60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Mi történt?
  • pet70000
    mia' rák van????
  • Doma #47553
    Buffel már feladta! Azt mondta hogy valszeg hagyja a rákba a 90honoros accountját és azt csinál vele a crypto gyerek amit akar :(
  • Sadist
    A jó kurva anyád Crypto, te geci csaló!!! Most már tudom kiről beszélt Doma. Rohadt kis szarcsimbók az összes [LV]-t, meg néhány embert levágott duplicate loginnal, köztük Schafbauert is!
  • lenta
    Én már párszor +csináltam, és mindig sikerült! Úgy tudom, hogy érkezés elött egyenessen előre kell sasolni, és közvetlenül elötte 2x nyomni a használ gombot! (de ez csak az én véleményem!)
  • bogyoka
    Köszi, Sadist, megpróbálom úgy:))

Pedig nyomtam a használ gombot, nem engedtem el az E betüt, még a földön sem:))
  • Doma #47549
    Fékezés a használ gombbal amivel ajtókat tudsz nyitni!
  • Sadist
    Földet érés előtt fékezz, különben kitörik kezed lábad! Még a tornyos kiképzésnél mondtak valami ilyet, hogy földet érés előtt 90°-al el kell fordulni, hogy az oldaladra és ne pofára ess. Én valahogy úgy csináltam, hogy nagyjából belőttem a kört, aztán az utolsó métereken oldalra fordulás + fékezés.
  • bogyoka
    Nem értem, és nem értem, SOS

A repülőből ejtőernyőzöm, több próbálkozásra már többször sikerült a körben landolnom, sőt, most utóbb, már a zöld füstben ereszkedtem le, nagyon szép volt tényleg.

De ennek ellenére, nem jutottam tovább.:(( Akkor mért nem jó? Mi baja van?
    Ha jól fordítottam, valami elégtelent ír nekem, pedig nem haltam meg.

De még türelmes vagyok.
  • Josszimatroz
    szegeny Crassus.. mint laThato anno meghuztak tuti gyurmazasbol meg rajzolasbol..
  • Josszimatroz
    dehogybaj! csinaljatok es kesz.. nem kell hozza semmi.. Sadist-ot meg sza.jatok le :P individum vazzeg! nehogyma mas szabja meg micsinasz.. de nezzetek meg americasarmy.hu-t a tracker miatt... ott lehet bereggelni clant.. is..
  • Sadist
    Mér' eddig lehetett?
  • Friczy
    Útálom a saját szerverszabályokat!!! Lassan fingani se lehet..
  • Slow
    ez pár esetben előfordul, pl, ha critical errort kapsz, akkor még pár percig fentmarad a neved a szerveren és ha előbb bemész, mint, hogy eltűnne onnan a "multad", akkor van ez a duplikált login...
    másik meg, mint azt Tanult Kollégám említette, csíter vette fel a neved...
    ;)
  • bcs78
    Biztos össezakadtál egy csíterrel. Crassus küldte ezt a képet néhány oldallal ezelőtt:
  • Tafaya
    Köszi. Ezt írja:

Tafaya has been kicked for attempting a duplicate login.

De úgy látom mindenkit kidobott evvel a hibával.
  • Doma #47539
    Sok oka lehet: megszakadt a kapcsolatod, leállt a szerver, másik pályára áll át a szerver, klánszerver esetén admin is kitessékelhet a szerverről. Ha ez történik akkor az armyops.log fileban keress rá a kick notification szavakra és kiderül hogy kidobtak e vagy a fent említett esetek valamelyike történt.
  • Tafaya
    Sorry már biztos volt fenn de az mitől van hogy néha játék közben egyszer csak kiírja hogy Loading Map és kivág a menübe?
  • SirThomas
    Köszi! A trekkeren már fent vok!
  • Doma #47536
    Szerintem fontos hogy klántársaid és te is regisztrálj a trekkerre ott lehet a klánt is regisztrálni, és ha belejöttök a játékba akkor pl ott is van bajnokság és liga amire külön lehet regisztrálni. Illetve van még pl TWL de sajna én ezekben nem vagyok otthon. De gondolom americasarmy.hu-n találsz róla infót, meg asszem fórum is van az oldalon twlről. Ott biztos találsz infót bőven. Jah és nem árt ha a klánotokból valaki tűrhetően beszél angolul, hogy más klánokkal tudjatok kommunikálni.

