60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Örülök, hogy összejött :)
  • rezes
    Je vannak meg normalis emberek is itt?
  • SirThomas
    Mégegyszer köszönöm a haverom nevében is! A probléma elhárítva nektek köszönhetően. Gfreiter a 10 pont a tied! Ráéresztél a Pb-re! :) Többieknek is köszi, hogy foglalkoztak a problémámmal! További Army-ban gazdag estét! HOOAH!
  • Gfreiter
    Remélem műxik majd.
  • SirThomas
    Ki van jelölve. Köszi
  • SirThomas
    Köszönöm a segítséget! Neked is Sadist! Majd probálkozik. Neki is ugyanaz a verzió van mint nekem a 2.2.1! Szerintem a Pb. Mégegyszer köszi neketek!
  • Gfreiter
    ö.. az is lehet... De asszem akkor nem is enged joinolni. Vagy nem? Nem emléxem pontosan.
  • Doma #48287
    Esetleg lehet hogy az Enable Punkbuster jelölőnégyzet nincs bejelölve.
  • Gfreiter
    Avagy nme jó verzió van fent neki. a 2.2.1 kell.
  • Gfreiter
    Mert lehet, hogy neked tudta automatikusan frissíteni a pb-t. Néha manuálisan kell.
  • SirThomas
    Oké,de engem miért nem dob le ugyan onnan?
  • SirThomas
    AHA. Köszi. És mit ajánlasz? :)
  • Gfreiter
    PB-t kéne frissítenie...
    www.evenbalance.com, ott letölteni a legfrissebb pbweb.exe-t, bemásolni az Army/System/PB könyvtárba, és futtatni.
    Vagy pedig nem műxik az auth szerver, és ilyenkor nem lehet játszani.
  • Sadist
    Az America's Army\System mappában van egy armyops.log fájl. Nyisd meg Jegyzettömbbel és keress rá a kick szóra. Ott kell lennie, hogy miért lett kirúgva.
    Páran panaszkodtak az Auth szerverre, valszeg az lesz a ludas.
  • SirThomas
    Sziasztok! Tudnátok segíteni? A haverombelép az Armyba és rá pár másodperc mulva kidobják. Bár hova megy mindig ez történik. Mostmegmár be sem engedi a jelszavával. Mi lehet?
  • Gfreiter
    Nos tőlem mehet, ha senkit nem zavar.
  • Sadist
    Legyen úgy, hogy a biteket nem tűrő hozzászólásokat 24 óráig ne töröld ki, hogy mindenki reagálhasson rá Úgyis hajtunk az 50k-ra :D
  • Gfreiter
    ööö... Kovsebi úrra gondolsz?
  • [negativ] Cirek
    Auth down... megint
  • AirborneRanger
    Őőőő... én már régebb ota játszom, csak magányosfarkasként^^
  • Mighty
    G!

Ha jól tudom, a házigazdák már tudják szerkeszteni a topic bannereket.
    Lécci módosítsd, hogy kattintható legyen.

Ilyenre:

(
  • Mighty
    Erre gondoltál?

• HAF Rigel
    Ha magyar játékosokat keresel akkor nézd meg ezt a linket

http://aaotracker.4players.de/playersearch.php

A zöld jelzi az aktiv játékosokat.

Du. álltalában van élet a HAF official szerveren is ip:213.228.239.244
    Néha kevesebb néha több magyar is van fent

Jó játékot
  • Doma #48271
    Főleg ha nem szar a netem vagy a winyóm, szaporodnak a bad sectorok
  • repro
    Az apokalipszis négy lovasa már közeleg:
    [b]RTL Klub - 20:55 - Győzike (magyar reality show)
  • Sadist
    Picsába, már megint lemaradtam a flémről
  • SACA_(HUN)
    Bazzeg DZSí! Kimoderálod a legjobb hozzászólásokat! Ejnye! ne találkozzunk Village-en! :)
  • Free
    megint nincs auth :(
  • Friczy
    Van akinek sikerült reggelni? Miacsoda?!
    Ha még a kiképzések is sikerülni fognak, egészen kivételes emberrel állunk szemben! Látod Kovsebi fiam? Így csinálják a született harcosok!!

Welcome Érbornréndzsör!!
  • Gfreiter
  • AirborneRanger
    Na be is regeltem... má baszta az agyamat a sok rambo, talán mostmá lehet alami teamworkot is csinálni
  • AirborneRanger
    Köfi^^
  • lenta
    Általában inkább estefelé vagyunk fent a legtöbben. Azt hogy hol, azt meg általában ts en beszéljük meg, de van 1 pár program, amivel rá lehet keresni a magyarokra.
    Én leginkább a trackeren nézem, mert ott be lehet állítani saját gyüjteményt az emberkékből
    De ha az AmericasArmy.hu-ra ellátogatsz ott részletesebben is olvasgathatsz róla
  • Gfreiter
    Doma szinte mindig :)))
    menj fel a www.americasarmy.hu-ra, és ott klikk a members-re. Ahol zölddel van a szöveg a bannerben, az a tag éppen online. Elméletileg, mert a tracker kicsit késik...
  • Gfreiter
    Ha nem megy a tréning, akkor felesleges kínlódnod vele, mert akkor a játék sem fog menni. Ez csak egy jótanács.
    Nézted már a www.americasarmy.hu-t? Ott le van írva minden, ami a tréningekkel kapcsolatos.
  • AirborneRanger
    Hali!
    Merrefel lehet titeket elérni illetve 1ütt játszani veletek? Egyáltalán milyen napszakban szoktatok játszani? :)
  • Rózsalány
    ha gyömbérket akar látni az ember hozzátok érdemes bejönni:DDD minden napra jut má egy "kultúrember"???:DDDDD
  • lenta
    Na faszikám kicsit visszavehetnél magadból!
    Goofy elég sokmindent megcsinált pl a tréningeket Ő próbálja filmesíteni, az ilyen lámáknak mint Te
    Az AAO kicsit másabb game mint a cs, ezt már észrevetted. De azt is vedd észre hogy ha ilyen beálítottságú az agyad akkor kár is játszanod ezzel a gaméval. Ne eröltesd ami nem megy
    Ha a tréningen nem bírsz ennyi segítséggel végigmenni, akkor ne görcsölj, hanem maradj a csnél!
    Figyelem!!!! Ezt nem azért írtam mert a cs szar! De kinek a pap nekem meg a papné! Különben meg Goofyt megfogom védeni mert amennyit dolgozik a mozikon és minden máson megérdemli a pici tiszteletet!
  • mstummer
    Hátt ha a www.americasarmy.hu leirásai alapján se megy a dolog akkor inkább tényleg maradj meg a csirkénél,ahhoz nem kell ész.Aztán majd ha egy kicsit felnőttél újra megpróbálkozhatsz a a királlyal :)
  • HAFgoofy
    én én még teszek egy próbát!
    LÁTOGASD MEG A www.AMERICASARMY.hu-s internet oldalt! Itt sok rendes ember kemény munkája található, mint például MAGYAR TRAINING LEÍRÁSOK, OKTATÓ FILMEK, és még sok más ami ezzel a "szar" játékkal kapcsolatos MAGYARUL!

Ha meg nem megy ne is próbáld hisz nem azért van a training hogy mindenki teljesítse hanem talán hogy kiszűrje a hasonló személyeket mint te! Hidd el nem vesztess sokat ha nem megy (meg főleg mi se)