60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • marsu
    Elakadtam, a második EÜ tesztnél, 63% miért nem elég.!!
  • repro
    fake :P
  • SACA_(HUN)
    És ez?
  • repro
    deszaaar :)
  • Dexa
    pölö kik vállalnák L szívesen az adminoskodást?
    ;)
  • Mighty
    Én nem adminokra gondoltam, hanem arra, hogy pl a punksbusted.com vagy az aaserveradmins.com oldalon található mimimális PB beállításokat (cvar, MD5, stb) átvennék.

Azt sem értem, hogy az official WC SE pályán miért vannak engedélyezve a view pointok és miért csak 1st person nézet lehetséges spectator módban?
  • Sadist
    Mert lusták adminokat alkalmazni. A szerverszolgáltatók csak bezsebelik az amcsiktól a pénzt, aztán szolgáltatás meg nulla. Szerintem bőven volnának olyanok, akik játék mellett is szívesen elvállalnák az adminoskodást. Miért nem lehet megcsinálni, hogy xy-t kijelölik, hogy na komám, te úgyis gyakran jársz erre a szerverre, normális is vagy, adminkodhatsz, aztán ha valami balhé van, akkor majd téged veszünk elő.
  • Mighty
    Én csak azt nem értem, hogy az official serveren miért nincs semmi ilyen beállítás (cvar ellenőrzések).
  • Sadist
    Milyen szép, hgy már rég megoldhatták volna ezt a névváltoztatós dolgot két egyszerű paranccsal...
  • Mighty
    Valami hasonló készül az americasarmy.hu FAQs részlegbe:

A score táblázat (F1) oszlopai:

1. honor szint
    2. különleges rang (beta teszter, katona, fejlesztő, stb), a csapatban betöltött rang és a hozzá tartozó fegyver jele (ehhez egy képes ismertető is mehet)
    3. Player name - játékos neve
    4. Score - Goals, Leader, Enemy, KIA, ROE oszlopok összege
    5. Goals - a körben teljesített feladatok végrehajtásáért kapott pontok (gyógyítás, objective(-ek) "megcsinálása", csapatod győz
    6. Leader - A szakasz és osztag vezetők kapják a győztes kör végén (attól függ, hány ember élte túl a kört)
    7. Enemy - Minden megölt ellenfelélért 10 pont
    8. KIA - ha meghalsz, akkor -10 pont
    10. ROE - csapattárs vagy a pályán lévő NPC sebzéséért, megöléséért kapod (lásd FAQs/haladóknak/ROE számítása)
  • Mighty
    Gondolkoztam rajta, hogy beszólok nektek valami frappánsat, de megondoltam megam.

Ezért csak álljon itt ez: LAS!!!!
  • cyrus #47584
    egyébkéntis ki az a majti ? meg lehet neki mondani jöjjön ki a CSARra :D
  • cyrus #47583
    nemis szpemelek pedig annyit mostanában :D

csak épphogy toplistán tartom a topikt :D
  • pet70000
    :D
    kapsz Mightytól, azmá' biztos, de nem baj...
  • SirThomas
    Akkor az sem mindegy melyik szerveren játszom. Hülye kérdés! :)) Honnan tudom, hogy melyik az OFFICIAL vagy a LEASED? Egyáltalén mi a különbség?
  • cyrus #47580
    nemmeksértőd csaak szmájli lemaradt np :D
  • pet70000
    öööö..... jó, oké,.... nagyjából értem, mondjuk úgy félig....
    de nem megsértöd me' nyakonválak' azséls....
  • cyrus #47578
    na kuzsé képemről szisszen, htxvm....

meg nemisbeszart mer hugyozott.... azséls....
  • repro
    itt nézheted meg belépés után, h mennyi pont kell a kövezkező honorig
  • repro
    bizonyos pontszámot kell elérni (akár több játék alatt) OFFICIAL vagy LEASED szervereken.
  • repro
    RTFM

Goals: Feladat teljesítéséért kapod körönként.
    KIA: (ennyiszer haltál meg) x -10 pont
    Leader: (HA csapatvezető vagy hányan élték túl a kört a csapatodból) x (valamennyi pont)
  • SirThomas
    Szia mindenki! Megtudná nekem mondani valaki, hogy a Goals, Leader,KIA mik ezek. Meg, hogy miért kepom? Ja,meg az hogyan lehet, hogy emelkedik a score pontom, de a honorom nem?
  • Mighty
    A névváltogatósók ellen ezt nyomjátok be a server PB configjába:

pb_sv_changemax 1
    pb_sv_changeperiod 900

Ez azt eredményezi, hogy 900 másodpercig csak egyszer lehet nevet változtatni. Ha változtat nevet, akkor kick lesz a jutalma.
  • Doma #47572
    A sráccal találkoztam már villagén nem volt valami nagy spiller, de sztem ő is csak szenvedő alanya a szarházi csalóknak és csak lenyúlta valaki a nevét...
  • [negativ] Cirek
    nos. ma volt szerencsém találkozni egy 100honoros csíter n00bbal.
    ez így önmagában még nem furi, de az már igen, hogy a pb listában a neve Paul-Melon volt. Róla tudom hogy tényleg 100-as. a kérdés az hogy ő núboskodik, vagy ellopták az accountját és erre használják?
    ha az utóbbi akkor tisztelt high-honor urak, kérem vigyázzanak az accountra! :)

most nincs kedvem feltenni képeket is, de ha igény van rá, akkor amint felkeltem feltöltök párat. :)
  • Gfreiter
    A 90fok szerintem arra vonatkozik, hogy előre nézz, vagyis a fejed legyen 90 foos szögben a talajjal.
  • Gfreiter
  • pet70000
    érdemes a HEW klánba belépni szerintem is, me' beszarás mijen' jól játszanak!!!

• Josszimatroz
  • cyrus #47566
    akció közben is lehet divatolni :D

megy a cserebere az opforral :D
  • Sadist
    Tudod mi a lol? Az hogy múltkor mikor spectatoltam valakit akkor oakley volt rajta. Átnyomtam egy másik emberkére, majd kis idő múlva vissza. Akkor már nem Oakley volt rajta, hanem az a védőszemüveg. Megint átnyomta egy másik emberre, majd megint vissza, akkor meg már nem a szemén volt a szemüveg, hanem a homlokán :) Jó mi?
  • cyrus #47564
    jaja, csak az oakleys a jóak, síszemcsi suxxol
  • Sadist
    Pár napja én is elkezdtem offline screenshotokat csinálni, de meguntam, hogy soha nem olyan karaktert rak be a pályára, amilyet akarok. (kék, narancs Oakley-s, normál satyi stb.).
  • cyrus #47562
    szépk.... mostmá nekemis neki kéne fekünni :(
  • cyrus #47561
    [HEW] klánnál tagfelvétel vanik.... :D

[megjegyez]

Ha a LEGjobbakhoz akarsz tartozni, gyere...
  • Sadist
    Szép!
    Photo Shoppal csináltad?
  • [Rush]
  • Sadist
    Jah, sajna ez mind spectator módban történt, úgyhogy nem tudtam teljesíteni bauer kötelességem
  • Sadist
    Egyik klánszerverre bejött egy Crypto nevű gyerek, elkezdte chatbe színesen osztani az LV-seket, aztán mikor elkezdtük nyomni a pb_kick-et sorba kivágott minket duplicate loginnal. De mikor visszamentem azt mondták, hogy sikerült banolniuk.
  • Doma #47556
    Semmi extra csak Sadinak volt ma egy éles bevetése bauerként de nem tudta letékázni a csítert...