Ts szervert találsz olyat ami magyar és publikus, ha ott szépen megkérsz egy admint akkor lehet hogy még egy szobát is regisztrálhattok a klánnak!
  • SirThomas
    Ti is használjátok a TS-t?
  • SirThomas
    Régóta nyomjátok már?
  • SirThomas
    AHA, akkor nem csak nekünk jutnak ilyenek eszünkbe! :)) Sportszerü csatában soha nem szégyen a vereség!:)
  • SirThomas
    Nem gond az, ha kikapunk. Valakinek veszteni is kell! :)) Egyébként még mi is tapasztalat gyüjtésben vagyunk. Csak érdekelt ez a klán dolog!
  • Free
    Slownak teljessen igaza van elöbb tapasztalat kell nehogy úgy járjatok mint mi régen hogy tapasztalatlanúl csináltunk egy Clant és lealáztunk mindenkit :c)))))))))
  • Slow
    ha sok az armys, akkor kell sok klán, de ha egy klánban 10 alatti a létszám, az minek is van?
    a klántagok 30-50 százaléka mozgósítható általában egy meccsre
  • Slow
    hát szerintem, ha valaki egyedül játszik, akkor csatlakozhat egy csapathoz, viszont, ha vannak társaid (szerintem legalább 8-10 ember minimum kell!) akkor mé' ne alapíthatnál klánt? arra azért lehet számítani, hogy sűrűn kikaptok, meg szerencsétlenkedtek a ligákkal, merthogy nincs tapasztalat...

konklúzió: hasznosabb először tapasztalatot szerezni, megfigyelgetni másokat, ki hogy csinálja, felmérni a dolgokat, esetleg más klánba beszálni, vagy összeforrni olyanokkal, akiknek van némi alapismeretük a klánosdival
  • marsu
    Hi hi nemsokára, én is hozzátok fogok tartozni a regisztráción már túl, vagyok.

Hi boldog szülinapot. Bcs
  • SirThomas
    És olyan nagy baj, hogy olyan sok klán van? (mint tudatlan kérdezem! :)) ) Te mikor lettél klán tag?
  • SirThomas
    Ja,meg annyit! Lehet, hogy most kezdtem, de nagyon megtetszett és szeretnék felnőni a nagyokhoz!:) A klán meg egy olyan dolog, hogy mindenki szeret valahová tartozni. Pár cimbimmel akik szintén most kezdték gondoltuk, hogy csináljunk egy klánt, hogy legyünk egy csapat! Tényleg ciki?? :)) Valahol el kell kezdeni!
  • Sadist
    Nem, nem rád céloztam. Csak nem szeretném, ha olyan lenne az Army társadalom, mint a CoD-os, hogy mindenki klánt alapít és a végén több mint 150(!) legyen.
    Created 01/03/2004 00:00:00 AM
    Last Updated 01/23/2005 00:00:00 AM
    Szal ezek alapján 1 éve és 20 napja :)
  • SirThomas
    Taknyos?:) Itt rám céloztál? :)) Az igaz, hogy most kezdtem! Csak érdekelt a dolog! Gond? Te mikor kezdted?
  • zotyesz
    Társak. :) (más nem)
  • Sadist
    Szerintem ne azonnal a klánalapítással kezd. Nézd meg a callofduty.hu-t, vagy magát az egész CoD társadalmat. Minden második kis taknyos alapít egy saját klánt.
  • SirThomas
    Szia mindenki! Ismét kérdezni szeretnék! :)) Mi kell ahoz, hogy klánt csináljak?
  • Makkmag
    Tuti mert találkoztam vele megint , és ismét lelőhetetlen volt , a többiek is panaszkodtak :((( Ennyire béna nem lehetek 1,5m-ről !!!!!
  • repro
    előfordul.
    nem kell rögtön csítre gyanakodni :)
  • Makkmag
    Létezik golyóálló mellény ?????? Egy lengyel tagba közvetlen közelről beleengedtem 1 tár kalusnyikov lőszert , amíg töltött , aztán pofán lőtt az RPG-jével , én persze kifeküdtem azonnal :((( Csít ??? Vagy csak én voltam béna ? :))) Nem volt színes a neve :)))

Boldog szülinapot BCS
  • bcs78
    Köszi még1x mindenkinek.
  • patacsi HUN