60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Makkmag
    512/96. ez kevés lenne??? nem hiszem eeeel:((((((
  • cyrus #48991
    ott is használhatták volna...
  • Sadist
    Igen, bunkerek és géppuska fészkek ellen. De nem egy 5X5-ös szobában kempelve
  • Psion #48989

Most kötekedni akarsz "rozsi" ??! Figyelmeztelek, már négy kv-t ittam ...

• Nyers
    Americas Army: Special Forces (Firefight)
  • Josszimatroz
    tevedes... mar a 2.vhban nagy szeretettel hasznaltak varosi harcban epuletek, kisebb bunkerek ellen..
  • Josszimatroz
    egy lofaszt lett jobb.. szegeny 56k-sok mit gondolsz mivel szedtek ott ossze par ezer killt he? :)
  • Psion #48985

Tudod hányfajta "fej" van RPG-re ??!
    Nahh én nem ... de sok ...

nahh ez pont ilyen, nagyot duranós, kevlár égetős ...
  • Sadist
    Nincs, és ez itt a nagy baj! Szerintem simán meg lehetett volna csinálni, hogy egy-két ismert, megbízható játékosnak adtak volna admin jogot egy-egy szerveren, amin sokat játszanak. Az is elég volna (ha nem jobb is lenne), hogy a szerveren adnának neki 100 PB power pontot, meg engedélyeznék az Rcon parancsokat. Még csak ki se kéne lépnie, hogy adminként bejelentkezzen a játékba, mert a PB-vel mindezt megtehetné! De ugye az amcsi mentalitás: ez a mi dolgunk, mi csináljuk (még ha szarul is), nehogy már más belepofázzon. (lásd nincsenek modok, custom pályák, skinek stb.)
  • Josszimatroz
    houah!!!!
  • mstummer
    De azok ellen is jó...és használják is.
  • cyrus #48981
    tudtam :D
  • Psion #48980
    Jahh én már válaszoltam csak .... nahh szóval ott van ... lent ... ( 48967 )
  • Rózsalány
    igen:D két gépen ülünk, ő a szomszédban van:DDD
  • cyrus #48978
    ÉCCCÁÁÁÁÁÁH !!!!!!
  • Sadist
    Pontosan, csak azt nem értem, hogy egyáltalán miért kellett RPG-t rakni a játékba??? Az elvégre egy páncélos elleni fegyver, nem emberek ellen találták ki.
  • cyrus #48976
    ti is mexállottak vagytok makkmaggal :D
    két gépen ültök :D

fogadjunk közben msneztek :D
  • Nyers
    AmericasArmy Special Forces Firefight v2.3.0 Full Windows Client - 762 MB
    Will be released 12:00pm PST (3:00pm EST) on Friday, February 18, 2005

AmericasArmy Special Forces Firefight v2.2.1 to v2.3.0 Update - 63.4 MB
    Will be released 12:00pm PST (3:00pm EST) on Friday, February 18, 2005
  • Sadist
    Cheat szerveren én is összehozok egy ilyen screenshotot :D
  • Psion #48973
    Nézzen mindenki magába ... mennyivel jobb lett a hospital mióta nincs RPG ??! utálom azt a tömegpuszttó szart ...
    még egy közhely ... uristen ... :P
  • Sadist
    A kurva életbe, most gépelhetem le megint!
  • Rózsalány
    igen, bocsánat a makkmagnak címeztem, elnézést:D
  • Josszimatroz
    vagy megjelenik rajta egy felirat h ez az ajto nincs is...
  • cyrus #48969
    csak mellényomta ...
  • Rózsalány
    tojnak a fejedre
  • Psion #48967
    Nem tudom memeber ... nekem ment az Army reletíve simán mikor megpbáltuk 2 géppel egy internet hozzáféréssel ... de akkor még a 2.2 volt és azok alapból nagyon LAG-os idők voltak ...
    Most meg már 1024*256-os NET-em van ...igaz azóta nem próbáltam ...
    De az Army-nak "bőven" elég a stabil 25 - 30 K, ebből adódóan a feltöltési sával fogsz megcsüngeni ... ami ugye a te esetedben 16 K maximum ... nahh ezt kétfelé osztani elég cinkes ...

• cyrus #48966
    max kicsit ki kell bővíteni ezt a távot.
  • cyrus #48965
    rpg nem robban rövid távon.
  • CSUKA
    de pl a sima offical servereken van állandó admin?
  • Sadist
    Az RPG-nél szerintem csak azt kéne megoldani, hogy egy 5X5-ös szobában ne lehessen vele kempelni. Mondjuk valami olyat, hogy ha túl közel vagy a falhoz, akkor a csóvája jól megéget. Vagy egyszerűen nem robbanna rövid távon, úgy mint az M203.
  • Sadist
    Hallottál már az MD5 checkről? A fájlhoz készül egy azonosító kulcs, ami jellemzi az adott fájlt. Olyasmi mint egy digitális ujjlenyomat. Az eredeti fájlokról csinálnak egy MD5 hash-t, ami alapján el lehet dönteni, hogy az illetőnél lévő fájl valódi, vagy belepiszkált. Természetesen ezt is be lehet állítani PB-ben, csak sok admin sajna lusta rá.
  • cyrus #48961
    pölö
  • Makkmag
    Valaki válaszoljon lécci , ne csak veszekedjetek :(((
  • cyrus #48960
    utálom őket....

semmi esélyük egy SF ellen azzal a kis szarral....

inkább kellene egy jól megszervezett SF csapat minden oldalon, használni kellene az amugyis adott slotokat, pl a 18Z-t, ami ugye az RPK-nak felel meg, csak nem RPK hanem SAW.... sokkal jobban élvezném...
  • Psion #48959

IF mé' ne ??! olyan aranyosak a kis szutyiruhások ... ha megfelelő stressz alatt van az ember, simán padlóra küld néhányat ...

• CSUKA
    vagy ha a fájlokat amiket át lehet írni mindíg a server betöltésekor letöltené a játék mappájába, lekapcsolódáskor pedig törölné.
    egyik átírható fájl sem nagyobb mint 1 mb.. szerintem ez megoldható lenne.
  • cyrus #48957
    Se rpg se IF ne legyen.

mondjuk RPG még maradhat :D
  • Psion #48956
    Jahh, ha imáim meghallgattatak, akkor Village-ről kiveszik az RPG-t ... szerintem is nagyon jó map, csak kicsit flusztrál mikor egy sarkon pofán lő az RPG-s ... nahh, de ez már közhelyszámba megy ...
  • Makkmag
    Bír nekem valaki segíteni ? Szerintetek 512K ADSL elég ahhoz , hogy ketten jáccunk egyszerre ? Routeren vagyunk megosztva , és ha igen akkor , hogy ? Mert ha ketten egyszerre próbáljuk akkor 1300-as pingeket kapunk játék közben :(((
  • Psion #48954
    Nem arra gondoltam minden pálya lehet pörgős ugrálós ... attól függ ki játszik rajt ...

Pl. ha tapasztalt játékosok játszanak csak, tuti hogy nincs RUSH ... és futkározás ...
    De ha relatíve nOOb-ok vannak, persze hogy beindul a mészárlás, és mindenki futkározik minden felé ...
    Legyen az bármilyen pálya ... körvonalakban erre gondoltam ...

Szerintem megoldást a Random indulási ponotok jelentenének, de ez csak akkor megvalósítható ha nagyobbak a pályák ...