60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Doma #47677
    Télleg van képem hogy nem kempel!!! :)

• Sadist
    Az ilyen nem is tudom, hogy miért játszik. Mert hogy nem a játékélményért, az biztos!
  • Sadist
    Uram atyám! Nem tudod mit hagytál ki eddig! Tudod mekkora feeling Hospitalon sorba osztani a fejeseket? :D Csak pislognak, mint a kiszántott vakond, hogy honnan szedték le őket :D
  • cyrus #47674
    [verhetetlen]
  • Dexa
    a véres állat...
    :D
  • Sadist
    Akkor borulj térdre előttem is, mert én is mindig támadó szeretek lenni :D Bridge különösen unalmas Defense oldalon.
  • Dexa
    értjük mi...
    ;)
  • cyrus #47670
    én egy órát nem birok ki ugyanazzal a fegyverrel :D
    néha sopmod, néha dugóspuska, de ha nagyon bedurvulok akkor RPK :D
  • Dexa
    hát ha lennének 2havonta pecsek ide is akkor ahogy ismerem magam szorgosan tölteném le és frissíteném a gammát...
    ;)

mountain pass-on igazán jó a sniper...
    de ami a legjobb: m16 vs m16 mountain pass-on távolról
    :)
  • Bobber
    öö nem az ajo hogy nemjatszottam hoanemhogy osztom az eszt:)
    csak a felreertesek elkerulese vegett:)
  • Bobber
    tok jo hogy lassan egy fel eve nem jatszottam es osztom az eszt:)
    de hat sajan nem sok idom van mostanaban ezzel nyomulni pedig telleg ultra jo game
  • Doma #47666
    Több mint 1000 órája van villagen, és még eccer nem láttam a kezében más fegyvert, még akkor sem ha helyet változtatott. Ellenben van olyan screen shotom ami cáfolja hogy kemper.... :)

Gondoljatok bele 1000 óra több mint 10000 kill mind rpgvel!!!!!
  • Bobber
    pedig nem rosz ha az ember megcsinalja a mesterlovesz treninget:)
    lehet vele jokat jatszani:)
    foleg a bridgen:)
    bar ott mar annyira tudjak az emberrek hogy hol a snioper hogy a miatt nehez:)
  • Doma #47664
    Mint említettem nekem nem volt netem, csak egy éve van, lehet hogy jobb is így mert most akkor bfel jáccanék amit addig nagyon sokat toltam, még a gépemeen is fent volt amikor bekötötték a netet, csak sajna mindenféle hülye peccs kellet ahhoz hogy neten lehessen tolni (ezért nem is küzdöttem vele sokat). Meglett az army egy 2.0 egy file tök eccerű volt a kezelése, szal nem volt gond. (Sniper tréningem mai napig nincs meg :), bár eddig nem éreztem hiányát, még a közel 170 óra bridgen sem :)

(Jah még egy gamma volt ami érdekelt volna OFP, de azt is agyon kell peccselni hogy lehessen vele neten tolni, de nekem ahhoz nincs türelmem.)
  • Nyers
    De ő az. Nem az agáz, hogy RPG camper, mert egy két körig tényleg poén, de ő mindig ugyanazt nyomja, ráadásul a szűk folyóson vagy ajtó nyílik nincs sok esélye az embernek.
  • cyrus #47662
    még nem unták meg a CSAR-t :D
  • Dexa
    ő ki?
    nem szoktam villidzsezni szal a kérdésem helyénvaló...
    ;)
    nem róla beszéltetek korábban (már nem tom ki írta be) hogy képes 9 percet egy ponton guggolni mozdulatlanul hogy ha vki arra jön akkor az rpg-jét kilőhesse?
    ő az?
  • Nyers
    Na ja, kevés a village szerver az is tök instabil. Sztem az egyik legjobb "újgenerációs" pálya, de alig játszák. :(
  • Mighty
    Végül is nekem az összes ködös pálya nehéz...
  • Dexa
    és #47652

nekem a gémen már akkor megakadt a szemem amikor még csak infó volt róla hogy lesz egy ilyen gamma. Akkor már Lkezdett érdekelni a dolog. Szal nekem az elején ami szopás volt az a második sniper training... de az nagyon...

