60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Doma #47839
    Hehe épp én is ezeket nézem, bakke 5 dollárért árulják az Army CDt
  • Sadist
    gennyláda
  • Sadist
    Nagyon helyes ;)
  • Doma #47836
    Az a jó hogy a közhangulat már teljesn ellenük van. Mindenki irogatta hogy pb_kick! És kör elején mindenki kereste hogy hol van a csaló mindenki vétszemt kapott egy kis tkra
  • Sadist
    Ilyenkor be kéne nyomni valami olyasmi szöveget, hogy a Bauer család üdvözletét küldi :)
  • Doma #47834
    Izé még mialőtt névbitorlással vádolna a család "bauerkodtam", ez szó amolyan szállóigévé vált sztem!
  • Doma #47833
    Volt megint a Crypto genya is(Cry X néven, ha jól emléxem), most már 70 honorja van nem 60 és megint Buffel accountját használta, de sajna nem abba a csapatban voltam, de másik arc elintézte :D
  • Sadist
    Szép munka, kolléga! Hulljon a férgese
  • Doma #47831
    Tök jó, ma bauerkodtam :D
    75 honoros csíter genyát letkztam kéccer aztán lépett a szerverről
  • SirThomas
    Köszi a segítséget!
  • Sadist
    Igen. Vagy lopsz egy gránátvetőt vagy RPG-t az ellenségtől és visszamész szétkapni a sólymot.
  • SirThomas
    De tegyük fel, h nincsen az sem! Akkor le kell gyilkolni mindenkit, h nyerjük a pályát?
  • Sadist
    Szétgyújtod egy piros gránáttal.
  • SirThomas
    Sziasztok! Hogyan kell megsemmisíteni a SF Csa pályán a helikoptert, ha nincsen már RPG-m?
  • Mighty
    De mivel a börtön is egy pályának számít, újra csatlakozik a börtönlakókhoz...
  • cyrus #47824
    nyomsz egy tabot és beirod h reconnect.

ez mindig az aktuális utsó szerverre csatlakozik.
  • Myster
    loool! nekem a boxolos jobban bejot...emlékeztet a ROCKY-ra
  • Slow
    naon pihent arc :)
    legjobb, amikor az úton szobabiciklizik :D
  • patacsi HUN
    thx :D
  • Lupis
    Amint felraktam a patchot egyből ment:D
  • Lupis
    Huha elakadtam a trainingben :D mout-nál mit kell csinálni? mert az ajtót sehogy se akarja kinyitni
  • Josszimatroz
    akkor mesz egy masikra... legalabb nem anyaznak mikor visszamesz..
  • marsu
    de má azt sem tudom, hol voltam??!!
  • Doma #47816
    Késtél!
  • Dexa
    meglógsz a börtönből és mész vissza gammázni...
    ;)
  • marsu
    Hi börtönbe kerültem, az armiban, most mi lesz??
  • [HUN]Crassus
    na ezt figyeljétek!!!

http://daemlich.net/4447
  • Barocas
    Köszi a gratulációt, nincs itt semmi titok, az új accountom neve Saccorra, a rate-m 1.68, ami igencsak közepes, de sebaj :DD

A tracker accountom publikus. Várok minden kedves magyar érdeklődőt egy közös kis game-re, mindig jó magyarokkal düccülni :P
  • Friczy
    Ugyammá, nem nagy ügy, 2008-ra nekem is meg lesz...
  • Myster
    Innentől kezdve te leszel a helyi látványosság a szervereken... mindenki a trekker statjaidat nézi és figyelik hogy mikor nagyobb a Fragrated az átlagnál... asszem ragtapasz is ezért nullázott... :D (vagyhanem akkor pardon :D)

Amugy télleg gratula mindkettotoknek a 100 honorért!
  • Gfreiter
    Itt...
  • Sadist
    Nem ajánlod fel az accountod a Bauereknek a szent cél érdekében? :)
  • Barocas
    Nem, a 100 elérése után lockolják a pontokat (annyit ROE-zok amennyi jólesik, néha jól jön :DDD), az idézett oldal nekem most azt mutatja a pontjaim száma -1.876.323 pont (na ennyi roe-t azért nem :D).
  • N3TuddKi
    engem sorozás után elküldtek a pszichiátriára ;)
  • Psion #47805

Tényleg Barocas, a http://www.americasarmy.com/ számolja tovább a pontokat ugye ?

Tehát ha feljebb lehet lépni mint a 100-as szint akkor erre lehetőséged lessz ... elméletileg ...
  • Barocas
    Dehogynem RÁD, még mindig nem mutatja az egyenlegem a pénzt, amit az első accountomért küldtél, megkérlek addig ne szinezd ki a nevet :PP

tréfát félretéve: a magas honor észrevételem szerint kicsit nagyobb életerő, ezt a 203-asokból lehet észrevenni.

Egy másik jelenség sajnos, hogy ezek miatt az ember nem mehet rendes accal játszani, mert kösznés helyett azt kapja: "100 honoros buzi csaló, fake account, kick him pls" oszt még csak spectator voltam.lol

Aki akar magának paranoid tüneteket, az csak felmegy az MPC oldalra és ott lehet látni, hogy éppen hogy csak adidas cípőt nem választhatsz magadnak a superman katonádra, annyi csalás van...

Az összes official szerver CSÍTERPARADICSOM!, nincsenek adminok, és nincs screenshot, borzalmas ami ezeken a szervereken megy.

Szét van alázva ez a szerencsétlen játék, nem csodálom, hogy DeLuca ki van akadva.
  • Strahd_
    Mielött randizni mész...
    http://www2.b3ta.com/femaleorshemale/#
  • Josszimatroz
    hat ez eleg szar volt...
  • Mighty
    Szőke nő egy iskolában mint pszichológus kap állást. Rögtön az első napon meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, csak áll magában. odamegy hozzá és megkérdezi:
    - Jól érzed magad?
    - Jól.
    - Akkor miért nem futkározol a többi fiúval?
    - Mert én vagyok a kapus...
  • Josszimatroz