60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Makkmag
    Én se :)
  • Myster
    én meg egyik lengyelt sem csipázom armiban...errol ennyit...:D
  • Josszimatroz
    jah RT! nemtom ki h van velem en nem csipazom 1Rb nevu lengyel pofakat.. neha ugy tunik nofog-al operalnak... es erdekes modon (multkor leaseden nyomtuk ellenuk volt pb sreensot nezegetes.. es csodakcsodaja csak olyan creenshot volt roluk ahol kozelre nezelodnek.. tehat ahol nem tudod lecsekolni van e fog v nincs.. ahhoz kepest h altalaban sumak dombon hatul rezegtek 4-5 percet..
  • Barocas
    a legjobb az lesz ha te már hajnali egykor felmész oda :DD
  • Josszimatroz
    jah kurvajo.. szimbolizalja az egesz armyt.. ize a palyak kulonbozoseget.. eh qrvajona..
  • Barocas
    Próbáld RT-n alazni, megnézem mi lesz belőle:))
  • Myster
    pedig éjszakánként megtehetnéd, mer mindig hajnali kettokor fennvan a hoszpi ambrus tetőn sznipával :D
  • Josszimatroz
    ma hospitalon talalkoztam egy 13 eves hazankfiaval.. megvan az utanpotlas... idezek tole egy ket magvas gondolatot parbeszedet..
    "pliz gimme csipa" kiderult ez nala a sniper..5 mp mulva
    "gimme csipa a kurvaanyad" kov.kor.. TESCO te mindig ilyen noob vagy?.. legyaktam 3 ninjat vipet lelottek helipad elott)..
    aztan volt meg kurvaanyad tobbszor.. :PPP
  • Barocas
    Te meg bekapod bazze, itt fórumozol ahelyett, hogy rónánk a köröket a havas lejtőkön, meg az éjjeli sivatagban... 84-es mi? meg mellé ugrálaszl mint a bakkecske, és gugyorászol mint az orosz népitáncos:DD
  • [negativ] Cirek
    legalább kevesebbszer kell :)))
  • [negativ] Cirek
    nem halhatatlan, simán megfexik egykét fejestől, bár már régen löttem rá. :)
  • HAFgoofy
    Hehe...
    - egyrészt ebbe a mardel dologba inkább nem szólók bele, mert szerintem úgy is tudjátok mi a véleményem:
    - a másik hogy jófej az új banner
  • Josszimatroz
    jah reconnectman.. :)))
  • Myster
    ezérhalhatatlan a patek...
  • Barocas
    Na látod ezt én sem tudom hol lehet olvasni. De észrevehtően "többet bír" az ürge ha nagyobb a honorja, szerintem ez nem csak nekem kellett észrevenni. Meg állítólag a stamina is gyorsabban visszaáll maxra, és a skill is magasabbra csúszhat.
  • Myster
    jaésa bauerság is jelent valami bónuszt, konnyebben lehet olni havert mint ellent...lol
  • [negativ] Cirek
    valami életerőplusszt jelent a honor, mert 84esként nehezebben halok meg mint bauerként :)
  • rezes
    je nem egy clanok kozotti flem megy itt.ilyen is reg volt mar.koszi mardel:)
  • Myster
    Te mardel! milyen játék teccik neked?
  • [HUN]Crassus
    NORMÁLIS STÍLUSBAN?? ezt ugye te sem gondoltad komolyan?,de teszek rá mit gondolsz remélem az életben nemtudod feltelepíteni te gyepis!
  • [HUN]Crassus
    és legalább 12 éves......
  • [HUN]Crassus
    egy kis féreg vagy!
  • [HUN]Crassus
    "MARDEL Témához"hozzászólva:KÖNYÖRGÖM AKASSZUK FEL!!!Viccet félretéve esküszöm levágom a Taigetoszba a gyereket ha mégegyszer idemeri tolni a képét! Nézzél már magadba te kis primitív kancsó!
  • Myster
    Jujjj, az gáz, máshol nincs szo? valami internetes? Pont egy kat. ujsag foglalkozik az AA val??? lool komolyan elofizetek...
  • Josszimatroz
    aszem az Uj Ember c. ujságban volt erröl valami..
  • Myster
    jujj, nézzen végig 47939 hozzászólást? sok sikert...lol
    jol tette, hogy ideirt, csak a stíl oott a gond...
    dehabelegondoltok, elég uberonkinzas lenne visszakeresni ebben a topicban hogy kinek volt acc gen problémája...
    ----
    kicsit mástéma:
    Barocas írt lejjebb hogy a 100 honor milyen változás a szoldzsa 'életében', hogy a gránáttól 'kevésbé hal meg'. Nemtuggya valaki, hogy hivatalosan van ilyen kimondva, hogy 100 honoros akkount az m16 100-at sbez mondjuk, egy 10es meg kevesebbet? Ha van ilyen, akkor hol lehet errol olvasni? ty
  • Josszimatroz
    azt azert aruld el ilyen stilussal es indulassal ebben a topikban te komolyan gondoltad h valaki kedvesen fog erdemben valaszolni?.. (bar volt aki megtette)... nem vagy semmi...
  • [negativ] Cirek
    Mardel a kulcsszó a türelem.
    ha visszakerestél volna a hozzászólásokban, akkor láttad volna hogy másnál is előjött a probléma, hogy csak több óra vagy nap múlva érkezett meg a válaszlevél.

egyébként meg senki nem nyalta az amcsik seggét. mindenkinek megvan a maga véleménye az amcsikról.(szerintem általában nem túl pozitív)
    egyébként én már tudom hogy inkább a CS:Source a neked megfelelő játék...
  • Mardel
    ...nekem a bajom a regisztrációval volt!...
  • Makkmag
    A baj a stílusoddal volt . Egyébként kaptál válaszokat .

Itt meg nem sokan "nyalják az amcsik seggét" !!!
  • Makkmag
    Ha normális lettél volna , normális válaszokat kaptál volna ! Ehelyett idejöttél gyökérkedni meg fikázni szerinted ez jófejség ? Mert ha igen akkor ez nem a te játékod és feleslegesen szúrtál el az életedből kemény 1,5 órát !
  • Barocas
    atomrépaágyú mi, az jó volt :DDD
  • Sadist
    Jah, azt persze majd írd be a topikba, ha netán lenyúlnál egy tartalék accot!
  • Myster
    lehet, hogy hadszíntérre nem küldik, inkább beosztják krumplipucolonak
  • Sadist
    Még a lövészeten se fog továbbjutni :D
  • Slow
    jah
    ha az acc csinálás probléma, mi lesz a noobbal a live jump-nál? :D
  • Myster
    ja, de az akkount generáláshoz minimum egy diploma kell
  • [negativ] Cirek
    és szerecsére ez egy olyan játék amihez kell account, mert kicsit komolyabb mint a többi ugri-bugri "taktikai" fps...
  • Myster
    Na, most a kurvagyors interneteddel akarsz menozni, vagy télleg játszani akarsz?

Ha játszani, akkor töltsd le a peccset, mert azalap 700 megás nem tartalmazza a legujabbat. Ja, ha nagyon nem megy a reg, lefizethetsz itt valakit és megcsinálja... :D akár én is dekomolyan
  • Sadist
    Óhhhh szegénykém, másfél óra elment az életedből azzal, hogy letöltötted az Army-t. Más örülne, ha egyáltalán internet hozzáférése lenne, te meg itt nyavalyogsz.