60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • 4NDR3W
    Boldog szülinapot a Fisseneteknek :)
  • Slow
  • XCoMA
    Úgy látom most iyen flames hónap van, a Haditechnikai topicban is próbálkoznak...
  • Strahd_
    Neked kicsi Csira
  • patacsi HUN
  • Strahd_
    thx :)

Frici te genya nem is 30 hanem 46 Honorom van tegnap néztem meg :p
  • Free
    nagyon kira lett. köszke :c)
  • [negativ] Cirek
  • 007Batman
    mit szántál nekem ? kis csiga
  • 007Batman
    haha
  • HAFgoofy
    Akit érdekel megcsináltam az Urban Assault térképét!
    Tudom hogy volt már linkelve egy, de ezen megpróbáltam inkább is a reportoláshoz szükséges neveket berakni (fehérrel az eredeti Army-st, sárgával amit mi/én találtam/unk ki).
    Remélem segít egy két embernek:
    - Urban Assault Térkép
  • Slow
    nyugi ez egy fake sg-s acc, 2 üzenet van hozzá, valami erős jellem ismét fellángolt...:/

jah, elég szar az fps-em az Urban Assaoult pályán... (szar most a gépem, kell win reinstall, de pl WC-hez képest kb 15-20 fps-el szarabb...)
  • Psion #49300
    Hát volt egy kis fáziskésés ...
  • Josszimatroz
    ezt batmannak szantam sry..
  • Josszimatroz
    huzzal mar innen a picsaba..
  • Free
    áh már minuszban vagyok én is a cérnával.............
  • Psion #49296
    Asszem kicsit elfogyott a cérna ...
  • Free
    "...És ez amúgy milyen játék???? valami szerepjáték??????"

Jesszus mami. lehet hogy tényleg ideje az oko embereket törölni és törölni a gamét... ha ilyen a jövő nemzedéke......

Egyébként meg nagyon nem is kelett volna a linkre kattintani mert minden kérdésére megkapta volna a választ 1, ha olvassa a fórumot visszáb egy kicsit, 2, ránéz a bannerre és mindjárt lát egy képet a gameről...

atya világ hova süllyedünk IQ ban.

és ebből adódik hogy valaki vagy cheater lesz vagy hülye. bár ez a kettő párban jár
  • wermo
    OKÉ
  • marsu
    háj, meglehet nézni valahol hogy mit műveltem eddig???itt regisztráltam nem rég.
  • Slow
    megtennéd, hogy megnézed a fenti linket? ha utána valamit nem tudsz, vagy értesz, szívesen segítünk!
  • wermo
    És sok pálya van?
  • wermo
    És ugye legalább a grafikálya szép?
  • cyrus #49289
    a kiütős csíter mindenedet !

azt irtam hogy olvassa el a FAQ-t !
  • [HUN]Crassus
    ???
  • cyrus #49287
    csak USÁval lehetsz :D
  • Zuluka
    megy az aut?
  • wermo
    Milyen Országokkal lehetsz? meg milyen Skínnel mutassatok egy képet vagy valamir léci
  • Free
    ennyit a fejlesztésekről egy rakás szar lett megint ....
  • Free
    egyii kib......sok .... gez....... ***************************************************************************** csítert ami van az új pűályákon hihetettlen.

normálisan ar el nbem lehet ölni mert fel sem veszik a gránát meg maximum pedárdának hhat neki
  • [HUN]Crassus
    hát igen ha nem vágod ki az ablakon a billentyqzeted egy hét után akkor tetszeni fog!:) légy kitartóés a kezdeti nehézségek ne keserítsenek el-ez nagyon fontos
  • [negativ] Cirek
    jó, ha a kezdeti "nehézségeket" átvészeled.
  • wermo
    :( nekem holnap lesz meg mondjátok milyen játék ?
  • [HUN]Crassus
    jajjj,de jó ma játszani!....(((
  • Josszimatroz
    o istenem.. meganoob...
  • bogyoka
    hjaa, igen, így már értem WASD irányítással játszom, nem nyilazom, megvagyok szokva ezzel a formával, mivel sok játékot azzal irányítottam mindig:))

• Sadist
    WASD= W előre, S hátra stb. Szal nem nyilakkal irányítod az embered :)
  • bogyoka
    Köszi, dejó, azt még nem tudom mijaza WASD irányítás, de nekem közel van az U betű:DDD

Én már régóta nem TK-zom, nagyon jól haladok, nőtt a honorom is, és igyekszem egy pályán sokáig ottlenni, hogy kiismerjem
  • Sadist
    Érdemes átnyomni valami közelebbi billentyűre (persze ha WASD irányítással játszol), mert illik gyakran reportolni. Sok TK-t el lehet vele kerülni ;) Persze nem árt ismerni a pályát is, hogy tudd mi hol van :)
  • bogyoka
    oké, köszike