60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • mstummer
    Nincs meg
  • Psion #48809
    Nem akarok kötöszködni ( de fogok ) de még normális sajtó anyaguk sincs, még egy Screenshot az egész WEB-en ... így azán lehet igérni ...

Semmi valószínűsége hogy kézbevesszük 2006-ban ... de csak ismételném magam ...
  • mstummer
    Jééé vazz most látom hogy véletlenül 1 ték is volt :)))
  • cyrus #48806
    megmondtam hogy figyelj hogy beszélsz....
  • Nyers
    OFP2 Coming Spring 2006
  • Psion #48804
    Az a helyzet, hogy sokan úgy tekintenek arra a játékra mint egy FPS ... pedig nem az, hanem valós idejú stratégia ...
    Ha pedig így nézzük, azóta sem készült ehhez fogható ...

OFP2 ?
    2 éve igérgetik már ... nem tudom, kicsit szkeptikus vagyok a második részekel kapcsolatban ... de ki tudja ??!
    A remény hal meg utoljára ... nahh meg én, mert már rég elindult az új kör az Army-ban ...
  • Nyers
    Kösz Csuka ez jól esett, végre kiderült minden. Pedig frankón beépültem az SGsek közé és most erre lebuktam. Azért kussoltam el, mert semmi kedvem tépni a számát ha rólad van szó. Ezzel befejztem a dolgot.
  • Slow
    jah, de pl az csak az elején volt...
    hamár itt tartunk, nincs meg neked a pirates moon kieg? nem találok letöltést sehol, de nagyon jó lenne...
  • mstummer
    Sztem is ottvolt a szeren...bár volt 1-2 idegesítő dolog...az elcsúszó és pattogó járművek :-)))
  • Slow
    hehe, neked mindig a graffal van a bajod, pedig sztem az ábszolót 2-od, vagy 3-adrendű, mert egyszerűen nem lehet észrevenni, ha gyenge a graf, de jó a gém és azt sem, hogy ha jó a graf, de szar a gém

pl most nyomtam végig a mw3-at, ami egy voodo3-ra írt gém, mai szemmel gyenge grafikával (még bugos is), mégis 10000000x jobb mint az mw4, ami szép, meg ficsőrös, de a fizika meg a fíling gyenge

ofp szerintem is nagyon jó, és nekem a dezájn is tetszett, nem olyan csirivir, mint az fps-ek (pl farcry-->ami nagy cucc, de gusztustalan)
  • mstummer
    De lesz.... OFP 2 :))))

Vazze azt várom igazán.Bár addig még másfél év elvileg...de tuti jó lesz.
  • Mighty
    Vagy gyenge volt a gépem? Franc se emlékszik már.
  • Slow
    jah
    fogtam
    nem harapott
    megettem

béna vagy meg nagyon buta keszeg, de azért csak tépd a szád
  • Mighty
    Nekem a graf nem tetszett. Majd az ofp2 talán...
  • Psion #48794
    Olyan nem lessz szerintem soha mint az OFP ( más stílus ) ... te jó isten, az MEKKORA játék ...

Kár, hogy nincs akkora támogatottsága mint az AAO-nak ... de régen nagyon sokat játszottam vele ... régebb óta fent van a gépemen mint az Army, vagy bármi más ...

Az első file-dátuma :
    2001.04.28 ... :P
  • repro
    nem hiszem, h igazán vezethető járművek lesznek majd.
    inkább gyalogságra van kihegyezve.
  • mstummer
    Bazz ez az "ember" nemveszi észre hogy itt egyedül ő nem komplett agyilag.Szerintem le kéne vonnia a tanulságot...és elhúznia innét jó messzire...
    Ha ezt tovább folytatja akkor a magyar army-sok 90%-a őt fogja vadászni a szervereken.
  • Sadist
    "Csak én nem várom a 2.3-at ??!"
    Bazz, Dexa is pontosan ugyanezt mondta MSN-en :DDD
  • Psion #48788
    Jajj, mi volt itt ... jahh, CSUKA megérkezett .... viszont ahhoz képest egésszen kiégtetek ...

Csak én nem várom a 2.3-at ??!
  • repro
    hagyjátok mán abba. olyan szájbavert unalmas...
    és sajnos azt kell mondanom, h mindkét fél részéről.
  • Sadist
    Vagy csak egyszerűen nem olyan gyakran látogatja ezt a topikot.
  • mstummer
    Nos....az fentvolt a fórumon is ha jól emléxem :DDD
  • repro
    OK! BYE
  • Sadist
    Érdekes és ellentmondásos személyiség vagy. Amikor a csítelésről van szó, akkor ez csak egy játék, de ha a frag ratedről, akkor olyan komolyan veszed, mintha az életed múlna rajta.
  • Josszimatroz
    a kisgatyadon a kondenzcsik?..
  • CSUKA
    rólam van pb shot?

küddmá el!
  • Josszimatroz
    MAR 6 van!! es az egyiken 3 csoka jaccik!!!! biztos hackerek.. es most tesztelik az uj csiteket..
  • Sadist
    Ha mutatsz egy PB shotot, akkor elhisszük. Ez így csak alaptalan vádaskodás.
  • cyrus #48775
    mert rólad van pb shot :D
  • cyrus #48773
    ujj de baróóó !!!

én a lilára hajtok !
  • [negativ] Cirek
    Hát azért a Te fregréted se enged arra következtetni hogy jó játékos lennél...
  • repro
    Mi lenne, ha egyszerűen nem foglalkoznátok csukával?
    Mindenki tudja, h egy idióta és kész.
    Ha néha beír valami egetverő baromságot, (pl. ld:#48767) akkor azzal úgyis csak magát minősíti, mint az eddigiekkel.
    téma lezárva.
  • repro
    Joszi mondott nekem egy vicces/elgondolkodtató/tragikus gondolatot:

[b]"Van 4 béta szerver, de én még egyet se láttam, ahhol egy béta-teszter is lett volna"[/]

mivelhogy állandóan üresek :)
  • Sadist
  • Josszimatroz
    jovanna!!! aszittem.. 15 percig nem volt auth.. :-(
    viszont ha betojtal hoyg jon akkor
  • Mighty
    Nyaljátok ki az összes valagamat
  • bogyoka
    dejó éljen
  • bogyoka
    Csuka nem jön
  • Josszimatroz
    háh! auth down... jon az uj peccs...
  • Josszimatroz
    uramisten ezert a viccert mar oviban sarokban alltam...