60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bcs78
    Istenétesse Prankot.
  • bcs78
    Klassz.
  • repro
    Prank
  • Strahd_
    igaz valamikor bent kell amradni de ritka szerencsére :)
  • Strahd_
    tényleg szar :)

nekem hétfö-csütörtök 10:00 - 16:00 :) de igy is alig birom ki
  • Mighty
    [JAV]
    hétfő, szerda, péntek: 11:00-minimum 19:45
    [/JAV]
  • Mighty
    Minden héten így:
    hétfő, szerda, péntek: 11:00-minimum 18:45
    kedd, csütörtök: 08:00-minimum 16:45

Elég gáz lett az időbeosztásom :(
  • Psion #48906
    CSAR-on nem ilyen vészes a helyzet ... egyenlőre ...

Én WC-n találkoztam hasonló esettel, el is ment a kedvem ...
  • Barocas
    Na igen, vote yes, erről beszéltem. Tréning mapen csak te vagy nem csitel ott senki. Sőt a piros babák vissza sem lőnek csak az fasz kiképző ne ordítana:DD
  • Free
    a f...szom ki van máre. nem hiszem el. végre van kedvem van lehetőségem meg minden van hogy játszak egy jót. nézem majdnem mijnden pipe szerver üres. mondom bemegyek gamelek egy jót. majd csak jön valaki a szerverre
    nem kelett sokat várnom rögtön lett egy csomó ember. lettünk vagy 10 en. nézem az egyik 31 honoros faszit a pipe udvar közepééről egyszerre nyitotta ki az összes ajtót. és ez volt csak a kezdet. megnézem a pb_powerrel a listet hogy mi az anyja adok neki pb kicket és nem hittem el. haljátok a listában csak 3 ember volt velem együtt akinek ugyan az volot ott is a neve meg a jáétékban is. nem hiszem el ennyi ki... csíter g.. van ?????? mi a f.... ért nem tudnak már csoinálni ezzel valamit. persze kidobni nem lehet pőketmeg semmi viszont a kedvem ki..b...túl elvették most a játéktól..... na persze hab a tortán hogy az egyik megunt mindent és duplicated nameval kidobott a szerver.
  • [HUN]Crassus
    HB PRANK!!!
  • Doma #48902
    Josszi honnan vannak a képek?
    Azért kérdezem, mert az hivatalos oldalon, Nyers forumában azt gyanítják hogy nem SF pályák lesznek!!
    Vagy a fegyverekből ne vonjak le messzemenő következtetést
  • [HUN]Crassus
    jaj csak azt nem értem miért van "köd" egy város közepében?? Mighty imádni fogja!:)
  • [HUN]Crassus
    WOW az a városi pálya qrvajónak ígérkezik........
  • Doma #48899
    Kicsit Castróra emlékeztet
  • 4NDR3W
    Heppi Börzdéj Prank :)
  • Psion #48897
    Jahh Josszi már mondta ... az öreg félszemű fószer jobban nézett ki ... eléggé meg volt vadulva a feje ahhoz hogy valami nagy fejes legyen ...

Női katonák meg legyenek, petició a DEV-eknek ???
  • HITMorpheus
    Nem is neked szólt, akinek nem inge, ne vegye magára. csak ezért nem akartam egy új kommentet beírni...
  • Doma #48895
    Mighty!!
    Mikor dolgozol a 7en??
  • repro
    az új Hospital VIP
  • repro
    Fórum >> Játékosok fóruma >> America's Army oldalak: 1 'felfelé nyíl' 'csillag'

Nyomj rá a csillagra és a fórum főoldalán megjelenik a topik
  • Nem3sis At Work
    Eselyegyenloseg van meg minden, noi katonakat nem terveznek? szivessen lovoldoznek noi terroristakra, ilyen szado-mazo cuccban nyomnak ostorral.

• Psion #48891
    A 3. - 4. kép nagyon jónak igérkezik ... de 5. képen ki az a csirifiszkió ??!

