60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    [hozza a pattogatott kukoricát]
  • Nem3sis At Work
    remekul hangzik. kivancsi vagyok mikor jon az fbi.
  • cyrus #48583
    most azzal semmit nem segítesz magadon ha elkezdesz itt másokra sarat dobálni....
  • Nyers
    Talán egyszer szállóige válik belőle
  • Nem3sis At Work
    Valahol mintha mar lattam volna az alairasod...
  • Nyers
  • cyrus #48578
    én egy könnycseppet el is morzsoltam :D
  • Nyers
    Csuka, egyébként meg remélem egyszer majd elindulsz a "konszolidáládás" útján, nehogy azt hidd hogy most mindenki gyűlől, de szó mi szó nagyot hibáztál és a dolog később még hatványozódott. Itt sem jól indul a szitu de ennek meg van a háttere. Ahhoz, hogy normalizálódjon a helyzet körülötted azért neked is egy pöttyet változnod kellene a stílusodon, mondanivalódon, viselkedéseden. Remélem ezeket a dolgokat te is belátod.
    Ha rendesen viselkedsz talán egyszer minden seb begyógyul. [Ez most nagyon költői lett ]
  • Nyers
    Azt értem , hogy azért vagy "zaklatott", mert cyrus nem "kedves" veled, de ez a frag dolog engem attól függetlenül dühített fel és semmi köze sincs cyrushoz.
  • CSUKA
    szerintem ha valaki új egy fórumon akkor nem az-az elő hozzászólás hogy köcsög...

még akkor se ha rólam van szó...
  • Chaos Mad
    na fürdés, azt megyek gyakorlok :)
  • Nyers
    Bázz, ez aztán a szint, most tényleg ez számít neked vmit? Ez alapján ítéled meg? Nem b*szol ki, hogy ekkora tapló vagy mert ha igen gratula (nekem úgy tűnik igen). Sztem sokkal jobban lehet játszogatni normál playerekkel, mert a fragqvákat zavarja, ha ott van vki mellettük ... És ők nem ekkor beképzelt, kivagyi f*szok.
    [kitombolta magát]
  • CSUKA
    úgy is mondhatnám, hogy gyárilag pancser..
  • CSUKA
    az én trackerem is becsületes...
  • Sadist
    Ő legalább becsületesen játszik...
  • Sadist
    "Én vagyok az apád!"
  • mstummer
    Hmm....világ Bauerjei egyesüljetek :)))
  • Mighty
    Reg nem latott rokony?
  • Chaos Mad
  • Slow
    ehehehe :)
    kaptam egy spam levelet, ami ugye nem érdekes, de én ettől kaptam:
    Lisa Bauer <[email protected]>

:D
  • Sadist
    Helyes megállapítás
  • Chaos Mad
    ehj de kinyirtak :D
    hú.. jó egy játék, csak bele kell tanulni.
  • sz4bee
    Megnéztem az email eket és kaptam egy új jelszót.Már minden jó.kössz a segitseget
  • sz4bee
    Nem írtam el!
  • [HUN]Crassus
    hát akkor vagy a username-t vagy a password-öt Lírtad:)
  • sz4bee
    Hi! Regisztráltam eme oldalra http://aaotracker.4players.de és az a problémám, hogy nem tudok valamiért bejelentkezni.Ezt írja nekem:Login Failed! The username or the password you entered is incorrect.(Nem írtam el semmit sem az nem lehet baj)Mi a megoldás?
  • [HUN]Crassus
    ez a veszély téged nem fenyeget,mert
    A: se nem vagy qrvajó játékos
    B:senem jó a fragrate-ed
    :D:D:D:P:P:P
  • mstummer
    Én még régebben(kb 1.6 v 1.7) jáccottam az illetővel és GBL-es társaival az RT-n...akkor még nem csalt...kár hogy néhány régi is rákap a csalásra.
  • Josszimatroz
    haky=hany...
  • Josszimatroz
    bizony kar... nah remelem 2.3 utan ez megszunik.. illetve erdemes lesz megnezni haky "kurvajo" jatekosnak gyengul a FR-je nagy hirtelen..
  • [HUN]Crassus
    {FS}{GBL}Krombacher nem nagyon használja a recoilt/fegyver-visszarúgás/...illetve használná biztos,de nincs neki:))
    RT-n a B rush romjaiból féltérden olyan egyenes vonalban lőtt az antenna torony tetejéhez,hogy egy mérnők vonalzó helyett használhatta volna a fényjelzős lövedékek általl a levegőben leírt röppályát:)
    Meg is említettem neki,hogy ez ,hogy van tesó?? mire valamit odanyögött,hogy ő már 1.0 óta Armyzik és ő tudja ,hogy kell lőni a SAW-al.......aztán lelépett 2 másik {FS}-el egyetemben......Hmmmmm kár,hogy nem indítottam demorec-et,mert nagyon sokat tanúlhattunk volna a visszarugás nélküli SAW üzemeltetéséről:)
  • Chaos Mad
    ezt kár volt leirnod mert elolvastam :P
  • Mighty
    Akkor már játszhatsz.
    Ha akarsz sniper lenni, lőjj 36-ot minimum a lövészeten és akkor mehetsz a sniper traningre.
    Ha akarod gyógyítani a sebesülteket, végezd el a medic tanfolyamot.
    Ha akarsz airborne pályákra menni, végezd el az ejtőernyős kiképzést.
    Ha SF pályákon SF fegyvert akarsz használni, szerezz 15 honort és teljesítsd az SF kiképzést.

Ha nem akarsz két pofont, olvasd el a FAQ-ot!
  • Josszimatroz
    vazze aszittem csak armyban vagy lama..
  • Chaos Mad
    az kész :)
  • Sadist
    Trainingeket, mert 4 darab van :) (Marksmanship, Obstacle, US Weapons, MOUT)
  • Mighty
    A basic traininget meg kell csinálni, hogy online tudj játszani.
  • Chaos Mad
    a kiképzéseket meddig kell megcsinálni? ezt nem vágom
  • mstummer
    Ó az tiszta jó...akkor lesz 766 éves a bátyám :))))
  • Slow
    igen, és ezt a verzsönt 2745 márc. 7-re ígérik...;)