60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Utána regisztrálni kell magadat egy weboldalon, és olyan nevet adsz magadnak, amilyen csak jólesik :) Viszont egy kiképzést el kell végezni, amit nem javaslok a mai napra :)
  • bogyoka
    hihi, akartam szerkeszteni a hozzászólásomon, és észrevettem, hogy Sadist szövege van itt benne a szerkesztőmben, majdnem átszerkesztettem

Persze, azt feltétlen letöltöm, köszike:)))
  • Sadist
    A patchet feltétlenül szedd le és telepísd, különben oltári nagyokat fogsz szívni a kiképzéseken.
  • bogyoka
    ja, akkor 1500-as:DDDD

És ha meg van mind, akkor adok magamnak nevet? Alig várom már,hogy jáccak

Már régóta akartam, csak most fejeztem be egy másik játékot, nem akartam félbehagyni
  • Gfreiter
    1500-as? :) Az jó, kb 2,5 óra. Semmi extra felrakni egy peccset. Letöltöd a főkönyvtárba, elindítod, kész :)
  • bogyoka
    1600-as chellom van

De peccset azt inkább én nem telepítem, attól félek, majd a férjem felrakja akkor holnap
  • Gfreiter
    Hát attól függ milyen neted van, de 2-3 óra tuti, + peccs + telepítés + tréning :)
  • bogyoka
    Tudom, jártam itt régebben
  • Dexa
    ennyi offoló között?
    flém rulez
  • bogyoka
    Mé? Sokára jön le?

Akkor ma nem indítom be
  • Gfreiter
    Fox is, míg letölt...

Mi itt mind aranyosak vagyunk ;)
  • bogyoka
    Ó, de aranyosak vagytok, kapásból kaptam segítséget köszike

Már azt hittem holnapig fogok várni:DDD
  • Gfreiter
    wán Dexa
  • Dexa
    némá'...
    wán Dzsí...
    ;)
  • Dexa
    2.2.0-t töltsd le onnan... utána még a 2.2.1 patchet rakd fel rá és készen is vagy...
    :)
  • Gfreiter
    Igen, azt, Majd utána le kell egy kis peccset is tölteni, de előbb ezt.
  • bogyoka
    vagy szerintem mindegy, nem muszáj válaszolni, jó lesz nekem az is:DD
  • bogyoka
    jó ez okés, és akkor (2.2.0) 733.6 MB ezt töltsem? Mert én még sosem töltöttem ilyeneket, nemtom melyik szám mit jelent
  • bogyoka
    húhh, kicsit mentem odébb, és már ennyi hozzászólás lett

hát erről: http://americasarmy.hu/spawn_point.php

Persze az a másik gépen van a flashgettem, ezen nincs:(( Akkor ezen nemtom letölteni? Pedig én mindkét gépemre akartam
  • Mighty
    Toltsd le innen!

Lecci igazitsatok el Bogyokat, mert eppen jatszom.
  • Free
    ettől féltem mert hogy a szerver beszarásával így azok a cuccok se elérhetőek
  • Mighty
    aa.hu-rol gondolom, ami hozzad vezet...
  • Free
    csak mert az americasarmy.hu honlapján lévő letőltés linkek nagyrésze szerverprobléma miatt nem jó :(
  • Gfreiter
    Használj Flashget letöltésvezérlőt...
  • Free
    Honnan akartad tölteni ???
  • bogyoka
    Hellókák Kis segítség kéne nekem, vissza most nem görgetek, az nekem túl sokk

Mér nem tudom letölteni a játékot, azon kívül,hogy béna vagyok?

Kaptam kis leírást, hogy hogy kéne, de valamijért vagy nem oda keveredek, vagy nemtom, de nem jön le nekem:(((

Kiválasztom a Downloadnál a 220 full wint, azt mondták azt kell, és a címerre kattintok, csak félig tölt, aztán leáll. Most miért?
  • MarkBlade
    Én örülök az infónak.. nem mindig van lövése az embernek vadászni az infókat.. Úgyhogy ne add fel Nyers!!!
  • Mighty
    Nekem az erstenel van szamlam es netbankom.

de csak azert mert ott melozom :)
  • bcs78
    AAO szerver hosting? Penge lenne. 4 dolcsi per szlot per hó.
  • bcs78
    Igen ez egy OTP-s balhé volt.
  • Sadist
    50 darab army szerver! :OOO
  • Sadist
    Tudom, csak amikor elektronikus számlaügyintézést kértem, úgy gondoltam nem fogok én utalgatni senkinek, úgyhogy csak lekötést kértem ;)
    Egyedül az utóbbi hetekben hallottam valami balhéról, hogy valakik csináltak egy a bank honlapjához hasonló oldalt és annak a linkjét küldözgették e-mailben, egy üzenettel, hogy sürgősen változtassák meg a jelszavukat (vagy valami hasonló dumával). De amint kitudódott már küldte is a bank a körlevelet, hogy semmilyen e-mailben kapott linket ne nyissanak meg.
  • Free
    sajna nem kapok rá kedvezményt pedig jó lenne igazán. akkor nem lenne gond a szerver procijával mert berendelnék egy olyan alaplapot amibe 4 proc belemegy és telenyomném procival. na ezt nem kell komolyan venni de a jövőt tekintve ha már meg lesz a sjaát vállalkozásom akkor veszek egy 64 procis 16 giga rammal pakolható 1 "U" s szervert :c)))))

kb 50 db army szervert lehet futtatni rajta. és akkor beindúlna a magyar AAO hosting :c) Honor szerverek a kelet európai szekció.
  • Slow
    egyébként Free... akit így hívnak, mint téged, az kap kedvezményt procivásárláskor? :P

(ááá, biztos nem mondta még senki...:P)
    ;)
  • Slow
    pedig kényelmes, faca, és nem gázos (legalábbis én még nem hallottam róla, hogy gond lett volna...)
  • Sadist
    Nekem is el kéne intéznem, hogy neten keresztül tudjak átutalni is. Csak vagy lusta vagyok elmenni a bankba, vagy pedig nincs időm :(
  • Nyers
    Igen persze de addig ne írjunk le semmit amíg nem láttuk.

Egyébként meg ezért jó ide híreket írni, szerencse hogy nem fordítottam le egészbe.
  • Slow
    Free, én is tervezek küldeni kis lét, csak várok bevételt (most tipikus januári leégés van...;)) sokra ne számíts, csak a fragrate-emnek megfelelőre telik (bár tudnék roe-mennyiségüt küldeni ;))
  • Josszimatroz
    nagyszeru.. eddig is sok fasz rohangalt a palyakon most majd jonnek a nagyon inteligens Ai-k.. fasza.. inkabb abugokat csinaljak mar meg.. a csitereket szurjek..
  • Barocas
    hasznos lehet:

ez