60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Brutal
    Az bebaszna:)
    Nagy nehezen elértem a 43. honort nemkéne lenullázni bár a sok 100-as kicsit nekem is gyanus....meg érdekes dolgok szoktak történni játék közben amikor 100-as honoru is játszik ha értitek mire célzok:))
  • BenyBo
    szerintem lehet a fake 100as emberkéket szűrik az auth-tal.
    valami müködőképes ellenörzőalgoritmust akarnak írni biztos :D
    vagy csak egyszerűen honorreset lesz :D
  • Josszimatroz
    vagy lehet ugyeletes operator leragadt a tv-nel nezzi a májkel dzsekszön pert.. kozben meg kivetitofalon hiaba villog a connection lost to auth server felirat?.. najo ez a maximalisan pesszimista tippem mara
  • Doma #48088
    Mekkora tukkóság már!!!!!!
    Pár millió ember várhat, de dicső hazánk néhány lelkes aktív/nem aktív katonája had tudja már magát még jobban utáltatni, csak azért mert az ő seggük nyalásáért áll több órát az auth...
  • Josszimatroz
    broaf.. vajon van kevlar seggvedo? vazzeg ezek a nyomorult brittek.. van szuper technikank tervunk csonakunk.. ez tenyleg megalol volt...
  • HAFgoofy
    "szvsz ez a military icon test csak melleduma"

Talált! Nem tudom figyeltétek-e, de ez már a 2.2óta kint van...asszem az első auth. probléma óta!
    Azon röhögtem hogy már mióta kint van, és mindig erre próbálják fogni. Pedig nagy valószínűség szerint más van a háttérbe. Ha optimisták akarunk lenni akkor valamit megpróbálnak lépni a csíterek ellen, ha pesszimisták akkor lehet kidobnak nemsokára még egy patch-et, esetleg még több hibával és ugyancsak instabilan!

U.I.: kösz mindenki aki eddig megnézte! akkor folytatom tovább és mostantól nyugodtan szedessétek le azzal aki nem vágja a dolgot, és így talán még a "vizuális tipusúak" is felfogják!
  • Slow
    Goofy ez nagyon jó ötlet!
  • Slow
    eheheheh
    ez mekkra cumi :)
  • zotyesz
    Ki sütött el micsodát? :D
  • repro
    tuttam, h valaki elsüti... :D
  • HITMorpheus
    Az attól függ, mivel lő pofán..... :D
  • repro
    egen és azonnal megdermedsz, majd a 3. pofán lő a sarokból

[rossz az aki rosszra gondol]
  • HITMorpheus
    Ez viszont megalol
  • Josszimatroz
    vazze elkepzelem ahogy berongyolok BH-hoz CSAR-on erre ott talalok nehagy sztojtyizot ahogy nyomjak a 69et vagy mi? :-PP
  • HITMorpheus
    Gondoltam elindítok egy jó kis flémet az xSU ellen, ahhoz kerestem némi anyagot.......
    Egyébként a kreten.hu-n találtam.....
  • HITMorpheus
    Kicsit off, de asszem ha újra bejelentkezel, eltűnnek a büntik....
    Miért kaptad?
  • Josszimatroz
    megalol... de meseld csak el miert irtad be a google-ba h "meleg" meg h "bomba" ?
  • HITMorpheus
    Rettegj Opfor:

A jövő fegyvere
  • Josszimatroz
    eh inkabb megse.. olyan lenne mint ha kialnek arulkodni az osztaly ele "hogy kepzeljetek a pistike aszonta hulye vagyok" akit erdekel ugyislatja Tesco forum kepek rovatban :)
  • Josszimatroz
    ok :) Cirek hat en sajnalom :) nagy flash volt mikor a kaftanos turbanos opforok rezegtek.. gondolom az amerikai iszlam kozosseg befenyitette a DEV-eket :)
  • Doma #48071
    Bázz de irigyellek hogy még ezzel kentétek, de sajna akkor én még kisiskolás voltam
  • [negativ] Cirek
    nem is tudom mért szedték ki a turbános bácsikat. :))
  • N3TuddKi
    josszi: belinkelhetnnéd azt a screenshotot amelyiken egy "honfitársad" megdícsér hadd lássa mindenki a kultúrát ;)

utána biztos lesz itt flém :D
  • FeketeFény
    Hali!

