60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    és a méret?
  • Sadist
    "a fájlok módosításának adatait kéne nézniük.. ha eltér az AA telepítési fájlainak dátumától akkor jöhet a hardware ban és magyarázkodhat azillető hogy mit keresett abban a bizonyos filéban.."

Ez hülyeség 2 okból is:
    A játék eleve néha módosítgatja a fájlok tartalmát (pl. user.ini)
    Ha beletúrna az illető valamelyik fájlba, kb. 15 percig tartana írni egy programot (akár Pascalban is) ami sorra átnevezi az összes fájlt és ezzel meg is változik az utoljára módosított dátum. Tök úgy nézne ki, mintha frissen telepítette volna a játékot.
  • CSUKA
    nem az user.ini a veszélyes hanem az agp.u.. amiben jáékosnak semmi keresnivalója.
    és gondolom nem csak azt a fájlt lehet átírni..
  • Sadist
    A PB szerver küld egy jelzést a kliensnek, hogy kell egy screenshot. Kliens készít egy screeniet, aztán elküldi. PB shotot meg max szerver admin kérhet (mivel ő tudja irányítani a PB szervert).
  • cyrus #48949
    nem az ember adja a shotokat, ezt mondtam.... egy központi szerver kéri le a csókáról a shotot.....
  • cyrus #48948
    fasság.... user.ini ?

bindolni is bűn ? nemhinném....
  • Sadist
    Kinek a pap, kinek a paplan :) Én mondjuk SF pályák közül Hospitalt és Villaget szeretem legjobban. Hospitalon csak sniper szeretek lenni, Village meg szerintem jól eltalált pálya. Van rajta nyílt terep, van sok CQC lehetőség is, és a kezdők számára egy labirintus, így legalább kevés n00b próbálkozik vele
  • CSUKA
    mert ezzel szivatni is lehet valakit..
    gondolj bele. ameddig elkészül a shot és elküldi a pb-nek nemcsak megakad a kép, de a ping is felugrik egy kis időre. és ha mindenki egy ember akarna szivatni scak nyomná neki a shotokat, és a pb server is előbb utóbb leterhelődne

a fájlok módosításának adatait kéne nézniük.. ha eltér az AA telepítési fájlainak dátumától akkor jöhet a hardware ban és magyarázkodhat azillető hogy mit keresett abban a bizonyos filéban..
  • Psion #48945
    "ezen a játékon nehezíteni kéne, még jobban, meg lassítani a játékmenetet(mint a régi mapok, nem CSAR, meg SandStorm, meg Hosp., amik már poppossá tették ezt a TAKTIKAI gammát), hogy elmennyen az ugrabugrálóknak a kedve tőle"

Ebben szerintem nincs igazad ...

• Tomo15
    ZSIR
  • cyrus #48943
    URBAN !!!!!!!
  • Nyers
    Woodland Outpost - Urban Assault
  • mocsok
    nem, Mocskos
  • mocsok
    az volt
  • cyrus #48939
    azt nem értem miért nem lehet egész egyszerű védelmi mechanizmusokat beépiteni.

gondolok itt pl egy eljárásra, ami figyeli kinek mennyi a fragrate-je, és ha átlép valami határt akkor ha a játékos online, és pb szerveren van, nyom egy-két pb shotot teljesen véletlenszerűen az emberünkön....
  • Slow
    ne feledd, hogy kb 3x annyian (ha nem többen) játszanak vele mint tavaly ilyenkor... és a tömeggel jár a "bűnözés" és a "veszélyes hulladék"

ezen a játékon nehezíteni kéne, még jobban, meg lassítani a játékmenetet(mint a régi mapok, nem CSAR, meg SandStorm, meg Hosp., amik már poppossá tették ezt a TAKTIKAI gammát), hogy elmennyen az ugrabugrálóknak a kedve tőle

különben CS sorsra jut.. jönnek a tinik és pattanás helyett egeret nyomnak itt is...:/

meg kéne egy szép kis trekker reset és frissítés
  • CSUKA
    ha befejezted az első tréninget és lejelented az eredmény, akkor kiírja hogy transmissing completed?
  • CSUKA
    csak így van írva a neved 'mocsok'?
  • CSUKA
    nézd meg az America's Army könyvtárat hogy írásvédett e!
  • mocsok
    Hát még mindig nem tudom a tréningeket megcsinálni! Nem engedi! Az első oké, de a többi nem elérhető. Ja, és nem is menti el.
  • Friczy
    Mondjuk fog annyit változni az ajtó textúrája mint CSARon a felrobbantott helikopter?? LOL
  • Free
    én nem tudom de előre félek. eddig minden eggyes "frissítés" után csak több lett a BUG a Cheater a gond és az elégedettlenség. ezzel párhuzamosan nőtt az igéretek száma is. ebből kiindúlva az ajtó nem fog eltünni nem robban be hanem leteszel egy cuccost majd átsétálsz rajta mert láthatattlanná válik. induljunk ki a füstből hogy az még mindig át megy a falon pedig szerintem az nem lenne olyan nagy gond megoldani.
    Pesszimizmus Rulez
  • mstummer
    Amugy érthető ez a pesszimizmus.A progi készítői mindent megtesznek azért hogy az embereknek elmenjen a kedve az egésztől.
    Lehet hogy unják a munkájukat?
  • cyrus #48930
    mer midenki ugy figyel rád :D
  • bcs78
    Fura. Amikor flém van, mindíg termelődik napi 200 hozzászólás. Aztán mikor beírok valami cinikusan pesszimista hozzászólást, hirtelen nagy csönd lesz.

Ígérem leszokok róla...
  • mstummer
    Lángok?Sztem 1 villanás lesz azt annyi :) Az ajtó meg átkerül 1 másik dimenzióba :)))
  • Psion #48927

hehehehe

úgy látom, nem csak bennem munkálkodik a pesszimizmus ...
  • Chaos Mad
    ehj kira game.
    kezdek rájönni, egyszer nem haltam meg juhééé.. és löttem is le embert :)

tök jó :)
  • bcs78
    Fogadjunk vmi hót gagyi megoldással lesz az ajtó berobbantva. Mondjuk nagy lángok közepette szőrén-szálán egyszerűen csak eltűnik, vagy nagy robbanás után csak simán kinyílik. Sőt. Még nyikorogni is fog. Yay...
  • Josszimatroz
  • bcs78
    Inkább azt az ajtót mozgatná már meg.
  • Sadist
    Srácok, nektek nem mozgatta meg a fantáziátok ezen a képen a Breachable felirat? :)
  • Sadist
    Boldog szülinapot Prank!
  • Doma #48920
    Ehhh...
    Ha délutános vagy jó esélyünk van a peccsre!
  • Josszimatroz
    ha berakod a kedvencek koze akkor elobb megtalalod..
  • Josszimatroz
    Prank a legjobb 56k akit lattam eddig... mi meg a 2. voltunk :) mostma van chello houah.. :)
  • Psion #48917
    Jahh, könnygáz világ van ...
  • Josszimatroz
    huu... valmi forumonrol.. aszem aaotrackeresrol
  • Josszimatroz
    hmm biztos ftc-ute meccs utan jaccodik.. :)
  • Mighty
    Sajna Prank nem tudja megköszönni, mert nincs nete :(

Így én köszönöm a jókívánságokat