60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    kell még KOTOR2 segítség? játszottam vele 10 percet, szólj, ha valami nem megy :P

vagy túljutottál az "bombán"? :D

ja és aknát? sikerül lerakni? :x
  • Psion #49031
    Jahh, ez az a bizonyos állatkert ...
  • [HUN]Crassus
    http://danerd.com/popup/show_video.php?vid=125
  • Friczy
    Kérdezd Mightyt a cFos progi beállításáról! ;)
  • Makkmag
    Köfi , akkor még tornázunk egy kicsit rajta hátha összejön :)
  • Psion #49027
    Friczy a naívitásot nem ölt még meg ?

Szerinted hány Account-ját bann-olták ... és ezt a Frag rate-et 31 óra útán hozta össze hát gyorsan alkalmazkodik ...

Nahh nem baszogatom de most badarságot beszélt ...
  • Friczy
    Sztem nem túl értelmes dolog rögtön baszogatni CSUKÁT, hisz nem beszólt csak elmondta hogy van pár ott élő játékos! Ha jobban megnézed a trackert, látszik hoyg nem az első acc-ja a gyereknek!
    Aki 426 napja regelt, ritkán 30-as a honorja! Kivéve Strahd, de őt másér' szeressük.. :)
  • Friczy
    Na itt vették el a kedvem Artictól..
  • Friczy
    Nekem egy dolgot árulj el! Kiáltás nélkül nélkül lehet gránátot dobni az oké, de 'biztosítószeg kattanás' nélkül hogyan??
    Páran olyan tökélyre fejlesztették ezt a technikát, hogy a domb tetején elbújt, fél órája mozdulatlan embernek pont a fején robban.. Szerencse? Tehetség? Miről lehet szó?
  • Psion #49023
    Jahh tényleg bocsi , csak az a helyzet, hogy most kezdtem el játszani és könnyen összekeverem a jó játékost a csalóval ... ezúton is megkövetem a membert ...

Most hogy egy veterán rávilágított a dolgra teljesen máskép látom a dolgot ... köszi ...

Ráérsz majd délután ? Pontosan nem tudom mikor, majd egyeztetni kell Papa-val. Adahtnál néhány leckét, hidd el szivesen vesszük ... mert tudom, te is pont ilyen "őstehetség vagy" ...
  • CSUKA
    ez a frag nem jelent semmit.. lehet hogy a srác ismerti a jobb helyeket a pályán és a strnál tuddja hova kell rpg-zni..
    az Arctik egy rohadtjó pálya, sokan hiszik azokról a játákosokról hogy csakók, akik rengeteget játszanaok ott.

pl. ha a képernyő sarkát nézed 4-5 m-el messzebbre látsz mint amúgy..
    van aki a fegyver szikrái után leszedik azt az ellenfelet akit nem is látnak. csak a nyomjelző töltények alapján simán lehet fragot szerezni.
  • [negativ] Cirek
    rpg szerintem jó, legalább nem ész nélkül szaladgál az ember. :)
    meg háborúban tuti csak rpg kemperek vannak...

Az 512-es neten meg elvileg el kéne mennie a gémnek 2en is. Tesómmal régen mi is igy nyomtuk. Csak néha laggolt be, de jól játszható volt.
    szóval szerintem nálad router beállítási gondok is vannak.
  • Psion #49020
    Persze hogy nem lehet Artic-on játszani 1 órát annélkül, hogy be ne szédülne egy szájba ba**ott csaló ...

[URL=http://aaotracker.4players.de/usertracker.php?userid=100096]=ISR=ZeR0^[/URL]

esküszöm az ilyet ... szilánkosra törném az arccsontját ... qrva eget ....
  • Nem3sis At Work
    Good Job Soldier!
  • Josszimatroz
    remelem holnaptol par hetig ez lesz..
  • Gfreiter
    Uppsz, kicsit későn érkeztem, de azért megtizedeltem a flémet :)
    Boldog szülinapot Prankács :)
  • Doma #49016
    However, the following 'exploits/cheats' have been fixed:

1. The 'Rapid-fire 203 round' exploit
    2. The 'CPU Speed' exploit
    3. The 'Name Change' exploit
    4. The 'HONOR Hack'
    5. The 'Unofficial Honor Gaining Server' exploit...and many more.

