60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Josszimatroz
    lol.. 2 pont..
  • Barocas
    egy nőnek kell jönni a fórumra, hogy a "muszáj" végre helyesen legyen leírva :DDDD
  • bogyoka
    jajj de izgulok most tőtődik lefele

És azt írja, hogy 1 óra hossza lesz a letőtési idő, csak most mennem kell dolgozni
  • bogyoka
    "kemény bogyó" nem is olyan rossz

• Kutyika
    Noffene!Nem vagyok csíter, de telerottyantottam a gatyót rendesen...(amúgy bocs, hogy ritkán nézek ide be, de a netem + a rossz pingek miatt, nem nagyon tudok játszani, vagyis tudnék de élvezhetetlen) Van valami újdonság? Jól vagytok?
  • [HUN]Crassus
    ezt nezzetek:http://www.blunitrox.co.uk/3DImagesAnaglyph.html
  • [HUN]Crassus
    Legyel: "Succubus" a Succubus-ok nagyon kegyetlen nostenydemonok akik szepsegukkel elcsabitjak a gyanutlan ferfiakat majd felfaljak oket:)sztem ennel kemenyebb meg vaganyabb nev nem is kell:)

esetleg cifrazhatod a beirast pl:"$u ( ( uBu$",hogy megjobban megrettenjenek toled:)
  • Slow
    legyél csak nyugodtan Bogyóka, az jó név, és ha úgyvesszük akár kemény is ;) kemény bogyó... van olyan ;)
  • repro
    nem szoktunk HUNt tenni a végére.
    Ha már minket utálnak ne utálják a magyarokat is :P
  • Gfreiter
    Figyelem, holnap mindenki készenlétben :)))
  • Gfreiter
    Hát én mindig kifogom a jó napokat... Igazából gondolkozom, hogy mit lenne érdemes. Újítani a gépen, vagy az egészet lecserélni a francba? De ez még túl új ahhoz, hogy kidobjam, eladni meg úgysem tudnám.
  • Doma #47225
    Miért akarsz minden újoncot az xSUba protezsálni???
  • bogyoka
    szólok feltétlen, muszáj lesz, meg mindig szólok ha elakadok, neaggódj

Holnap estére már tréningezek
  • Doma #47223
    Jáááj Dzsí! Megint beleszaladtál... Most voltam fent eu serveren voltunk max 8an max 100 körüli pinggel, de olyan lagok voltak mint még a 2.1ben sem....
  • Gfreiter
  • cyrus #47221
    -(xSU)-Ironlady[HUN]
  • Gfreiter
    Mindenképp a nagyobb gépen játssz :) Ha elakadsz a töltésben/telepítésben, csak szólj majd.
  • bogyoka
    Hja, persze,jó, már leesett, de majd holnap, mert szerintem a másik nagy gépen fogok inkább játszani, az jobb, és most nem tudom megnézni, mert kivan kapcsolva, és nincs kedvem bekapcsolni
  • bogyoka
    Lehet,hogy pont azt választom, tökre teccik

Mert ha én belejövök ám fijúk, akkor én nekem, nagyon szokott sikerülni a lövés, szal, vigyázni kell:DDD

Sok háborús játékot jáccottam ám
  • Sadist
    A számgép konfigodat :)
  • bogyoka
    milyen konfigomat?

De nemrossz név az
  • Gfreiter
    LOOOOL :DDD
  • Sadist
    Marcang
  • Gfreiter
    Jó. Pl IronLady[HUN] :) Ez jó kemény :)
    Írd le légyszí a konfigodat.
  • bogyoka
    Nem baj, megszoktam,hogy amíg nem jövök bele levagyok lőve, már nem izgat

Majd ma éjjel megálmodom a nevemet, valami kemény nevet választok
  • Gfreiter
    Halihó Nem megy. Ma próbáltam játszani egy unoff szerveren. 40-60 körül volt a pingem, de a szokásos genyó volt folyton, úgyhogy feladtam. Újításig pihi...
  • Doma #47210
    Talán máris ki kéne vonulnod a csatatérre vagy mi???
  • Gfreiter
    Jó lesz. Milyen géped van? Egyébként ne izgulj, ha az elején a kelleténél picit többszöür lőnek le :)
    A nevem pedig: Spc. Gefreiter
  • bogyoka
    Jó, feltéve, ha tudom majd a nevedet:DD

De tudom, hogy csak multis, már mondták, egyenlőre félek kicsit a valódi katonáktól, még sosem játszottam multiban, de majd megszokom őket, meg lelövöm

Nagyon izgulok
  • Gfreiter
    Remélem télleg szeretni fogod :) Akkor majd játszunk együtt. Ja, de egy fontos dolog: ezt csak neten, multiban lehet játszani, tehát nincs single része.
  • bogyoka
    JaJó, értem, de remélem bevesznek a csapatba

Várom a tréninget, nagyon szeretem
  • N3TuddKi
    sztem az a legfontosabb
    ;)
  • bogyoka
    mellbőség is kell?
  • Gfreiter
  • Dexa
    hát jah... szar lenne ha már itt is...
  • Sadist
    Ja és keziccsókolom!!!
  • Sadist
    Bazze, éppen joinolok a szerverre, erre leléptek! :(
  • Gfreiter
    LOOOOOOOL
  • Sadist
    Francba!
    Most én voltam lassú De legalább nem Dexa alázott le
  • Sadist
    Hö?

A nevedet azt itt adhatod meg, azzal hogy regisztrálsz (Register->Register account->User name (Ez lesz a játékban használt neved), email, telefon, mellbőség, stb. ;) Utána kapsz egy e-mailt benne egy linkkel, amivel aktiválhatod a "virtuális katonádat").