60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    ugy sajnálom öket,hogy robbana fel a gépük.... :)
  • Josszimatroz
    viszont kijott 2 uj pb cliens ami miatt a csiterek sirnak h nem el egyik csit sem.. az elrejtos modszert szurtek ki ami a lenyeg volt..
  • repro
    ahham látom, mi a probléma.
    valamit nagyon Lcsesztek
  • repro
    nem csak a déli leállás van?
    lehet, h új pecs miatt tovább tart
  • HAFgoofy
    Sikerült teljesen elszállnia az America's Army rendszernek?? Nektek sincs egy Official vagy Leased-Official szerver??? Ezek vmi nagyon el****ak! Nem hiszem el, komolyan mondom, már csak gratulálni tudok a fejlesztő gárdának
  • SirThomas
    Kérdés : nekem hülyül meg estére az Army vagy mindenkinek? Mindenkinek 15 honor, akad meg volt olyan,hogy minden kör után más fegyvere volt mindenkinek! :) Ja, meg olyan kevés Official szerver lesz estére! Az új patch miatt?
  • SirThomas
    Nézzél ide vissza : 2005. jan. 03. 13:27 | #45752 ,2005. jan. 03. 11:43 | #45744
    Én is ezeket kérdeztem mikor elkezdtem játszani. Ha tovább olvasod akkor még feltettem jónéhány kérdést.
  • Fox44
    Udv! Tudja valaki,hogy melyik szerveren jatszanak magyarok!Elore kossz!
  • CSUKA
    engem nem a vévváltás izgat hanem az aimbotosok.. az se érdekel, ha szines a nevük, csak játszanak úgy mint egy átlag játékos.
    nem bírom amikor rohangálnak puskával a kezükben és közbe lőnek mindenfele.
  • HAFgoofy
    nézzenek oda, mégis csak van olyan hogy egyes névváltoztatókat nem enged be! még 1/4 órát próbálkozott, aztán feladta...
  • Starfish
    Áhh. Nem nem. Én biztos nem. Nem is játszom már igazán semmivel. Maradok a honlapszerkesztő szenvedélynél. Csak legyen elég meló =)
  • Josszimatroz
    igy van..
  • [HUN]Crassus
    ez ok,de azért ,mert összecsalnak a gyökerek egy ilyen account-ot nekünk nem gyökereknek még nem kell gyökérnek lenni.
  • CSUKA
    a 100 honorosokat meg nem lehet kibannolni.. csak arra értették, hogy az új aa-ban nem lehet új 100 honoros acc-ot "csinálni"

akinek van 100-as acc-ja annak már meg is marad.. ott szúrták el hogy nem mérték a honorlépés idejét...

100 honort kb. 1.5-2 perc elérni azon a hackelt hospital servern.
    csak egyedül vagy a serverben, vip vagy, 10s egy kör és azalatt a legtöbb civilt kell kinyírni. egy civil kb 1000000 pont.
  • CSUKA
    hát igen... de róla észrevehető, hogy nem igazi 100 honoros
    nincs is trackere.
  • Sadist
    Miért mindig akkor nincs auth, amikor az embernek egy pici szabadideje volna?
  • Doma #49336
    Ehh már megoldódott! 3 rossz emailcímet adtam meg de a harmadik már jó volt! Ellenben a 3.ra megérkezett mind a háromszor az új jelszó!
    Tök jó is volt minden hatalmas lagok... rpkval egy tárat ürítettem a gyerekbe erre a kép amit látok hogy fexek a földön és az arc elsétáll...
  • bcs78
    Szerinted 4 millió accountnál feltűnik, ha 3 email címre is elkéred?
  • pet70000
    nem berágni!!! ;)
  • Doma #49333
    Sziasztok!

A balfasz meg én vagyok!
    Megváltoztattam a jelszavamat, délelőtt de nem emléxem hogy pontosan mire. Ráadásul nem tudom hogy melyik emailcímemet adtam meg personal jacketben.... :(
    Ha mondjuk 3 emailcímre is megkérem a jelszót az gáz lehet??
  • bcs78
    Preview of Oasis... hát ez
  • wermo
    már megyek is.......................
  • pet70000
    werMOCI, mostmá' told el a bringádat ;)
  • wermo
  • wermo
    Preview of the SF Oasis Multiplayer Map
  • rezes
    Je helllooooo! Teged is lehet latni?Szolj Bunderatornak es gyertek tolni a gamet
  • Free
    állítom ez valami feka acc és unalmában minket idegesít
  • [HUN]Crassus
    Azt jól megcsinálták az igaz csak vannak olyan emberek akik NEM ÉRDEMLIK MEG HASZNÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!
  • cyrus #49324
    najo crassus vagy Dexa, mostmár be lehet fejezni :D
  • wermo
    Még valami Internetben is küldetéseket kell megcsinálni? egyébként jól megcsinálták eszt a becsületszintet:)
  • cyrus #49322
    de az még nem ok arra hogy hülye kérdéseket tegyél fel minden nap.
  • wermo
    Oksi te bisztos tudod mert én csak ismerkedem a játékkal.
  • cyrus #49320
    mindek szúrod be ha benn van linkben ?
    ez egy pálya a játékból..
    de menj és olvasd el a FAQ-t az americasarmy.hu-n, és utána kérdezz !
  • wermo
    Minek ez a térkép mit mutat meg?
  • Sadist
    Mi a fene volt már itt megint? G mondtam hogy ne törölgess legalább 24 óráig, hogy tudjunk reagálni
  • [HUN]Crassus
    Fura ,hogy SCREW-ot még nem tudta megfogni a PB-tek......
  • CSUKA
    batman.. ha megvan a botod csinálunk rólad is trafipxocskááát:D
  • CSUKA
    1 órát volt online a G&R server, de már fogott vagy 5 csítert a pb-nk.
    volt valami RoE klán (germán), kihívtak minket war-ra.. persze lemostuk őket. nézzük a pb_shotokat, 6-ból 2-t lefényképezett a server, átírások miatt.
  • 4NDR3W
    És tééényleg
  • Starfish
    Ájáj.... Az ne az én szülinapom ejj ejj. Én szeptemberi vagyok. SG megváltoztatta amikor olyan valami karbantartás féle volt. De előre is, utólag is köszi