Nah erre kiváncsi leszek!
  • Doma #49015
    Ehh azért az RPG a támadókat is ugyanugy segíti mint a védőket.
    Pl ha bekempelik magukat Bhez akkor main street észak-nyugati sarkából csak oda kell durrantani és láss csodát, 2-3 pofa is megpörkölődik!
    Védő oldalon tény hogy szar a szitu amikor a Stephen Kinghez hasonló egyedek beülnek egy szobába és várják az ajtónyitást vagy a léptek hangját...
    Hozzá teszem hogy kb 4-5 ilyen arccal találkoztam eddig, de hidd el 3szor egyikbe se sétáltam bele :)
    (küldtem egy aknaszedő noobot )
  • Nyers
    Americas Army: Special Forces (Firefight)

Kiadási adatok (Version 2.3.0):

2 új multiplayer pálya: Urban Assault and Woodland Outpost

Teljesen új Tournament Mode, amely nagyban támogatja AA versenyek lebonyolítását.

The America's Army Server Manager: új alkalmazás, amely egy felhasználóbarát kezelőfelület nyújt, szerverek beállításához, indításához és felügyeléséhez (LAN, net, Tournament)

Sok új biztonsági továbbfejlesztést és védelmet helyeztek a játékba. (kliens, szerver, back-end)

[/b]Figyelem:[/b] ha a v2.2.1-t szeretnénk patch-elni, le kell futtatnunk az 'AASM 1-0 Setup.exe'-t, hogy fölinstalláljuk America's Army Server Manager-t. A fájlt az AA gyökerében találjátok.

A readme bevezetője seemeplayen. Folytatáson dolgozom, de egy admin is segíthetne majd, mert csak ugatom a szakszavakat és nem is biztos, hogy jól fordítom.
  • Makkmag
    Bocs fürcsiztem . Nah sajnos 512/96 mert a Matav volt kedves és nem mindenkiét emelte a duplájára , akinek 384/64 volt azét csak 1/3-dal növelte :((( , vagyis 512/96-ra és ez tuti mert mértem már több helyen is :((( A lényeg , hogy ez a feltöltési sebesség kevés :(((
    Köszönöm a segítséget :)
  • Josszimatroz
    nah gyere tsre...
  • Psion #49011
    De mind1, úgyis szombat reggelre szedem le a stuff-ot ... szal' ha már nem találok 2.2.1-es szervert, fel install-álom ... addig megvárom mások tapasztalatait ...
  • Josszimatroz
    lesz majd nalad helyehulya..
  • Psion #49009
    Jól lelépsz, mi meg tesztelhetünk ... addigra lenyúlják az Account-om ... leég a vidi kártyám ... és teljes idegösszeomlást kapok mert elfogy az összes Novopan-om ...
  • Sadist
    Az, hogy bevállalta a 99-est.
  • Josszimatroz
    mi volt ezen szep?
  • Sadist
    Ejj, na ez szép volt! Grat
  • Josszimatroz
    idosebb kollegam?.. namegallj.. ezentul csokolom josszibacsival kell koszonnod...
  • Josszimatroz
    jaj holnap este 7 fele magyarido szerint?.. vazzeg... nem leszek itthon.. csak szombateste.. bruhuhuhuhuhu
  • Psion #49003
    Jahh tényleg köszönöm az Info-t Nyers ... a fordítás nagyon lacho lenne ...

bár én nem örölük annyira mint idősebb kolegám ... de majd meglátjuk ...
  • Josszimatroz
    :-PP szopki3,14csambudosbogar! :-PP (bocsi annyira orulok a 2.3nak h ma nagyon elragadtatom magam aszem)
  • Josszimatroz
    Nyersbátyó be tudnal nyomni valami hevenyeszet forditast a tournament dologrol ide is meg aao.hu-ra is?.. lecci lecci lecci..
  • cyrus #49000
    ték.
  • cyrus #48999
    dehogynem ! :D
  • Josszimatroz
    lehet... de noobokkal nem vitatkozok
  • Psion #48997
    nem 512/96 hanem 512/128 ... jelen esetben a 128 a "kevés" ha kétfelé osztod ... abban az esetben nagyából olyan mintha modemeznél ...

512 kbit/sec a letöltési , 128 kbit/sec a feltöltési sávod ...
  • cyrus #48996
    it iz
  • cyrus #48995
    igeeeeeen !!!!

ugyehogy nem csak nekem hiányzott ? :D
  • Psion #48994
    jahh, meg Walt Disney-ben is használhatták volna ...
  • Sadist
    Jah, csakhogy akkor csórikám nem úszta volna meg sebesülés nélkül