60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    én is láttam ott mebereket azon izgulni, hogy jó legyen a teszt meg az orvosi...

sajnáltam őket kicsit, hogy nincs jobb ötletük az élethez...
  • Strahd_
    Nekem van képem Reprorol mikor Koszovoban harcolt .)
  • Strahd_
    :) én meg örültem hoyg felmentettek :) frissen öv-vizsga és fegyvervizsga után :D és nem vittek be :p

Edzésen mondtam az edzömnek sajna ma lazsálok közelharcbol felmentve .) nyomhatam is a fekvötámaszokat :D

• Strahd_
    DE

Patacsi a hacker király :D azért is készült ani Anti Patacsi hack 1.sok..
  • Slow
    Ace Ventura:
    "Paaaaaancser.. pancserpancserpancserpancser paaaaaancser"

;)

Én még sorozáson kitöltöttem egy olyan tesztet, hogy ott helyben kaptam egy (biztonsági) beutalót kivizsgálásra :)
  • Strahd_
    te már ott is csiteltél :)

bezzeg én vittem papirokat mondtam olyan mozgássérült vagyok mint a szél

- Sorozo orvos: A
    - Én : de hát itt a papirom hoyg a gerincem szar
    - Sorozo orvos: Jo akkor C és közelharcbol felmentve :)
  • Strahd_
    igy járt ilyen az üzlet :)) azok a barmok akik ebayen vezsnek meg meg is érdemlik akik árulnak azok is.
  • Slow
    Zsozs, meg Barocas, nem vagytok dühösek? :PPPP
    ;)))
  • Slow
    nyilván van olyan aki megveszi...:/

viszont azon röhögtem, hogy ezek a hekkerek csúnyán leverik az ebay-n a honor árát ;) aki meg hónapokat dolgozott az acc-ján, hogy eladja, most zöldülhet...

cumi ;)
  • Strahd_
    de ki az a hulye aki megveszi? attol jobb a jaták ha 100 honorod van? szeirntem nem :)
  • Mighty
    Végül is csak egy egyszerű account összehasonlítás kell. Teszem azt a négy hónappal ezelőtti és a mostani állapotot összehasonlítják és máris kiderül ki az igazi és ki a fake 100 honoros.
  • Doma #47788
    Trackeren azt írták hogy ezek az accountok bannolva vannak/lesznek, és meglepően az AAO is kijelentette hogy tudják hogy kik az igazi 100 honorosok, és tesznek róla hogy a fake accountok eltűnjenek.
    Remélem nem csak pusztába kiáltott szó, és tényleg csinál végre valamit a army és pb!
  • Psion #47787

Igen ezzekkel a rohadékokkal már találkoztam ... de már múlthétvégén ... Pipeline-on ...

Előszőr el sem akartam hinni hogy egy 96-os és egy 100-as Honor-al rendelkező arc cheater lehet ...

Aztán ott írták, hogy ezek "Honor Hacker"-ek ... óriási erőfeszítésbe telt le TK-zni őket ... de egy szellőzőbe hajított gránát védhetetlennek bizonyult ...

Aztán tegnap a srácokkal láttunk két pókot is 100-as Honor-al CSAR-on akik maximálisan nOOb-ok voltak ...

Mi jöhet még ??! Remélem a Tracker-t nem törik fel !!!
  • pet70000
    nem, nem, ha Joszi azt mondja, akkor kuzs' van mindenkinek...
  • Barocas
    Hát speciel engem érdekelne, ha nem baj :DDDD Bár eddig nem vágom, honnan indult, de minden szappanoperába bele lehet csöppeni a közepénél is.
  • Free
    Szerintem ez a 3 hozzászólás volt össz vissz és le is zártuk nem offoljuk szét a topicot mint mások
  • Josszimatroz
    ezt ha lehet intezzetek privatban mert senki nem kivancsi ra...
  • Free
    Ha van isten akkor láthatom életben is a buta primitív fejedet
  • Psion #47781

Ne sírjál ... lessz ez még rosszabb is ...
  • Free
    Kedves nedves TESCO Psion ról nem változott a véleményem .. he he csak erősödött :c))
  • Doma #47779
    Ehh most olvastam trekkeren: pár köcsög hekker csinált fake szervert ahol millió pontokat lehet gyűjteni, ezáltatl pár perc kérdés egy 100 honoros account! Ezekután a kis mocskok eladják a 100as accountokat E-bayen! Röhej, miért él az ilyen "ember".....
  • cyrus #47778
    mivan ? nyomtál egy kis célzóvizet ? :D
  • Mighty
    *laktanyaba
  • Mighty
    Ja. Leszallt a kozeli buszmegalloban es begyalogolt a kaltanyaba :)
  • bogyoka
    Jelentem, voltam kicsit harcolni, már kezdek alakulni
    de még nem az igazi

Még nagyon nem megy a serverkeresés, de nézem a O-át és a csillagot, oda szoktam menni:)))

• repro
    épp akartam írni:
    off
    ismerősöm kiment a légióba. megkérdezték, h hogyan jött és mondta, h Gyalog!
    rögtön felvették:)
  • Sadist
    Akkor már inkább a francia idegenlégió.
  • repro
    azt hitem h együtt megyünk! gyalog
  • N3TuddKi
    gondolod hogy emiatt a játék miatt fogok kivándorolni amerikába katonának?
    LOL
  • Sadist
    Utolsó a legjobb :DDD
  • repro
    Nesztek. Ctrl+Alt+Del Comics

• cyrus #47768
    én ha akarok bridgen is teszek magamnak SF fegyót, meg a falakat is el tudom tüntetni :D
  • Makkmag
    Aha ! Köszi :))) Akkor megpróbálom :)))
  • Sadist
    Előre megfoltont, különösen aljas szándékkal, hidegvérrel megpróbáltad félrevezetni szerencsétlent!
  • cyrus #47765
    raktál rá optikát ? weapon mod menüben kell építgetni :D
  • cyrus #47764
    kuzsé...azt hozzágondoltam mer ő is tudja :D
  • Sadist
    speedhackes cheater
  • Makkmag
    Ammán megvan, mégsenem kapok optikás stukkert , semmijetsenem :(((
  • Sadist
    Meg persze SF pályán kell játszani, ott pedig C18 slotot kell választani.
  • cyrus #47760
    lekésté szaros ! :D