60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    NA VÉGRE!:) Jééé látom ám Friczy is csíter! faccccom!:) az egész xSU egy csíterbanda!:)
  • Josszimatroz
    he?
  • Doma #48453
    Ehh Tesco forum ??
  • Josszimatroz
    Written by [GA]Homey, 13.02.2005 at 20:51.
    Hooah!

BetaServers of America's Army are running on version 2.3.0 now!
    So it looks like a new patch is nearly ready for release!

• Josszimatroz
    hurra megy a tracker forum nekem is... zorp a k anyad..
  • Josszimatroz
    nah.. lebattyogok kvotomatahoz.. erre nem ad poharat.. nezem ahogy a kv csorog kifele... klassz!... mileszmameg?..
  • Makkmag
    Akkor itt az ideje a renrakásnak :D
  • Josszimatroz
    nem csak szanaszet van itt minden zonazva... csoda h 80as port enged meg ki-be valamit :))
  • Makkmag
    Nekem is megy :) Lehet összeszedtél vmi fincsiséget :D
  • Josszimatroz
    azert koszonom...
  • Josszimatroz
    akinek megy az kapja be akkor.. na lemegyek iszom egy kvt- aztan matavcache servert szetverem aszem...
  • Psion #48444
    A Forum része is ...

így hirtelen kattintottam össze-vissza, s úgy tűnik minden megy ...

Uram, a készülékében van a hiba !
  • Josszimatroz
    forum resze is?
  • Psion #48442
    Nekem megy ...
  • Josszimatroz
    akkor kivalo, eddig is csak a cachebol olvastam a mai forumot? :-PP
  • Makkmag
    Csak neked :)))
  • Josszimatroz
    csak nekem nem megy a tracker? nezd mar meg pliz my man Psion
  • Josszimatroz
    jah.. belepek F1 hmm latom csakomako 18 honor 10 kill 2kia.. mondom na egy tetu csiter... aztan kiderul ember csak all patioban es nyomatja az rpg-t koronkent 3-4 kill mert noobok a vedok :-)
  • Psion #48437

Lessz itt helye-hulya, testi fenyítés meg minden ... nahh persze csak vicc volt ne szívd mellre ...

Engem inkább dühít ha le cheat-ereznek ... mert hogy a pi**ába lehet valaki olyan nOOb hogy nem képes megkülönbözteni a csalót a szerencsés vagy az éppen jó napom van játékostól ...

Bár ismételten az óriási paranoia tehető felelősé a sok cheater-ezés miatt ...
  • Josszimatroz
    najah.... na kijon a peccs.. lesz 1-2 het nyugtunk a cheaterektol :-P
  • Psion #48435
    jahh valamikor azt is kell ... majd szerdán leszek ... valószinüleg tényleg igazad van ... kiváncsi lennék a "nagyok" közül hányan csinálták végig mindenféle segítség nélkül a teszteket ...

Erre még nem is gondoltam ... szal' tessék utánna nézni ...

http://americasarmy.hu/

Ha jól értelemzem az xSU forumon leirtakat, létezik már a Marksmanship Training-hez is cheat ... ilyet ??!

Várom már az első Medic teszt csalást is ...
  • Josszimatroz
    Psion vigyazz vele! ezek a komloi banyaszok kemeny gyerekek! :-P
  • SACA_(HUN)
    PSION! Kapsz ám egy pofontot! :9
  • Josszimatroz
    Psion honap melozol?.. vagy egy kis game 12-4 kozott? :-)
  • Josszimatroz
    hmm ok.. csak anno nekunk nem segitett senki.. valmiinfo volt itt sg-n meg indexen es ennyi... nem volt aao.hu nem volt meg tracker... es megis kitalaltuk megprobaltuk es ment valahogy.. aki ennyi faradtsagot nem vesz az szvsz valoszinu hamar cheathez is nyul mert az is kenyelmes.. najo demagog faszsagaimat befejeztem.. mara..
  • Psion #48430
    Nagyon "májer" vagy ...

Joszi te meg legyél empatikusabb ... bár tudom a sok munka megárt ... :P
  • patacsi HUN
    + #48396
    THX
  • káosz
    sziasztok segítsetek nekem légszíves!Nem tudok elkezdeni játszani.Azt írja ki a LOGIN után hogy,time out.Mit csináljak?AA honlapján caosz néven szerepelek oda tudtok üzenni.köszi szépen
  • SACA_(HUN)
    No Crassus engem is lecsitereztek!

• Sadist
    Ja és természetesen még ő ordibálta, hogy kemperek vagyunk, mert a Def jött előre rusholni, mi meg a teherautónál és a toronyban vártuk őket.
  • Sadist
    Végre találtam egy jó Bridge szervert alacsony pinggel, a csapatok is aránylag kiegyenlítettek voltak. Meg volt szabva, hogy 40+ honorosoknak Assaultba kell mennie. Bejött egy fragwhore, azonnal nyomult is Defbe, aztán arra verte, hogy egy körben 4-5 szerencsétlen kezdőt fölrobbantot M203-assal. Persze mindeki mondta neki, hogy Assaultba illene mennie, de direkt nem akart. A másik furcsa dolog ami történt a szerveren, hogy egyszercsak MINDENKIT kivágott duplicate loginnal!
  • Doma #48423
    Hát erre csak annyit hogy nagy az isten állatkertje....
  • Sadist
    Vazze, ez a gyerek ég, mint a Reichstag
  • Nyers
    Srácok Csuka mester megint osztja az igét a xsu publikon, mindenkinek szeretettel ajánlom, jó mulatást.
  • Friczy
    LOL..
  • Josszimatroz
    :-PPPP
  • Doma #48418
    ugyanarra gondoltunk
  • Josszimatroz
    rentyetye pömpölő!
  • mstummer
    Szépjóreggelt mindenkinek! :)
  • Sadist