni. Az embereknek kellenek a látható, feldolgozható dolgok... Így biztosan eredményesebb lenne :)
    Az nem számít, hogy hamarosan lesz aa.hu szerver, mert attól még évekig használta mindenki a "Weine" szervert.
  • zotyesz
    Free, légyszives várjál még a visszautalással, még én is utalni fogok. Csak hát pénzügyeimet régimódi úton kezelem, ezért személyesen kell a bankomat felkeresni. A gond eddig csak ott volt, hogy nem volt időm átmenni oda (másik település, ugye a falvak előnye), de a héten elintézem. :)
  • Dexa
    az egész dologgal kapcsolatosan csak annyi a FELHÁBORÍTÓ, hogy vkiben egyáltalán felmerül az a dolog, amit most itt olvastam, hogy lenyulná a lét Free...

azt azért Lmondanám, hogy eddig ő a saját keséből finanszírozta a dolgot, INGYEN dolgozott azért hogy legyen ez a több TS szerver is és aki akar és normálisan tud viselkedni felmehessen rá, hogy azzal tudjon dumálni akivel akar...
    semmi ellenszolgáltatást nem kért eddig sem csak annyit hogy aki felmegy vislkedjen normálisan, ami mit is mondjak nem nagy kérés mindent figyelembe véve...
    szal kis hazánkban sincs semmi ingyen, se az állandó netkapcsolat, se a hardware cuccok...

a probléma nem is abból adódik hogy ki az aki hozzájárul vagy ki az aki nem járul hozzá... a probléma csak vkinek a rosszindulatú pletykájánál van...
    az tiszta hogy senkitől sem várható L a teljes bizalom... de akik voltak fent már TSen, azok pontosan láthatták mire menne az ÖSSZES lé...
    na ennyi...
  • Gfreiter
    Free, jövő hónapban be tok szállni, de most le vok merülve. Mennyi kéne még a szerverhez?
  • bcs78
    Én mindenképpen küldök néhány ezrest, csak most lezúztam a kocsimat, és most rendeznem kell az anyagiakat.

Szerintem mindenki aki küldött pénzt, ismer téged, és az azért küldte, hogy felhasználd. Aki meg nem ismer téged, attól meg sajnos nem lehet elvárni, hogy teljes bizalommal legyen az ügyhöz.
  • Josszimatroz
    rgr.. hat rosszindulatu pletykak mindig akadnak.. foleg kishazankban.. en orulok h van valaki aki ezt a ts dolgot felvallalja szervezi csinalja.. en lusta vagyok az ilyesmihez ugyhogy hajra..
  • Free
    Nézd én nem haragszom érte mert tényleg kellemetlen nekem ez a dolog. eddig mindig 1 esetet leszámítva próbáltam megoldani a dolgokat magamtól. sajna eddig futotta de no para mert nem adom fel a dolgot csak megpróbálom majd másképp megoldani. a clanwar.hut akkor is szeretném beindítani ha törik ha szakad. ha minden jól megy lesz már munkám márciustól és akkor elkezdek gyűjteni egy nagyon komoly szerverre. meg kaptam pár telefonszámot ahol talán szponzort találni aaz elképzeléseimre. meglátjuk majd mi lesz. megmondom őszintén hogy én is szkeptikusan álnék ehez a dologhoz ha szimpla felhasználó lennék.
  • Mighty
    Az az emberke szégyellheti magát.
  • Free
    jaaaaaaaaajjjjjjjjj

neee

nem úgy kell felfogni. én nem azt mondtam hogy kevés vagy ilyesmi hanem azt hogy mi 8 an akik tedtünk bele pénzt kevesek vagyunk nem azt hogy mi 8 an keveset tettünk bele. pont ez az amit el akartam kerülni. ez nem kötelező dolog ez csak fakultatív. én tényleg és komolyan tök hálás vagyok neked is és mindenkinek aki eddig beleadott. nem azért írtam hogy adjatok még hanem azért hogy senki se azt higgye hogy nekem kell a pénz. szeretném elkerűlni azt hogy az legyen hogy most gyűjtök meg minden és valaki ( már halottam vissza) azt mondja hogy ez a pénz nekem privát célokra kell. és erről szó sincs.
  • Josszimatroz
    sajna tolem csak annyi tellett amennyi.. kov honapban talan tudokmeg..
  • Free
    jah a hónap végéig várok és ha nem akkor februárban utalom vissza mindenkinek. higyjünk a csodákban. Bár meg kell valalnom mindenki számára sokkal olcsóbb ha keres egy másik TS t meg Patacsi is akar egy armys TS t csinálni az army.hu alá úgyhogy szinte felesleges a dolog
  • Mighty
    Éppen akartam kérdezni, hogy áll a project. Látom nem rózsás a helyzet. De mi van ha várnál még a visszautalássa 1-2 hetet? Lehet sokan még nem döntötték el, hogy küldenének vagy sem. Az is lehet, hogy még nem érkezett meg hozzád.
  • Free
    szia mindenki.
    Ez a szerverre gyüjtünk dolog nem jött össze eddig tisztelet a kivételnek. csak azt akarom mondani hogy mindenkinek visszautalom a pénzét amit utalt erre a célra, nehogy az legyen, hogy lenyúlom. köszönöm a segítséget azért. megoldom majd valahogyan másképp a dolgot.
  • Mighty
    Legközelebb csináljuk úgy, hogy támadóba állunk.
  • Slow
    egészség ;)

én meg mire visszakeveredtem (most) már sehol senki, de sebaj ;)
  • bcs78
    Biztos várható, csak nagyon ne számíts rá. Így ha mégis lenne, akkor majd kellemes meglepetés ér.
  • Sadist
    Köszi a játékot xSU
  • Sadist
    Az a kár, hogy suliban nálunk órán soha nincs net :(
  • mstummer
    1 kérdés: A köv peccsben várható vmi új fegyver vagy m4 kiegészítő?
  • cyrus #47125
    ott az xsu :D
  • Josszimatroz
    kene valmi aao flametopic aszem...
  • Mighty
    De, szokott. De nem izgat... melohelyen van idom kibogaraszni az uj uziket :)
  • zotyesz
    Akkor mi lesz az általános leszereléssel? :)
  • Slow
    így van...:)

egyébként még az jutott az eszembe, hogy ha ez az amcsi-hadsereg-akció beválik, akkor pl az UBISOFT is felállíthatna egy fegyveres erőt magának (Tom Clancy segítene :P)

pár fiksön-könyvben/filmben van ilyen...
  • zotyesz
    És támogassátok a pandák megmentését. (a vörös pandákét (firefox)is) :)
  • repro
    Cookie beállítások.
    Tűzfalad is buzerálhatja a cookiekat. (pl ZoneAlarm)
  • Slow
    igen igen:

- Használjatok "nem IE"-t (Firefox, Opera, Maaxthon stb)
    - Ne használjatok autót (csak ha muszály ;))
    - A hadsereg ne a cheatereket vadássza, hanem szereljen le és adja oda a lét az éhező gyerekeknek... (aao nélkül ki lehet bírni, kaja nélkül nem...)
  • Sadist
    Ezaz, döntsük meg a Micro$oft egyeduralmát! Használj te is FireFoxot!
  • bcs78
    Explorert tessék elfelejteni, és "fedezzétek fel újra a netet". Tőccsed le a Fájörfáksztat.