Gondoltam mielőtt felakasztom magam AA elvonásomban, megdicsérem a bemutatódat! Azt sajnos csak az élet mutatja meg lesz e rá igény, de ha van, akor ez tökéletes módja a kopaszok gatyábarázásának. Csak így tova!
  • Josszimatroz
    hurra megtalaltam cd-n regi screenshotjaim kozott valamit..
    egy kis nosztalgia... valszinu "regebbi armysok" kozul emlekeznek meg erre... mikormeg turbanos opforok rezegtek anno IC-n.. jo oreg 1.6 rula..
  • rezes
    Na akkor flemeljunk addig egy jot
    Tuti hogy Slow keze benne van a dolgokban bar szerintem ez egy vilagmeretu XSU-HAF kooperacioban alkotott szabotazs
  • Brutal
    Hi all!!
    Már megörülök attol hogy nem tudok jáccani:((
    Gondoltam megnézem a forumot mert itt mindig szo van a gubancokrol ezek szerint másnak sem megy a téma:(
    Na mind1 majd csak jo lesz már..

HAF-GOOFY!
    Király nekem tetszik és szerintem van rá igény....
    Én emlékszem rá ha nekem haverom nem segit akkor én még mindig a tréningen vagyok ugyan is nagyon minimálisan tudok angolul és álltalában ez volt a fö gond....
    A tesztek kitöltése az SF kiképzés és stb..szerintem folytasd tovább:)

Üdv:Onikage
  • Myster
    najomivel most tűzszünet van az armiban, probaljatok ki a tehetségeteket világuralomban:
    Világuralom

ui.: bocsánatot kérek azoktol, akik aszondanák, hogy ezt nem ide kellett
    volna...tobbe nem csinálom :D
  • HAFgoofy
    Na emberek, megpróbálom megkönnyíteni a lelkes kezdők dolgát (és az unott válaszolókét is ) ezért elkészítettem első TUTORIAL VIDEÓmat !
    Obstacle Course - Terep Gyakorlat
    Ez azoknak próbál segíteni akik nem értik mit kell csinálni rögtön az első terepgyakorlatos pályán az akadályokon.
    A kisfilm 3:25 hosszú, és kb.27MB. Próbáltam minnél lényegre törőbb lenni, illetve lefordítottam minden "dumát"!

U.I.: ha lesz rá igény, folytatom és megcsinálom a többit is ezzel is segítve az utánpótlást;
  • Sadist
  • Josszimatroz
    senki sem tud jatszani..auth server nelkul.. nem csak neked problema.. szvsz ez a military icon test csak melleduma valojaban uj pb atdolgozast+installalast csinaljak.. vagy lehet az uj pecs jon ki..
  • Sadist
  • FeketeFény
    Bocs, hogy itt alkalmotlankodom még, de 3órája mászkálok a neten és nem találok infót a problémáról... Lehet hogy csak nálam nem működik a game? Haveroknak a battlenet sem megy ezért gondoltam, hogy általános a probléma. Az accot sem ismeri fel:connecting.. = error:unkown. És a szerverlistában is csak 15szerver található amibe ha belépek nézőként látom az üres pályát amin elméletileg 10en játszanak/vagy csak ők is nézik az üres pályát:-)/. Mindenem megvan pach221 stb. Ha valakinek működik rendesen, légyszi írjon, hogy megtudjam nálam van csak a probléma! thx
  • Strahd_
    Fu mindjárt elkezek énekelni is :) mint régen :D
  • Strahd_
    Köszi Pata :D
  • Strahd_
    Nem .)

bocsi ha zavart :) csak gondoltam Mighty után szabadon :D nekem tetszett :D

• Sadist
    Nem zavar, nyugodtan írjon csak vicceket, csak jeleztem, hogy megoszthatná a viccek topikban is :)
  • patacsi HUN
    és ez még csak egy a régi Strahd_ privigéliumok közül ;)
    ha most felsorolnám, hogy mit szabad még neki... ;)
  • Sadist
    Miért nem a viccek topikba? :)
  • Strahd_
    - Mennyibe kerül az új Barbie ott a kirakatban?
    - Melyik? - kérdezte az eladó - Van "Barbie tornázni megy" 19,95-
    ért, "Barbie labdázni megy" 19,95-ért, "Barbie vásárolni megy" 19,95-
    ért, "Barbie strandra megy" 19,95-ért, "Barbie szórakozni megy" 19,95-
    ért és az "Elvált Barbie" 375 dollárért.
    - Miért kerül az "Elvált Barbie" 375 dollárba, amikor az összes többi csak
    19,95 dollár? - kérdezte a meglepett apa. Az eladó válaszolt:
    - Az "Elvált Barbie"-hoz jár még "Ken kocsija", "Ken háza", "Ken
    hajója", "Ken kutyája", "Ken macskája" és "Ken bútora".