az elején kom fura volt de jó, amikor magyar arccal is találkoztam végre a gémben...
    ...no meg ez első igazán jó magyar ármis szerver...
    ;)

mai napi nyereményjátékunk kérdése:
    mi volt ezen szerver neve?
  • Nyers
    Hát igen, régebben néhányszor játszottam Mighty-val Villaget és tényleg minden tiszteletem az övé, hiszen szitne mindig a támadást részesíti előnyben, pedig klasszisokkal nehezebb, mint a védelem. Főleg ha olyan balf*szok is ott védekezenk mint az RPGbuzi SztefanKing. ;)
    Szóval:
  • Doma #47657
    Melyik a legnehezebb pálya?
  • Doma #47656
    Hát jah mondjuk a csaíterek menjenek!!!! Egyébként szürnyű a helyzet mostanában szerver téren. Asszem éppen tegnap vagy tegnapelőtt láttalak hogy megjelentél valamelyik village eu serveren és kb 2 perc után kihalt a szerver :( (Bizta elkapott a PB persze neeeem) De télleg nagyon gáz hogy pl EU 40 és az összes eu village szerver kb 5-6 perc után dob egy hátast mostanában.
    Ennek örömére tegnap át is mentem pipe sf re de ott meg volt 2 db 99! honoros csíter! Nah az nem volt semmi amit azok műveltek. Persze admin nuku mert az is official eu server volt....
  • Mighty
    Ha az lennék, akkor miért a legnehezebb pályán játszom támadót?

Maga a feltételezés is felháborít
  • Free
    mi ez a játék amiről beszéltek ????
  • Nyers
    Jaja, én is sokáig csak visszaolvastam! ;)
    Egyébként röhej, hogy még most is mennyire nem közismert game az AA, de talán jobb is így. Remélem a BF2-vel sokan egy jóideig elpártolnak a gametől és jobb lesz a közösség a szervereken.
  • Doma #47652
    Hehe én is ezt az infót találtam először AAról. Sajna nekem tavaly februárig nem volt netem, de amint lett ez lett az első játék amit letöltöttem. Mondjuk én americasarmy.lap.hu-ról találtam ide a fórumra és nagyon sokáig kussolva (vissza)olvastam a hozzászólásokat, és nem én akasztottam ki jónépet a Mi a ROE, Honor, stb? kérdésekkel.
  • Sadist
    Honorribi vagy? :O
  • Mighty
    Szal nem utállak annyira, mint amennyire mutatom
  • Mighty
    Az csak azért van, mert mostanában nagyon szarul játszom és eléggé rosszuul viselem a kudarcot. Te meg mindig akkor jössz, mikor ez a pillanat elérkezik.
  • Nyers
    Hát akkor most elmesélek egy storyt! Nekem az AA volt az első netes játékos és pontosan ugyanezek a kérdések foglalkoztattak. ;)
    Az elején egyszerűen nem voltam képes megcsinálni a Marksmanship Training, majd a Sniper Trainingnél nem tudtam, hogy mit is kell eltalálni a végén. És amikor a honorom (azt se tudtam mi az) lement 9-re és nem engedett fel szerverre, hát teljesen kész voltam. Ezek miatt az elején majdnem abbahagytam az egészet. Sokat szaroztam míg rájöttem mit hogyan miért. Ráadásul az egész AA cumóra az SG-n találtam rá (Háborús játékok). Persze akkor még nem fórumoztam, így mindent egyedül kilett kiszőrözni, de megérte. ;)
    A mostani kezdőknek meg már egy egész állomány hivatásos segít túljutni a tréningeken, itt az sg-n vagy az aa.hu-n is. ;)
  • Dexa
    vér nem válik vízzé...
    ;)
  • Sadist
    Akkor ezért van, hogy mindig lelépsz, amikor éppen joinolok arra a szerverre, amin te játszol :D
  • mstummer
    Ezek igazi Baueres kérdések :)))
  • Dexa
    tudna vki nekem segíteni?
    nemrég játszom ezt az America's Army nevű játékot... nekem megtetszett
    szóval amikor gémelek és nyomok egy F1-et akkor ott sok mindenféle adat szerpel ... azok mit jelentenek?
    Nem tom még...
    Tudnátok ebben nekem segíteni?
    Jah és hallottam vmi olyat a játszogatás közben hogy honor... az meg mi és mit jelent?
    Segítségeteket előre is köszönöm.

• Doma #47643
    HTXVM
  • Sadist
    Elnézést, nem is az újregeket utálom, hanem az olyanokat, akik idióta topikokat nyitogatnak, hülye/értelmetlen kérdéseik/kéréseik vannak, nem képesek normálisan hozzászólni a topikhoz stb. Igaz ezek gyakran újregek, de még egyszer elnézést kérek!
  • Mighty
    Áh, hagyd el. Én is utálom a 2004-ben regelteket

• Sadist
    Akár így is felfoghatjuk :) Megtelt a tököm a sok újreggel itt az SG-n.
  • Doma #47639
    Ááááá, dehogy!! Csak azonos IQ szinten reagáltál