Megyek CSAR-ozni ...

Barocas, remélem túlteszed magad ezen a badarságon ...
  • Josszimatroz
    heh erdekes lesz az uj vip szerkoja..

• Josszimatroz
    en nem raktam ra ugyhogy ne kiralyi tobbesben fogalmazz.. thx..
  • Barocas
    Az AA-t azt saját kezüleg uninstaláltam, nem úgy hackelték le a gépemről :DD

várom én is a 2.3-at a vér nem válik vizzé :)

a 2.2.1 agyonhackelt verzsönből ÖLÉG volt, nézd csak meg már Csuka is tud százas honort csinálni :D
  • Doma #48886
    Szia Baró!

Ne hagyd hogy ennyire kibasszanak veled! Szeretted Te ezt a játékot, és fektettél bele annyi energiát hogy csak így el dobd
  • HITMorpheus
    Nem értem, mi a bajod.... Legalább történik valami. Nem úgy, mint egy átlagos napon, amikor több idő megy el azzal, hogy előkeresem a topicot, mint átolvasni a hozzászólásokat...

Ha meg azt akarjátok, hogy elaludjon a "tűz", akkor ne rakjatok rá!
  • N3TuddKi
    sztem már vége van ;)

remélem...
  • bcs78
    Tart még a flém?
  • Barocas
    majd átköltözik xSU publicra:)
  • steweee
    már megint megszüntették az oláh action topicot? :) pedig nemrég írtam bele. nincs meg vkinek? vagy csak online volt játszható? én nem tudtam hogy ilyen létezik, csak reggel olvastam az újságban hogy volt vmi bortány és utána próbáltam meg megkeresni vhol
  • Slow
    kellene G, hogy kimoderálja ennek a kecsegének az összes hozzászólását... nagyon nem való az ilyen figura ide...
    Nyersnél hasznosabb embert kis se utálhatott volna...:/

szakadna le a makkja kis rombolásra rángató sutyeráknak...:(
  • Barocas
    Már nem nagyon játszom Csuka, de amikor még fent volt az AA akkor tényleg játszottam veled, nincs ezzel semmi gond, meg ahogy hospitalon ment szerintem csit sem volt bent. :)))

De most sajnos rossz úton jársz a hackelt 100-as accal. Ha ennyien rosszalják akkor át kell gondolni, és ha még mindig helyesnek tartod, akkor HUN tag nélkül, és a publicitást mellőzve csináld.

(Gondolatkísérlet: Mit szóltál volna, amikor régen aimbotoztál és egy hackos 100-as rádszáll? Valószínűleg fel lettél volna háborodva, hogy csíter mifasznak lő csítert, milyen erkölcsi alapon?)
  • Nem3sis At Work
    Csuka, Cyrus!

Vmeilykotok szabira mehetne mar. kezdem nagyon unni ezt a szarakodast.
  • Chaos Mad
    mér? hova mész? :O
  • Nyers
    Na srácok, léptem, egy jó darabig nem láttok, minden jót, byez!
  • Josszimatroz
    huzzatok mar a picsaba innen.. es intezzetek privatba a kisstilu sardobalast pliz....
  • CSUKA
    ha ? vagy % van a nevedbe akkor a windows nem tuddja létrehozni a save.txt et... gyakori probléma. ha a nevedben nincsenek ilyen karakterek akkor a tréningeket meg tudod nyitni ha beírod a tréningpálya nevét. pl.: "open medic_training1"
    ha pont nem ez a training kell, akkor a páylák neveit megtalálod az america's army\maps könyvtárban.
    csak írd be a konzolba (ö gomb) hogy "open xy" és akkor lerakhatod a tréningeket.

az első sniper t. : open m24_range
    2 sniper: open m82_range
    a tibbit nevét keresd ki a map könyvtárból :D

sok zsigert:D
  • CSUKA
    az elő tréningen kívül nem engedi egyiketsem?